tiistai 22. joulukuuta 2009

Vielä jotain ennen jouluterveisiä...

Taikaa, -labradoriitti, hopea ja nahkanauha. Nahkanauha noin 40cm, lyhyt.
Olen tehnyt yhden tälläisen aiemmin, en ehtinyt sitä aikoinaan kuvata. Nyt tein toisen samanmoisen. Kuvassa näkyy vain ei niin kauniit koruntekijän sormet ja karmea peukalonkynsi. Ei pysy kynnet kuosissaan tässä hommassa...:) Sormet kuvassa siksi että sain upean tulen kivestä vangittua kuvaan.

Tilauskoru- nyt voin tämän julkistaa. Tämä meni eräälle tohtoriksi väittelevälle lahjaksi. Korussa on symboliikkaa. Tietty määrä helmiä, lisäksi riipuksen sydän kuvaa henkilöä itseään ja kolme muuta helmeä kuvaavat perhettä. Symboliikasta ei sen enempää...:) Tällaiset työt ovat ihania, kun suunnitteluun on käytetty aikaa ja korulla on todellakin sanoma, välittämisen lisäksi. Aina sanoma ei näy muille, asianosaiset tietävät. Se tekee lahjasta tärkeän, korukin voi sisältää salaisuuksia ja sanomaa. ;)

Pidimme meillä tänään tyttäreni ystäville pikkujoulut. Osallistujina oli kolme 8-vuotiasta neitiä ja yksi 5-vuotias prinsessa. Tein tytöille ystävyyskorut pikkujoululahjoiksi. Jokaiselle lemppari värejä. :)
Tässä J:n koru. :)

Tässä S:n koru :)

Tässä esikoiseni koru

Tässä taas kuopukseni oma koru



Huomenna vielä Kuutostiimin työpäivä. Huh huh hulinaa vielä huomisen. Tervetuloa vain ostoksille. Kuutostiimissä onkin nyt aikapaljon korujani. Olen vienyt sinne uusiakin. Kuudelta pääsen sitten melkein lomalle.
Huomenissa koetan saada otettua joulutervehdyskuvat... Käykäähän sitten pyhinäkin kurkkimassa. :)
Nyt nukkumaan että jaksaa aamulla nousta!

Terveisin Pirita

1 kommentti:

anna kirjoitti...

vau miten komea tuo ylin riipus :D