maanantai 15. joulukuuta 2008

Peruskamaa :)

Maitosuklaa- Helmiäislasihelmiä ja hopeoidut lukot. Simppeli lasihelmikoru, korussa helmet hohtavat kauniisti ja ruskea sävy on ihanan suklainen, vaaleammat helmet ovat kermanvärisiä. Isoimmat helmet 10mm

Sininen hohto- kaulakorun olen esitellyt joskus aiemmin ja tämä rannekoru on jäänyt kuvaamatta. Larvikiittia ja ihania isoja nyppy mv-helmiä Helmiliinalta hamstratusta nauhasta (ei raski käyttää kuin muutaman sillointällöin...). Lukko minun perinteinen hopealanka lukkoni.

Mystic- samoin tämän sarjan kaulakorun olen esitellyt aiemmin, tämäkin rannekoru on jäänyt huomiotta... Mustaa onyxia ja lumihiutaleobsidiaania, hopealankaa. Isoimmat helmet 10mm.

Kuopion joulumarkkinat takana, kiitosta vain asiakkaille! Väkeä messuilla ei tainnut olla ihan niin paljoa kun odotettiin. Liekö talousnäkymät säikäyttäneet ihmisiä kun aikalailla on vähentynyt ihmisten ostohalut.
Huomattavasti harkitummin ostellaan kuin muutama kuukausi sitten.
Ihan mukiinmenevästi meni silti, menojen jälkeen selvästi plussalle kuitenkin;)
Tapasin muutamia asiakkaita jotka olivat onnellisia löytäessään juuri itselleen sopivia koruja! Kiitokset ihanat ihmiset palautteestanne! Mikään ei ilahduta ja lämmitä niin paljon kuin se että joku tulee onnelliseksi suunnittelemastani korusta. Silloin saa varmuutta sille että työni ei ole turhaa ja vain omien visioitteni toteuttamista. Niillä palutteilla jaksaa taas pitkään! :)
Tein lauantaina 3 rannekorua, vähän niinkuin työnäytöksenä. Ne ovat rakenteeltaan samanlaiset mutta eri materiaaleista. Muhkeita ja vähän bling blingiä. Koeatan saada kuvattua ennenkuin menevät...;)
Keskiviikkona 17.12 olen Citymarketissa klo:12 eteenpäin korujeni kanssa. Perjantaista lähtien keskityn perheeni kanssa joulunviettoon, siihen mennessä teen tilatut työt valmiiksi. Mahdolliset uudet tilaukset toimitetaan sitten tammikuun puolella. Jos akuutti lahjapula tai koruntarve iskee niin voi soitella ja sopia visiitistä pajalle katsomaan jo valmiita koruja. Mutta soitathan ja sovit tulostasi! Tiedätte varmasta jokainen että joulun alla on menoja ja kiireitä. Vaikka teen kotona töitä, ei ole itsestään selvää että olisin kotona/tavattavissa koko ajan. :)
Joulun jälkeen sitten palaan työn ääreen taas uusin voimin. Koruja syntyy varmaankin joulun aikanakin... Jospa ehtisin toteuttaa uusia ajatuksia ja kokeilla jotain ihan uutta. Lupasin itselleni että joululomalla saan sitten "harrastaa" koruntekoa. Mieheni mielestä kuulostaa ihan omituiselta logiikalta...

Huomenna tiistaina ovat sitten mummuni hautajaiset. Haikea ja vaikea päivä edessä...
Terveisin: Pirita

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kauniita koruja.

Laittelin sulle viestiä, kun en muistanut, että tä päivä oli se vaikea päivä. Ei mitään kiirettä.

Voimia tähän päivään.

Onnea huomiselle päivälle. :)

Piia kirjoitti...

Ihania koruja. Peruskamaa, mutta silti kaunista ja persoonallinen ote näkyy selvästi *halaa* voimia huomiseen