lauantai 16. elokuuta 2008

Korvispläjäys

Tears -Makeanvedenhelmikyyneleet ja akvamariini rondellit ja hopeaa. Sadepäivän harmaudessa kuvattu. Keinovalo ei ole oikein hyvä... lasiin tulee liikaa heijastuksia.

Nimi vielä hakusassa...:) Sahattuja lenkkejä, hopeaa. On muuten eka sahaukset ja eka ketjunpätkät... Ei mitään ihmeellistä, mutta nyt vasta sain tämänkokoiset ketjut aikaiseksi aikoja sitten sahaamistani lenkeistä. Sahaus ei oikein vielä suju, tekniikassani on ilmeisesti jotain pielessä tai sitten vain tarvitsisi harjoitusta...:) Hopiaa ja vuorikristallia.

Helmiliinan kiitoslahjoista nätit korvakkeet. :) Punaista sardonyksia ja onyx rondellit, lisäksi hoppeeta.
Kaakao kermavaahdolla... Tai sitten ei, tuo nimi vähän tökkii. Koru taas ei:) kun tein nämä, ajattelin vakavasti taas uudelleen reikien ottamista korviini... Ihanaiset nyppy mv-helmet, hiottu savukvartsi ja hopeaketjua.

Viimoisena lasihelmistä ja hopeoiduista osista, edullisempaa korua. Blue queen, ihan näpsäkkä mutta ei ihan minun juttu. Pitää vaan opetella tekemään sellaistakin mikä ei just itteä sykähdytä... kaikilla asiakkailla kun ei ole ihan sama maku kuin minulla:) ( kumma juttu ;) )


No niin eka päivä Keskiajalla ohi! Olipa aika märkää... Ihme ja kumma väkeä kuitenkin oli vaikka satoi välillä melkoisesti. Myyntikin oli ihan ok, ilmat huomioon ottaen.:)
Otin kuviakin ennenkuin kamerasta loppuivat patterit ( Miksi niin käy aina...)
Laitan niitä tännekin kunhan pääsen kotiin ja vähän nopeamman yhteyden pariin.
Kiitokset vain asiakkaille jotka jaksoivat sateessakin tulla paikalle!
katsotaan miten huomenna käy ilman kanssa, jos aamusta vielä sataa kovin niin taidan jättää päivän väliin. Minun korulaatikkoni eivät kestä enään kovin paljon kosteaa... Ja hopea tummuu nopeasti noin kosteassa. Kylmä meinasi tulla loppupäivästä.
Toivotaan että yön aikana kirkastuisi, tapahtuma on niin mielenkiintoinen että mielelläni menisin huomennakin. Asuihin ei vain oikein sovi sadetta pitävät asusteet...
Hyvää ilmaa odotellen: Pirita

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näähän on kivoja korviksia. Ei muuta kuin sahailemaan lisää.

Mimmi kirjoitti...

Suloisia korvakoruja! :)

ps.. mustat rondellit tais olla onyxia.. ;)

Pirita kirjoitti...

Kiitos ystävät! Helmiliinalle, hyvä tietää, pitää korjata:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita korvakoruja <3
Onneksi väkeä kuitenkin tuntui riittävän Keskiajalla, vaikka satoi. Tuntuu, että ei mitään muuta tee kun sataa, sataa, sataa ja sataa. Tänään aurinko pilkahti, mutta vain pilkahti.