tiistai 26. elokuuta 2008

Täydennyksiä

Bronze hopeisena- Aiemmin tekemäni kuparinen versio sai jatkoa, rannekoru on nyt paremmin korunmallin mukainen. Yllätyin kuinka hopea tekee mallista ihan erilaisen. Kuparinen näytää todella arkiselta tämän rinnalla. Tästä tuli juhlavan näkäköinen.
Materiaaleina, brontsiitti, savukvartsi, vuorikristalli ja hopea.

Tilaustyö, New life vähän erilaisessa kuosissa. Hopea, hopeoidut lukot, vuorikristalli, siemenhelmet ja risti jotain mustaa kiveä:)

Tilaustyö, solmittuun nahkanauhaiseen turkoosi kaulakoruun sopiva rannekoru. Kalkkiturkoosia, väriä korostettu todennäköisesti värjäämällä. Hopeoidut lukot.
Tästä oli lukko mennyt rikki, tulee korjaukseen. Ensimmäinen lukko joka on hajonnut, ilmeiseti maanantai päivän kappale. Onkohan muilla ollut kokemusta hopeoitujen lukkojen hajoamisesta?

No niin, nyt alkais kohta olla tilaustyöt tehty. Vielä kaksi tehtävänä tänään:)
Ensi viikolla tulee mielenkiintoinen työ, kaksi meripihka korua joista pitäisi tehdä yksi, vähän modernimpi, odotan innolla...:)
Nyt olisi edessä varaston tekoa, varasto on vähentynyt mukavasti!
Syyhyttäisi kyllä kovasti tehdä jotain ihan uuttakin, sain rapakon takaa ihania aarteita joita olen hypistellyt.
Ideoita olisi taas, mutta pitää hieman jarrutella ja tehdä ensin perusmalleja varastoon. Kävin eilen tarvikevarastoa läpi ja järjestelin laatikot. Löytyi jonkin verran kiviä ja helmiäistä joita ei ole tullut käytettyä, pistän helmettiin myyntiin kunhan ehdin kuvata.
Ulkomailta tulee tilattua jonkin verran kiviä ja mv-helmiä sekä hopeaa. Suurimman osan tarvikkeista hankin kuitenkin suomalaisista nettikaupoista.
Olen löytänyt laajasta valikoimasta muutamia lemppari kauppoja. Ajan kanssa on löytynyt kauppa kumppaneita joihin luotan ja tiedän että saan juuri sitä mitä tilaan. Mikä parasta tuotteet tulevat nopeasti!:)

Ihanaa sykyä kaikille!
T: Pirita

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköisiä koruja.

Jep. Kokemusta on hopeiotujen lukkojen hajoamisesta. Ise olen hajottanut hopeoidun salpalukon ja elkuaikojen hopeoitu rapulukko palasi takaisin. oli katkennut se lukon yläosa! :o Nykyään ne noita juurikaan käytä, mutta alkuajoilta on tuollaisia muistoja.

Anonyymi kirjoitti...

Bronzessa silmä lepää! :)

Pirita kirjoitti...

Kiitos katri ja inkku! Itsekin käyttäisin mieluummin vain hopeisia, mutta pitääpi laittaa sitä mitä asiakas haluaa...:)
Itellä käytössä olevista ei ole vielä kertaakaan hajonnu, koputetaan puuta:)

Anonyymi kirjoitti...

niin asiaks on aina oikeassa :) mutta minä olen oikeassa tässä, että korusi ovat ihastuttavia :)

Pirita kirjoitti...

kiitos Rauni:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koruja, etenkin brontsiittikoru. Syksyinen. Varaston täydentäminen on mukavaa hommaa, mutta sitten meinaa vaan aina jäädä ihan perustarvikkeet kuten hopeinen vaijeri tilaamatta...

Mimmi kirjoitti...

Bronze on niin ihanainen!
Hyvää työpäivää sinulle! :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset kommenteista Piia ja Helmiliina:)