keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Tummia sävyjä

Puisevaa... Puuhelmiä ( Helmiliinalta), jobin siemeniä ja kivettynyttä puuta nuo ovaalit (Petrifide wood oval) parempaa nimeä en noille tiedä, lukot hopeaa.
Tähän tykästyin kovin itsekin. :) Koru on pitkä ja suht kevyt.

Puisevaa rannekorua ja korvista. Samat matskut kuin edellisessä. Rannekorussa on vain siemenhelmet lisänä, taipuu paremmin niiden kanssa kun on lyhyempi.

Tummaa- Riipus tuffiittia( suomalainen kivi ), kahvijaspista ja hopeaa. Korun mitta n. 45cm, riipuksen halkaisija n. 40mm.

Snakeskin- käärmeennahkajaspista ja hopeaa. Tästä tuli aika herkku vaikken vihreästä ole oikein tykännyt. Ilmeisesti oli mieleen kun tämä meni heti valmistuttuaan. :) Eli myyty.
Nyt tarvii hankkia lisää noita 10mm käärmeennahkajaspis helmiä, noita riipuskiviä on vielä melkein nauhallinen. Ovat upeita jokainen ihan erilainen ja upeat kuviot!

Sammalta- sammalakaattia ja säröakaattia riipus lukot hopeaa. Riipus on ostettu Helmetin Outilta. Pitääköhän mun alkaa oikeesti tykätä vihreästä kun pikkuhiljaa nämä alkaa näyttää aika kivoilta. ;)


Hei taas!

Viikonlopun Puukkofestarit ei olleet oikein yleisömenestys... Mutta nyt kohti uusia tapahtumia, seuraavaksi on sitten Pekanpäivät ja katumarkkinat. Kiva taas olla "kotikentällä" sitten. :) Matkoja ja majoituksia ei tarvi miettiä ja kiva nähdä vanhoja ja toivottavasti uusiakin asiakkaita! Katumarkkinat ovat siis pe- la 2.-3.7 Kävelykadulla Raahessa. Minä olen suurinpiirtein samalla kohdin kuin viimeksi eli kävelykadun päässä Prisman nurkilla. Tälläkertaa kaverina on Naavalainen
Joten tervetuloa sitten! Koetan ehtiä tehdä uusia juttuja ja onhan niitä jo mutta teen vielä lisää. Puujuttuja tulee myös. Paahtoleipä ja paistopihtejä, leikkuulautoja ym.

Oikein mukavaa ja toivottavasti jo lämpimämpää Juhannusta kaikille! Olkaahan ihmisiksi! ;)

T: Pirita

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Juu-u; kannattaa alkaa tykkäämään vihreestä :) Ja keltasesta kans! ;)

Rosalii kirjoitti...

Ihania koruja sinulla jälleen blogissasi. Mielenkiintoisia tuttavuuksia nuo jobin siemenet.

Eikös nuo Pekanpäivät ole kuitenkin heinäkuussa, eikä 2.-3.6, kuten kirjoitit :)

Pirita kirjoitti...

Taas! Kiitosta Rosalii! Edelliseenkin pistin väärän kuukauden. :)

katri kirjoitti...

Kivoja nuo siemenkorut.

Akvis kirjoitti...

Kauniita! Erityisesti ihastuin tuohon käärmeennahkajaspiskoruun. Riipukset ovat upean näköisiä.