perjantai 6. marraskuuta 2009

Kimpaleita

Pakkas aamu joella- Tästä tulee mieleeni syksyinen retki joelle. Pakkasta reippaasti ja joen törmällä sammaleet ovat saaneet paksuja jääkimpaleita päälleen. Joesta nouseva höyry ja kosteus ovat jäätyneet ruohonkorsiin ja sammaleeseen. Aamuaurinko sulattaa jäätä sen verran että se kimaltaa...
Näin runollista kuvaa tulee mieleeni.
Jollekin taas jotain ihan muuta. Tämä koru on ollut kuvina päässäni siitä asti kun sain nuo prehniittikimpaleet. Vuorikristallia, prehniittiä ja hopeaa.
Korulla on kokoa ja painoa, kimpaleet ovat isoja.
Koru oli vain pakko tehdä. Olin aika epävarma että mitä siitä tykätään, ei sovi ihan kelle tahansa. :) Yllätys oli aikamoinen kun koru sai paljon ihastelua osakseen koti ja Energia messuilla jossa se esittelin ensimmäisen kerran. Ei mennyt vielä, mutta herätti ainakin huomiota. :) Hinta saattaapi pikkasen vaikuttaa...;)


Anteeksi pitkä hiljais eloni. Viimeksi kerroin sairastamisestani. Ei sitten mennytkään ihan pikaisesti ohi. Olen ollut 5 viikkoa sairaana. Olen hiljakseen tehnyt töitä mutta luovuus ei ole todellakaan ollut huipussaan. :(
En tiedä sairastinko sikainfluenssan, itse sitä kyllä hieman epäilen että tämä olisi sitä ollut. Toivon että oli, sillä nyt siihen sairastaminen pelottaa aikalailla. Kunto on mennyt todella heikoksi tätä sairastaessa. Nyt alkaa jo helpottaa.
Yskä on ollut todella raju ja henki ahtaalla. Todella raju keuhkoputkentulehdus, kuumetta ei ole ollut kuin 37,5 mutta muuten oireet täsmäisivät influenssaan.
Nyt pikkuhiljaa koetan kuntoutua mutta jälkitautien pelossa pitää ottaa rauhallisesti. Pienikin rasitus väsyttää ja lämmöt nousevat iltasella, hengästyä ei auta...
Mutta pääasia että saa jo nukuttua ja iisisti ottamalla yskä pysyy kohtuuden rajoissa. :)

Töiden kimppuun koetan paneutua taas. Tampereen messut lähestyvät ja tekemistä piisaa...
Tampereen messuthan ovat 13.-15.11. 09 Joten tervetuloa sinne sitten!
Tampereen jälkeen olen menossa Jyväskylään Joulumarkkinoille Paviljonkiin 28-29.11. 09 Näihin kahteen tapahtumaan matkaan yhdessä Naavalaisen kanssa.

Raahessa on Jyväskylän kanssa yhtäaikaa Naistenmessut Liikuntahallissa, tälläkertaa en pääse sinne itse paikalle mutta sain ihanan tarjouksen ystäviltä, joten PS Design-pajakin on edustettuna Naistenmessuilla ystäväpariskunnan toimesta. Kiitos etukäteen jo Raija ja Erkki!

Muita uutisia on että olen saanut puuntyöstökoneista jo suurimman osan. Mieheni on kasannut koneita ja tekee sähköjä verstaaseen. :) Siellä alkaa näyttää jo lupaavasti puuverstaalta! Koneet ovat ihanat! Vielä jälkitoimitukseen jäi oiko/tasohöylä ja talttaporakone.
Tampereelle en ehdi tekemään vielä puuesineitä mutta toiveissa olisi että Jyväskylään ja Naistenmessuilla olisi jo jotain niistäkin.

Tapaamisiin tapahtumissa ja mukavaa viikonloppua!
T: Pirita

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Todella näyttävät kimpaleet, ei ihme että on herättänyt ihastusta.

Mags kirjoitti...

Ihania kimpaleita, kaunis sävy vihreää.

katri kirjoitti...

Paranemisia sinne. Ei ole kivaa sairastaa. :(

Akvis kirjoitti...

Upea, näyttävä kimpalekoru!

Pikaista toipumista - noin pitkä sairastaminen kyllä vie voimia.

selma kirjoitti...

Toivottavasti nyt olet kunnossa, kun lähdet noin kauas messumatkoille. Olipas kauniita koruja taas vaikka kuinka paljon esillä. Jännittävää nähdä sitten niitä puutöitäkin :)