sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Uuden vuoden aloitus!

Bling blingiä! Onyx lady- Isoja fasetoituja onyx helmiä n.2.5mm pitkiä, osohkoja vuorikristalli nugetteja, 0.8mm vahvuista hopealankaa ja hopeaketjua.

Onyx lady rannekoru, onyxia, vuorikristallia, 0.8mm hopealankaa ja balihopea lukko.

Smoky quartz lady- Isoja fasetoituja savukvartsi helmiä, vuorikristalli nugetteja, sama lanka ja sama ketju kuin edellisessä kaulakorussa.

Smoky quartz lady rannekoru, savukartsi, vuorikristalli nugetit ja samat hopea osat kuin edellisessä rannekorussa.

Aquaria- Ihania Katrilta löydettyjä kyaniitti palkkeja! Ovat aika isoja, isoimmat n.2,5mm pitkiä.
Sitten Magsilta löytyneitä rouheita akvanmariini kimpaleita, 0.8mm hoealanka kierteisissä linkeissä sekä lukossa. Tykkään tästä korusta todella paljon ja mietin että raskinko edes myydä...:) Jos joku ihan välttämättä haluaa tämän ostaa niin ihan "edullisesti" ei lähde... ;)



Nyt on korkattu tämä vuosi näin blogi rintamallakin...
Tässä muutama viimevuoden loppupuolella tehty koru, korut ovat aika massiivisen kokoisia. Kaulakorut ovat juhlakoruja, rannekoruja voi pitää juhlassa tai arkisempana luksuksenakin...;)
Aquaria rannekoru on ehdoton oma lempparini. Kävin Katrilla ja helmiaarteita penkoessa löytyi mm. kyaniitti ihanuuksia. Katri kävi vuorostaan minun laareillani ja pelasti helmiä joita minä en ollut osannut käyttää ja ne saavat sitten hänellä uuden elämän!
Akvamariini kimpaleet löytyivät Magsilta, ne ovat ihanan rosoisia, juuri sellaisia kun tarvitsin!
Joskus ystävän käyttämättä jääneet helmet ovat toiselle aarre ja suorastaan innoittavat johonkin uuteen. Pitäisikin käydä omat helmet taas läpi ja tehdä inventaario, löytyy paljon helmiä joita ei ole itse osannutkaan käyttää, tai ne eivät "juttele" niinkuin pitäisi...;)

Uusi vuosi on alkanut lomaillessa mutta huomisesta aloittelen taas työt, PS Design-paja on saanut uuden etusivun! Kauppa tarvitsee kipeästi remonttia ja päivitystä, luvassa on kuvien muokkausta ja uusien korujen päivittämistä kauppaan.
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!
T: Pirita

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Wow, jos vuosi alkaa tällä ja kehitystä jatkuu samaa rataa, pelottaa ajatella mitä kruununkalleuksia vielä syntyykää! Helmeilevää vuodenjatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Nää on kaikki kauniita. :)

Hyvää alkanutta vuotta!

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Piialle ja Katrille! Olette ihania kannustajia!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Vuodenalkua ja hurjan villejä koruideoita toivoo selma :)