sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Valkoisia aarteita

Mustaa ja valkoista, ei harmaita sävyjä- Olen kuunnellut taas lasteni juttuja, lasten maailma on niin mustavalkoista ja niin ehdotonta, kadehdittavaa. :)
Materiaaleina korussa laavakivi ja isot makeanvedenhelmi möllykät, n.10mm sekä hopealanka. Nämä mv:t huutelivat kovasti heti postista tultuaan. Julialta nämä valkoiset aarteet. Koru on pitkä, n.100cm

Lumipallot- Hopeaketjua, hopealankaa ja makeanvedenhelmiä. Tässä on samoja helmiä kuin edellisessä korussa. Valitsin neljästä nauhasta kaikkein kauneimmat helmet. Muodoltaa eivät ole ihan tasaisen puöreitä eivätkä tihan sileäpintaisia mutta näiden valikoitujen helmien hohde on ihan uskomaton. Sain hohteen onneksi näkymään myös kuvassa.

Olen sairastanut viimeviikolla yhdessä nuoremman tyttäreni kanssa ja 3 työpäivää jäi väliin...
Nyt olen töistä hieman jäljessä ja sehän harmittaa. Mutta toisaalta nyt oli aikaa vain löhöillä ja olla pikkuneidin kanssa kahdestaan.
Koetan nyt sitten ottaa menetettyä aikaa takaisin...:)
Ei muuten nyt mitään kiireellistä ole mutta messuja on tulossa aikalailla ja pitää niihin valmistautua, toivottavasti en ole haukannut liian isoa palaa. 3 Tapahtumaa on peräkkäisillä viikonlopuilla joten silloin saattaa lipsahtaa jo pikkasen stressin puolelle...
Marraskuussa pari ja joukukuussa vielä yksi isompi, näillä näkymin...:)
Pitäkäähän peukkuja!
t; Pirita

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elähän liikaa stressaa, kaikki menee hyvin. Ihastuttavat korut. Tykästyin etenkin mustavalkoiseen koruun, itselläkin ajattelutapa liian usein mustavalkoista...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania settejä! Itsellä on parhaillaan patinoitumassa setti samoista Julian helmistä. :D Ovat kauniita ja persoonallisia, ja muhkeita!

Pirita kirjoitti...

Kiitos Inkku ja Piia, kerrankin raskii noin isoja helmiä käyttää huoletta, eivät huippulaatua mutta ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas möllyköitä! Ihania noi valkoiset. Ja kauniita koruja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai juu, ja sitä helmilaatikkoa odottelen, että pääsen tilaamaan uusia tarvikeita, vai haluatko sinä edelleen tilata? Vai meneekö yrittäjän arki liian kiireiseksi?

Mimmi kirjoitti...

oi.. onpas kaunis tuo Lumipallot!! .. raikas ja puhdas.. ;)

Pirita kirjoitti...

kiitokset Katrille ja Helmiliinalle, laatikon kohtalo ratkesikin jo...:)