maanantai 8. joulukuuta 2008

Pientä hehkutusta...

Olen haltioissani! ;)
Laitan tämän muokatun korun kuvan uusiksi, tarinaa korusta löytyy aiemmista päivityksistä.

Tämä koru suunniteltiin juhlapukuun sopivaksi, en silloin vielä tiennyt mihin koru päätyy. Tai en ollut varma, arvelin vain... Nyt asian voi sitten julkistaa koska se on ollut näytillä. :)
Koru päätyi itsenäisyyspäivän linnanjuhliin! Sopi hienosti kantajalleen ja puvun kanssa, oli tyylikäs ja juhlava kokonaisuus.


Classic- sarjaan lisäys, peacok. Helmiliinalta ihania isoja peacok-makeanvedenhelmiä 7-8mm. Nämä ovat kauniin sinivihreitä, kuva vääristää värejä. Lukko ja jatkoketju hopeaa.

Mustaa ja valkoista,
sarjaan kuuluu nyt pitkä koru, korvakorut ja tämä lyhyempi kaulakoru.
Tämäkin on kuitenkin n. 60-65cm pitkä.
Laavakiveä ja makeanvedenhelmi nugettejä, hopea lukko.


Pikkuhiljaa täällä toivutaan sairaudesta. Huomenna on tarkoitus osallistua Annanpäivä myyjäisiin, olen siellä niin kauan kuin jaksan. Ovet Soveliuksen talolla ovat auki 9-18.
Lauantaina vietettiin itsenäisyyspäivää, omalta osaltani surulla ja ilollakin.
6.12. Kahden jälkeen päivällä mummuni nukkui ikiuneen. Muutama kuukausi sitten hänellä todettiin aivokasvain. Sairaus vei nopeasti huonoon kuntoon, mummu oli aiemmin ikäänsä nähden virkeässä ja hyvässä kunnossa. Hän eli 84 vuotiaaksi.
Enään minulla ei olekaan yhtään isovanhempaa elossa. Mutta muistot heistä kaikista elävät ja kantavat eteenpäin.
Iloa sen sijaan sain kokea linnanjuhlia katsoessa. Olen jännityksellä odottanut päätyykö minun tekemäni koru setti linnanjuhliin... Siellähän ne näkyivät! Sopivat hienosti yhteen upean puvun kanssa. Puku oli punainen jossa oli yläosassa mustaa pitsiä köynnöksenä.
Kiitokset asiakkaalleni! Olen onnesta soikeana...!;)
Surusta iloon...
Ensi viikonloppuna 13-14.12 Olen Kuopiossa joulumarkkinoilla. Jos sielläpäin satut olemaan tai liikkumaan niin tervetuloa. Tulkaa tervehtimään!
T: Pirita

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Onnittelut *halaa* olet oikea ihminen kyllä tekemään koruja linnan kutsuille, Suomessa arvokkaimmille. Ja osanottoni suureen suruun. Päivä päivältä muistot vahvistuvat ja heidän elämänsä jatkaa sinussa, voimia!

Raunin Helmikorut kirjoitti...

oooh, hienoa, että korusi oli juhlallisesti näytillä. Sopiva paikka sille :)

Osanottoni suureen suruunne. Voimia ja jaksamista *halaa*

Pirita kirjoitti...

Punastuin...Hitsi, punastun todella harvoin mutta saitte mokoman aikaiseksi...Nolottaa moiset kehut...:) Kiitos ihanista sanoistanne Hopeful ja Rauni!

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Mitäs sitä nyt punastelemaan? Paikkansa oli ansainnut se koru ja sinä kehut :)