tiistai 22. huhtikuuta 2008

Maanantai fiiliksiä

Olo on aika kurja, lasten sairastama flunssa yrittää päälle. Olin viikonloppuna Vaasassa messuilla tätini yrityksen osastolla tekemässä koe myyntiä ja ennakkomarkkinointia. Ei kovin helppo nakki flunssaisena puhua äänensä käheäksi, ja seisokella 7h kerrallaan paikoillaan. :)
Mutta hyvä kokemus, kiinnostusta oli ja sain hyvin palautetta.
Käykääpäs nukkekodeista kiinnostuneet vilkaisemassa tätini sivuja osoitteessa www.aunyriapuu.com hän tekee upeita nukkekoteja aikuisille harrastajille sekä myös lapsille asiakkaan toiveiden mukaan.
Siinäpä tuli sivussa myös mainosta :)
Koetan tällä viikolla kuvata korujani tälle sivustolle, pitäisi järjestää aikatauluja henkilökohtaisen mikrotukihenkilöni kanssa. ( Aviomies, on muuten ihmemies, korjaa autonkin vaikka puhelimitse:) ja touhuaa prinsessojen kanssa kun vaimo luuhaa reissuhommissa.)
Tarvitsen kärsivällistä opastusta kuvien liittämisen kanssa, etten saa koko konetta jumiin...

Korujen teon osalta pidän pari päivää lomaa, viime viikko oli aika hektinen messuja valmistellessa. Sitten taas aherretaan. Tilasin Ellen kun nyt ilmestyy suomeksikin, pitäähän sitä pysyä ajan hermolla. Lehti olikin täynnä ihania muotikuvia, tämän kevään ja kesän värit ovat niin herkullisia että korusuunnittelijan on helppo inspiroitua herkuista väreistä. Mikä parasta, asusteet ja varsinkin näyttävät korut ovat suorastaan pakollisia!! :)
Kaunista ja aurinkoista viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MOI. Kiva kun olit käynyt kommentoimassa ;). Kyllä se ahristus varmaan joskus helpottaa tässäkin asiassa, no ainakin avasi silmät.
Oli varmaan ihan kiva kokemus kuitenkin viikonlopun messuilut ja toivottavasti poikii töitä, töitä ja töitä.
Nuhaa on nyt täälläkin ollut ja ykä tautia ainakin naapureissa, toivottavasti ei tule tien yli .
Ei se kuvien lisääminen kauhean vaikeaa ole , varsinkin jos saa opastusta ja kaikki hyvät vinkit joltain osaajalta . Sen jälkeen onkin helppoa .
Me ei päästä naamiaisiin , kun tuli pakollinen meno, mutta eiköhän tässä vielä nähdä ;)

Pirita kirjoitti...

Kiitos Eija kommenteista! Nähdään varmasti!:)