tiistai 6. tammikuuta 2009

Nahkanauhakoruja!

Nahkanauhaan solmittua kalkkiturkoosia, riipus on iso, n.35mm. Korun pituus on 64cm, olen tehnyt melkein samanlaisen aiemmin, kolmion muotoisten helmien tilalla oli putkihelmiä.
Hopeoidut lukot.

Nahkanauhaan solmittu kalkkiturkoosi tynnyreitä, helmien koko 15mm x 12mm joten isoista helmistä on kyse...:) Korun pituus 100cm. Hopeoidut lukot.

Nahkanauhaan solmittuja raita-akaattinugetteja, isoimmat helmet ovat n.20m pitkiä. Korun pituus 95cm. Hopeoidut lukot.


Tässä lisää loppuvuodesta tehtyjä koruja. Nämä ovat pitkiä koruja, sopivat hyvin pidettäväksi vaikka neuleiden tai poolopaidan kanssa. Olen itse pitänyt tummaa akaattikorua toisen pitkän metalli/lasihelmikorun kanssa.
Pitkät korut ovat muodissa ja niitä voi yhdistellä. Asiakkaani oli saanut pukeutumisluennolta vinkkiä että nyt pitää käyttää montaa korua yhdessä ja yhdistellä voi kuulemma mauttomuuden rajoille asti.... No itse en kuitenkaan moista suosi...;) Mutta kaksi yhteen sopivaa korua yhdessä sopii hyvin! :)
Kuulumisista sen verran että niskani tulehtui, pää ei käänny ja niska on todella kipeä! Leivän pureskelukin tekee kipeää... Pitää melkein hakea niskatuki jotta niskan saisi rentoutumaan. On sen verran tulehtunut että hieroakaan ei vielä voi. Töitä voi kyllä hyvin tehdä kunhan päätä ei käännä...
En tiedä voiko tämä liittyä jotenkin tähän pitkittyneeseen flunssaan. Yö unet ovat jääneet monena yönä aika vähiin, kyljen kääntäminen ei oikein onnistu. Siitä on varmaan kohta 10v kun viimeksi on niska näin jämähtänyt. Äitini on koistava hieroja ja käyn kerran kuukaudessa hieronnassa. Nyt on 3kk mennyt etten ole päässyt, ensin oli umpparileikkauksesta toipuminen, sitten flunssaa, keuhkokuume ja taas flunssaa... Alkaisi jo tämä sairastaminen riittämään!
Jospa tämä vuosi olis senkin suhteen vähän parempi... Alku ei kyllä lupaa kovin hyvää... Mutta positiivista mieltä kehiin nyt ja loppuu ruikutus!

Mukavia tammikuun pakkasia kaikille! Jospa flunssa pöpötkin jo kuolisivat pakkasten myötä!
T: Pirita

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Yritähän pärjäillä! Upeita koruja =) Toivotaan että pöpöt ja ongelmat nitistyy näin alkuvaihees vuotta ja loppuvuosi paranee kuukaus kuukaudelta

Peikkonen kirjoitti...

Hyvin sopivat kalkkiturkoosit nahkanauhaan :) Ekassa on jännä sommittelu, täytyy kuitenkin kallistua muhkeiden tynnyreiden puolelle, jos nyt suosikkia lähdetään nimeämään <3

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa päädyin tänne ja kauppaasikin, aivan mahtavia koruja! Sinultakinko on leikattu umppari, mulla tulehtu viime huhtikuussa.