torstai 18. elokuuta 2011

Uutuustuote! :)

Varapäre 2€ Joskus jokaisella palaa päreet, nyt ei tartte käyttää niitä omia kun voit ottaa avuksi varapäreen. :)
Näitä on ekaa kertaa myynnissä Taiteiden yössä Raahessa Kauppaporvarin 2. kerroksen aulassa klo:18 eteenpäin. Paikalla mm. PS Design-paja, Naavalainen, ja Herttapuoji. :)

Lauantaina minut ja tuotteeni löytää taas Raahesta Härkätorin puistosta Kylien torilta 10-16
Tervetuloa katsatamaan päreet ja muut tuotteet. :)

Varapärekortti 6€ kaksipuoleinen kortti johon tulee kirjekuori mukaan. :) Näitä ja pelkkiä Varapäreitä löytyy minulta, myöhemmin myös ehkä verkkokaupasta. Sekä Kuutos-Tiimistä ja tietysti messuilta joissa kierrän syksyn aikana. Aikatulut tulee myöhemmin.

Tämä pitäisi tietty olla itsestään selvyys mutta se ei ikävä kyllä sitä kaikille ole joten vielä maininta että idea on omani, runoa myöten joten toivon ettei kopioida. En ole ainakaan missään vastaaviin törmännyt. :) (Muokkaus: Varapäreitä on kuulemani mukaan ollut jo 80-luvulla joten ihan uusia idea ei ole. Samanlaisia ei kuitenkaan joten malli ja runo on omiani. :) )

Mukavata syksyä kaikille, näiden tapahtumien jälkeen pitäis saada aikaiseksi niitä uusia kuvia koruista tänne...

T: Pirita

7 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Joskus olis tarvetta vaiks mulla lehmän hermot onkin:-)

Anonyymi kirjoitti...

kyllä tuo 'idea' on nähty ennen ja
tarvetta on

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea! :) (pilkunviilaajana huomautan että käyttöohje on yhdyssana ;) )

Pirita kirjoitti...

Anonyymi, missä olet nähnyt? Itselläni ei ole tullut vastaan, puheissa varapäreitä on kyllä kaipailtu useasti. :)

Kaisu kirjoitti...

Tämä idea on keksitty jo 70-80-luvulla.Varsinkin 80-luvulla oli paljon myynnissä varapäreitä erimuodoissaan ;-)

Mona kirjoitti...

Minusta tämä on ihana, runoineen kaikkineen !
...varapäreitä tosiaan on ollut jo markkinoilla. Meilläkin "koristi" joskus 80-luvulla keittiön seinää päre jossa luki "varapäre"...kuului vähän samaan kastiin sen poronsarvijauheen kanssa :-)) Varapäreitä oli myös sellaisia versioita, jotka oli kehyksissä lasin alla ja siinä luki "hätätilanteessa riko lasi".
Mutta en minä ainakaan ole ennen nähnyt korttiversiota, joten pidä vaan omana ideanasi ;-)

Meillä tehtiin juuri kattoremontti, jossa vanhan tiilikaton alta poistettiin vanha pärekatto. Otin muutamia päreitä talteen juuri tuollaisen varapäreidean vuoksi...korvisprojektiin piti tehdä, mutta enpä taida enää kehdata, ettei tule sellaista matkimisfiilistä...

Pirita kirjoitti...

Voi Mona, tee vain! Ilman muuta teet! Hieno idea, mietinkin että varapäreitä voipi hyvinkin olla jo muitakin, itselläni ei ole vain silmiin ennen sattunut. Runo on kyllä ihan omasta piästä, ensin ajattelin tylsästi vain käyttöohjeet mutta sitten päätinkin vääntää runomuotoon.

Pitääpä seuraaviin käyttöohjeisiin korjata oikein. Tänks. ;)Sen voin ainakin sanoa että tässä muodossa varapäreet on oma idea. :D Tuleepi nuo ohuet koivusoirot hyötykäyttöön, siitä lähti koko ajatus. Nostetaan sitten varapäreet 2000-luvulle. Päreitä saa siis muutkin tehdä mutta pliis keksikää omat runot. :)