sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Vuoden aloitus!

Siskoni synttärilahja, siskon mies tilasi siskolleni sopivan korun. Jostain syystä nyt tuntui olevan mustavalkean vuoro. Siskoni pitää hillityimmistä koruista kuin minä. :) Tässä on 8 ja 6mm kokoisia onyxeja ja nyppyisiä makeanvedenhelmiä riipuksessa. Ketju hopeaa.
Tälläisen taidan lisätä mallistoonkin. Materiaalia kuitenkin saan aina tarvittaessa.
Käy juhlaan ja arkeenkin. Tykästyin itsekin.

Minun lahjani siskolle. Kaulakoruun sopiva rannekoru. 8mm ja 4mm onyxhelmet, pieniä hopearenkaita ja nyppyisiä makeanvedenhelmiä. Oli tarkoitus laittaa useampi pikkuhelmi riippumaan renkaista mutta ne tuntuivat olevan liikaa, niimpä pelkistin.
Tätäkin tulee myyntiin, tämän ensimmäisen sai sisareni. :)
Mustavalkoinen toimii aina, olen yhdistelmiä tehnyt paljon mutta aina ne vain viehättää. :)



Oikein hyvää alkanutta vuotta!

Nyt alkoi bloggeri kuljailla eikä vaihda tätä kursiivia pois...
No mennään sitten näin.
Vuosi alkaa musta valkoisella. Nämä tein viimevuoden loppupuolella. Tykästyin niin että nämä tulevat myös myyntiin mallistoon. Materiaalia tulen todennäköisesti aina saamaan.

Huomenissa aloittelen töitä loman jälkeen. Loma on ollut ihana ja tarpeen, koetan luvata itselleni tälle vuodelle että annan enemmän aikaa muyös itselleni ja pyrin olemaan pikkasen armollisempi itselleni.

Taisin vetää itseni syksyllä pikkasen liian piippuun. Uniongelmat ovat vaivanneet lomallakin mutta muuten on tullut levättyä ja kerättyä voimia. :)

Tänne tulen lauittamaan myös puujuttuja. Pitää vaan keksiä hyvä kuvausjippo jolla saan koruja isommat tuotteet kuvattua fiksulla taustalla.

Mutta oikein hyvää tammikuun ja 2010 vuoden alkua kaikille.

T: Pirita

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tyylikäs koru aloitus vuodelle. Tykkään <3 Hyvää ja terveempää vuotta 2010 teille!!

Akvis kirjoitti...

Olen samaa mieltä Amalian kanssa, tyylikäs korusetti!

Oikein hyvää uutta vuotta!