torstai 18. syyskuuta 2008

Odotettu paketti tuli!

Paketin kivi aarteet, turkoosia, russian amatsoniittia, tiikerinsilmää, prehniittiä, kuukiveä, karneolia, sitriiniä, peridoottia, granaattia, akvamariiniä ja vuorikristallia ja onyxia. :)

Makeanvedenhelmi kaunokaiset, pyöreähköjä, nugetteja, riisiä ja keshiä. Isoimmat möllyskät ovat n.9-10mm, isoimmat riisin malliset nugetit(violetit ) ovat n.8-9x12-13mm!

Onyx kimpale, isot tiikerinsilmä brioletit ja botswanan akaatti riipus, sekä puoliporattuja isohkoja mv.helmiä.

Olen sentään korujakin tehnyt, mutta en nyt mitään uutta vaan varastoon perusmalleja. Nämä kun yhdeltä istumalta teki niin alkoi jo tuntumaan työltä...:)
Tekisi mieleni tehdä uusia malleja, ideoita olisi mutta pakko kerryttää varastoakin, oli päässyt hupenemaan...:)

Nyt se kauan odottamani paketti tuli! Oli seikkaillut Jamaikalla asti, postileimoista päätellen ja oli aukaistukin jossain vaiheessa ja teipattu kiinni. Sydän syrjällään aukaisin... Oli pakattu huolimattomasti mutta onneksi kaikki tilaamani tuotteet olivat siellä ja kaikestahuolimatta hyvässä kunnossa!
Paketti oli kolhuinen mutta onneksi helmet eivät...:)
Olen pakottanut itseni tekemään nyt todellakin perusmallistoon koruja, kun messuilla pitäisi olla myytävää...
Tavoitteena päivälle on nyt että saan tietyt mallit tehtyä niin sitten saan tehdä jotain uutta. Ideoita riittäis, varsinkin nyt kun uusia helmiä ja kiviä tuli niin sormet syyhyäis...
Olisi niin paljon kivempi suunnitella ja tehdä haastavaa, mutta eihän työ voi olla aina kivaa.
Kiva on kyllä tehdä vanhojakin malleja, sehän vain tarkoittaa sitä että niistä on tykätty kun loppuvat. Sillä niillä se "peruspalkka" tulee, uuden suunnittelu ja teko vaatii paljon aikaa ja sitä ei käsityö yrittäjällä ole liikaa...:)
Perusmalleista tulee kate ja yksittäisistä sitten se mauste ja leikkele leivänpäälle silloin tällöin.:)

Ja nyt jatkamaan hommia... Saan kohta yhden ihka oman edustuskorun valmiiksi ja laitan siitä sitten kuvat myöhemmin...:)
T: Pirita

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttavia aarteita. Tuo on korujen teossa, toisaalta rasittava ja toisaalta aivan ihana puoli. Että osaa tehdä kauniita peruskoruja joista saa sitä katetta ja että voi niitä helmiä ostaa erikoisempiinkin koruihin ja mielitekoihin. ...

Anonyymi kirjoitti...

Kääk, mitä aarteita!! Onneksi löysivät tiensä perille.

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Piia ja Amalia!

Amanda kirjoitti...

mistäkäs kaupasta tuollaisia aarteita löytyy? :)

Pirita kirjoitti...

Treasure island of pearlista rapakon takaa löytyy...:)