tiistai 15. huhtikuuta 2008

Bloggauksen opettelua!

No niin nyt sitten vihdoin sain otettua tämän hurjan askeleen, uskaltauduin avaaman oman blogin! En todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi mutta sain ihan itse blogin luotua:)

Nämä sivut tulevat käsittelemään korujen tekoa ja tulevan yritykseni perustamista sekä ihan vain omaa omituista höpöttelyäni.

Yksikseen kun tekee töitä päivät, niin saan ehkä tätäkin kautta yhteyttä " ulkomaailmaan" :) Kuulostaapa omituiselta! Hih!

Saa nähdä miten sivujen tekeminen ja päivitys onnistuu mutta pyydän kärsivällisyyttä, olen tosissaankin onneton aloittelija...

Sivuille tulee jatkossa kuvia joistain koruistani ja tietoa yrityksestä sitä mukaa kun asiat etenevät. Tällä hetkellä elämä on aika tavalla hektistä, illat menevät yrittäjäkurssilla ja alkuvarastoa tehdessä, sekä hoitaessa juoksevia asioita ja niitähän kyllä riittää...

Lisäksi pitäisi ehtiä pyörittää huushollia ja huomioida kahta Prinsessaa 6 ja kohta 4 vuotiaita tyttösiä. Edellinen viikko onkin mennyt sairastaessa oikein kunnon Flunssaa ja seinät meinaavat kaatua kun energinen pienimmäinen ei ole viikkoon päässyt ulos... huh!

Pikkuhiljaa päivittelen ja muokkailen sivujani kunhan saan opastusta:)

Palailemisiin!!

1 kommentti:

sirpukka kirjoitti...

Heips.
Onnea bloggillesi. Hyvin alkuun olet päässyt.
Terkkuja Sirpukka