perjantai 22. heinäkuuta 2011

Arvonta!

Nyt vihdoin se lupailemani arvonta! Elikä yritykseni PS Design-paja täytti kesäkuussa 3 vuotta. Olin lomailemassa silloin ja sitten juhliminen jäi. Nyt juhlitaan jälkikäteen arvonnalla. :)
Arvonnan palkintona on tuo yllä oleva puukoru johon on istutettu tiikerinsilmä, nahkanauhaa ja hopeiset lukot.
Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta. Voit laittaa kommenttia tämän kertaisista koruista ja siitä miten olet koruihini tutustunut ja milloin ensimmäisen kerran. :) Arvontaan voit osallistua 31.7.2011 asti siihen mennessä tulleet kommentit ja kommentoijat osallistuvat arvontaan.
Voittaja ilmoitetaan täällä blogissani 2.8. 2011

Toisen arvonnan laitan facebookkiin jossa palkintona samanlainen puukoru. Voit käydä tykkäämässä Facebook sivuani. :)

Relax- magnesiittia, laavakiveä ja hopeaa lukot. Tälläisen korun vein Anna-Riitan aittaankin Oulun torinrantaan. aitta no:11 Aitassa on korujani sekä puutuotteita jälleenmyynnissä. Naavalaisen tuotteita löytyy aitasta myös.

Ruusuinen setti- Korallia, vuorikristallia ja hopeaa. Tämä oli ainoa kappale ja setti on jo myyty. Meni lahjaksi Helsinkiin eräälle nuorelle naiselle. Toivotaan että oli mieluinen. :)

Ihanan siskoni kanssa yhteistyössä suunnittelimme hänelle tämän korun. Hänen kanssaan on mukava suunnitella kun hän tietää varmasti mitä haluaa. :) Tämän korun myötä sain taas sairastamisen jälkeen kipinää työhön. Materiaalit joita ei ihan heti hoksaisi yhdistää, sopivatkin loistavasti yhteen ja muotokielestä tulee sopusuhtainen ja kaunis.
Siskoni antoi luvan että saa tehdä vastaavia lisääkin. :) Materiaalit, luonnon hematiitti riipus (eli ei ole synteettinen), onyx, larvikiitti ja hopea.


Girlie-tämä koru löytyy myös Anna-Riitan aitasta. Värjättyä villipitsiakaattia, värjattyä kvartsia ja hopeaa. Tällä erää ainoa kipale.


No niin, täällä taas pitkästä aikaa. Pekanpäivän katumarkkinat olivat ja menivät. Ja menivät loistavasti. Kiitos vain asiakkaille, vanhoille ja uusille. Te teitte tapahtumasta taas niin mukavan.
No sunnuntai iltana 3.7 sitten alkoi vastustaa. Kurkku tuli kipeäksi ja kunnon flunssa hirmuisen yskän kera. Kuumeessakin olin ja tuntu jo välissä että helpottaa mutta ei, aina parin hyvän päivän jälkeen nosti taas kuumeen ja olo huononí. Henki on ollut ahtaalla yskän takia mutta nyt alkaa helpottaa mutta iisisti saa vielä ottaa, hengästyä ei kärsi. Nyt kolmas viikko menossa, onneksi olen nyt jo paranemassa.

Ensi viikolla olisi taas reissua tiedossa. Bilnäsin Ruukin kädentaitomessut 29.-31.7 pe-su
Naavalainen on mukana tuotteiden muodossa, Tuija ei ikävä kyllä nyt pääse itse, mutta otan Naavalaisen ihanat tuotteet mukaani. Mieheni lähtee tällä kertaa avukseni myyntihommiin. :)
Jos Bilnäsiin ei ole pitkä matka niin tervetuloa Ruukki maisemiin ja moikkaamaan!

Oikein rattoisaa heinäkuun loppupuolta kaikille!
T: Pirita

34 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ei tätä arvontaa voi jättää väliin, pidän niin paljon noista sinun puisista koruistasi. :)

Löysin blogisi ja korusi ehkä puolisen vuotta sitten Helmetin kautta.

PS. Todella kaunis tuo siskosi kanssa suunniteltu kaulakoru!

Domi kirjoitti...

Nuo puiset korut ovat kyllä sykähdyttäviä, varsinkin istutetut kivet ovat mieleeni erityisesti. Tyyli on täysin erilainen, kuin omani, mutta silti niin lähellä sydäntä.

Mari kirjoitti...

vaikka en ole punaisen ystävä, niin Ruusunen kolahti ja kovaa! Helmetin kautta olen koruihisi tutustunut ja erityisesti puukorujasi ihailen paljon.

Helinä kirjoitti...

Missäköhän törmäsin sun blogiin? ehkäpä helmetin kautta, annoit myös mulle puisen pöytätason hoito-ohjeita ja käsipäivää heitettiin Turussa kädentaitomessuilla keväällä:-)
Nuo puukorut on kyllä tosi kauniita ja tässä postauksessa tuo koralliruusu on oikea kaunotar!Siskon kanssa suunnittelema koru on oikein tyylikäs. Niin ja onnea kolmevuotiaalle!

Marsa kirjoitti...

Taisin minäkin helmetin kautta blogiisi löytää ja kovasti pidän varsinkin puukoruistasi. :)

Kaija kirjoitti...

Tutustuin koruihisi Helmetin kautta vuosia sitten. Puiset korut ovat todella tyylikkäitä. Samoin vaikutuksen teki minuun tuo siskosi koru, aivan upea.

Onnitteluni kolmevuotiaalle yritykselle.

outiriina kirjoitti...

minäkin tykkään noista puisista koruista tooosi paljon. ja kaikista muistakin :) ihan eka kerran taisin sun koruihin tutustua pari kesää sitten, kun olin kuutos-tiimissä katselemassa ystävälle merkkipäivälahjaa. päädyin mustikka-rannekoruun, hän kun asustaa ulkomailla ;)ystävä tykkäsi kovasti. sitten käytyäni blogiasi lukemassa, sekä ihailemassa korujasi verkkokaupassasi, päädyin itsekin helmeilijäksi. onnittelut kolmivuotispäivän johdosta!

HelmiElina kirjoitti...

Helmetin kauttahan minäkin sinut ja blogisi bongasin :) Sun korut on kaikki tosi kauniita, vaikea niistä olisi parasta valita! :) Tykkään puukoruista ehkä kuitenkin eniten. Niiden simppeliys tuo ihanasti puun olemuksen esiin!

Manteli kirjoitti...

Kaunista olet taas tehnyt, mustahelminen koru on lempparini.
Tutustuin sivustoosi helmetin kautta jo kauan sitten.
Osallistun tietenkin tämän ihanan palkinnon arvontaa:)

Kiralia kirjoitti...

En kyllä muista mitä kautta eksyin ensimmäisen kerran blogiisi, olisko ollut jonkun haastejutun kautta?

Tykkäsin myöskin siitä mustasta korusta, oikein nätti!

Johanna kirjoitti...

Tutustuin koruihisi ihan äskettäin,ihan vain etsimällä blogeja. Olen helmi-harrastajanakin aloittelija. Todella kauniita koruja, varsinkin Ruusuinen-setti on todella ihana! Myös tuo puinen koru on todella kaunis, yksilöllinen.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle! Seuraan säännöllisesti blogiasi kun katselen kauniita korujasi. Olen jollain pohjoisen Suomen messuilla myös käynyt katsomassa korupöytääsi. Pidän puukoruistasi sekä kivikoruistasi, erityisesti tykkään pelkistetystä tyylistä. -Elli J.-

Leila kirjoitti...

Nuo pitkät kaulakorusi ovat uskomattoman kauniita, ja samalla aika yksinkertaisia. Helmetin kautta olen löytänyt blogisi.
t. Leila K

Unknown kirjoitti...

Mukana arvonnassa tottakai :) blogisurffailun kautta taisin tänne eksyä.

Suntsa kirjoitti...

Helmetin kautta runsas vuosi sitten löysin blogisi. Taattua tyylikästä tuotantoa sinulla vaikka kuinka paljon. Tuo puukoru kelpais kyllä mullekin. :)

Katri kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle!

Jaa-a, mitenköhän sun koruihisi tutustuin? Taisin olla vieressä katsomassa kun se ihan eka mun ohjeiden avustamana syntyi. ;) Eli aika alusta asti oon mukana ollut, jos näin voi sanoa.

Mags kirjoitti...

Katrin kautta varmaan 'tapasimme' ;-D
Puukorusi ovat niin virkistävän selkeälinjaisia, tykkään!

Riina kirjoitti...

Olen ehdottomasti mukana arvonnassa sillä nuo puukorusi ovat aina yhtä ihania ja olenkin niitä täällä useamman kerran kuolannut.
Blogiisi tutustuin Helmetin kiemuroiden kautta joskus kauan sitten. :)

Unknown kirjoitti...

Nämä puukorut ovat niitä sinun ihanimpia, vaikka kyllä tuo ruusukorallikorukin oli melkoinen suloisuus.
Mieleen on jäänyt myös ne upeat puupihdit ja se pienoismallipuusänky. Ihania.
Onnea yritykselle jatkossakin.

Unknown kirjoitti...

Ihana tuo siskon koru <3 Tää "tutustuminen" kävi varmaan Helmetin/blogimaailman kautta. Ja ihan livenä monen monta kertaa messuilla.

PaulaL kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle yritykselle!
Muiden blogien/Helmetin kautta muistaakseni tänne eksyin :)

Hienoja koruja olet taas tehnyt!

Rosalii kirjoitti...

Onnea blogillesi. Kaunis tuo siskosi kanssa suunnittelemasi koru.

Tilasin sinulta kerran yksittäisen puusiipuksen jossa oli reikä yläreunassa poikittain... puu tais olla omenapuuta. Pujotin riipuksen monikerroksiseen vaijeri "ketjuun". Ja täytyy myöntää että kyseinen koru on yksi lemppareistani. Puun tuntu on ihana. Sitä on mukava tunnustella sormin. Ja on tuo riipus paljon puhuttanut tuttavianikin. Kiitos siittä!

Inkeri kirjoitti...

Onnea 3v. yrityksellesi! Minäkin pidän kovasti noista puukoruista. Ihan surffailun kautta löysin sivuillesi ja olen sinulta tilannutkin.

santtu kirjoitti...

Kauniita ja erilaisia nuo puiset korut :) Pitääpä käydä torinrannassa piipahtamassa ;)

Selma kirjoitti...

Kaikkihan nämä ovat kauniita koruja ja puukorut tietysti aivan erikoisia tyyliltään. En nyt tarkkaan muista koska ihan ekakeran sivuillesi eksyin, mutta toreilla ja turuilla ollan tavattukin :)

Minna kirjoitti...

Voihan! Itsekin opiskelen puuartesaaniksi, mutten ole koskaan ajatellut yhdistäväni voimiani ja mielenkiintoa koruihin. Täällä sellainen ajatus kiteytyy. Ihania koruja! <3

Hanna kirjoitti...

Kauniita koruja :)

tuula kirjoitti...

Puukorut ovat aina viehättäneet.Löysin muistaakseni Helmetin kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja, näyttäviä koruja.

En ole aikaisemmin nähnyt korujasi.

tv RiikkaK

kaius kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä kolmesta vuodesta. Tulkoon monta lisää. Erityisesti minulla on jäänyt mieleen keväältä /kesältä (?)biotiitti-koru. Se oli aika erilainen mitä muuten koruja näkee.

Anonyymi kirjoitti...

Mukaan kauniin korun arvontaan.




heli@lailanet.fi

Maya kirjoitti...

Puukoru miellyttää silmää, mutta ihastuin toisessa postauksessa oleviin lucitekukkakorviksiin. Surffasin sivustolle ensimmäistä kertaa.

Athena kirjoitti...

Tutustuin googlen kautta :).

maruska kirjoitti...

Kaverini suositteli, ja kivoja nähdä välillä tän tyylisiä koruja. Jotenkin uniikkeja ja ihania!