keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Tunnelmallista Joulua kaikille!

Toivottelen kaikille asiakkailleni ja blogini lukijoille oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua!
Pieni tunnelmapala Joulukodistamme, lapset väsähtivät onnellisina untenmaille.
Hetki aikaa omille ajatuksille ja tuntemuksille.
Lahjaksi saatu Samuli Edelmanin virsiä, soi taustalla, kynttilät tuikkivat ja kuusi tuoksuu.

"Jouluntähden alla, syntyi Marialle Poika Jumalan..."


Sitten vielä muutamat korut...


Minun omasta korustani yksityiskohta, spektroliittiriipus. Spektroliitti helmiä löytyy Luxoniasta.
Tämä helmi on hieman rosoinen ja iso, spektron hienot kuviot tulevat näkyviin kun valo osuu oikeasta kulmasta, kuten tässä kuvassa.


Tässä koru kokonaisuudessaan, todella isoja mv-helmi nugetteja, sinisenmustia.(en nyt muista keneltä ostin , helmetistä kuitenkin ja ihania olivat... Kiitos!) Lisäksi kuukivirondelleja, joissa välähtelee ihana sininen välke, Helmiliinalta. Lukot hopeaa.
Tämä on minun ihan ikioma!


Viimeinen asiakastyö ennen Joululomaa, vaijerit ovat tässä vielä päättelemättä, asiakas sovitti ensin... Sopiva oli ja tykästyi kovin, isoimmat onyx helmet olivat asiakkaalta itseltään. Purimme nyörikorun jota ei ollut paljoa käytetty, nyt helmet ovat siinä muodossa että tulee pidettyä.:) Sydän on todella iso n.40*30mm, koru odotti Bali handmaden lähetystä ja isohkoa salpalukkoa...
Materiaaleina onyxit, karneoli ja hopea.


Toiseksi viimeisin asiakastyö, tämäkin on kuvattu päättelemättömänä ja ilman lukkoja. Laitoin asiakkaalle kuvan, että olisiko hyvä, pieni muutos tuli vielä tuosta, en ehtinyt kuvata ihan valmiina. Tuossa keskellä on tässä kaksi karneolinugettia yhdessä, lopulliseen versioon niitä tuli siihen vain yksi. Materiaaleina asiakkaan omasta korusta karneolihelmet ja makeanvedenhelmet. Noissa kivi helmissä oli niin iso reikä että siemenhelmet upposivat sisään ja alkuperäinen suunnitelma ei toiminutkaan, niin piti kehitellä ratkaisu ongelmaan... Laitoin ruskeat makeanvedenhelmet karneolihelmien molemmin puolin. Tähän tuli hopeiset lukot. Kivet ja valkeat helmet ovat suht suuria, nuo ruskeat helmet ovat n.5mm kokoisia...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua ja menestystä ja hienoja ideoita vuodelle 2009 ja Onneakin toivotan ja muista rentoutuakin jossakin välissä :)
terv. selma

Piia kirjoitti...

Ihastuttavia koruideoita =) todella kauniita, klassisia ja viehättäviä

Mimmi kirjoitti...

Oikein hyvää, suloista, antoisaa uutta vuotta Piritalle!

Pirita kirjoitti...

Kiitokset, Selmalle, Piialle ja Helmiliinalle. Hyvää uutta vuotta kaikille!