sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Uusia koruja taas. :)

Baltian kultaa... Sain yllätyksekseni ihanalta ihmiseltä vanhoja meripihkahelmiä käyttööni. Korjasin hänelle puurannekorun joka lähtee postiin ensi viikolla, Kiitos sinulle! <3
Lisäksi sitriinikimpaleita sekä siruja. Ja vielä kullanhohtoisa makeanvedenhelmiä eri muodoissa. Lukot hopeaa.

Baltian kultaa kaulakoru, pitkä noin metrin. Sitriini, makeanvedenhelmet, meripihka ja hopea. Koru on massiivinen mutta suht kevyt kokoonsa nähden. Isoimmat meripihkaviipaleet ovat n.3cm pitkiä. Tämä on näyttävä, ei mikään seinäruusun koru. :) makeanvedenhelmetkin ovat 8-9mm kokoisia, eli ei ihan pienimpiä.

Maya- Tästä korusta tuli vain mieleen jotenkin etniset korut. Sitten piti googlailla http://www.mayanartinstone.com/stones5.htm :) Ei ihan samaa mutta... :) Riipuksen olen tehnyt hopeasavesta ja patinoinut. Kuvio on painettu harsopellava kankaalla. Tuli hauska jälki, piti tulla rosoista ja krouvia jälkeä ja onnistui. Lisäksi magnesiittia ja laavakiveä. Tämä on riipuksen takia uniikki kappale.

Mustan hohde- uusi kivituttavuus biotiitti. Kokeiluerä ja ihan hauska kivi. Kuvaan en saanut vangittua kivien välkettä ja hohtoa. Lisäksi onyxia ja hopeaa.

Black stripes- Raitajaspista, onyxia ja hopeaa. Samaa laattakorusarjaa kun aiemmat pinkit ja turkoosit. Tämä jaspi on todella kaunista... :)


Kohta koittaa loma!

Ensi viikko vielä töitä ja sitten pidän ekaa kertaa kaksi viikkoa lomaa putkeen! Myöhemmin kesällä toiset 2. Kesällä tulee 3v täyteen yrittäjyyttä niin eikähän nyt ole aika pitää lomaakin enemmän kun viikon kerrallaan. :)

Olen lomalla 4.6-19.6 Tarkistan sähköpostit kyllä mutta en joka päivä :) Puhelimitse saa kiinni jos on ihan hirmuinen hätä. Mutta korujen toimituksiin tulee 2 viikon viive.

Ensi viikko tehdään vielä töitä joten vielä ehtii valmistujaislahjoja hankkia. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

T: Pirita


6 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Ihanan uhkea tuo meripihka-kaulakoru! Hopeasavi-riipus on hienosti onnistunut, komea koru :-)

ania.alf kirjoitti...

Minäkin tykkään aivan hurjasti meripihkakoruistasi, ihanat väriyhdistelmät. Kauniita ovat toki muutkin uutuutesi!

Helinä kirjoitti...

Tosi hieno tuo meripihkakoru, samoin muut:-)

kuparikukka kirjoitti...

Meripihkaa näkee niin harvoin enää, että niistä koruista ihan lumouduin, upeita!

Niina kirjoitti...

Tuo merpihka koru lumosi minutkin. Vau!

sole kirjoitti...

"Maya" -koru on kaunis. Kurkkasin linkkiä ja korut taitavat olla hinnoista päätellen ihan alkuperäisiä muinaiskoruja ;) Järkky.
Tykkään myös tuon meripihkakaulakorun polveiluista.