tiistai 5. toukokuuta 2009

Sairastuvalta terveisiä!

Hematiitti risti- Kieputusta, olen tehnyt tämän ristin jo kaksi kuukautta sitten. En vain saanut kuvattua sitä ja sanotaanko että on pitänyt sulatella ja katsella että mitä tälle teen. Mietin jo että pistän päreiksi mutta en sitten tehnytkään niin. Tästä ei tullut ollenkaan sitä mitä suunnittelin! Vaan tälläinen hassu vinkkura... Hopeaa ja minihematiittihelmiä.

Sammalta- Perus settiä... Aventuriinia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Vihreä on edelleenkin minulle vaikea väri. Makeanvedenhelmet ovat hieman kuparisemman vihreitä miltä näyttävät tässä kuvassa.

Flower power- Hill tripe hopea kukka, vaaleaa ametistia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa.

Indie- perus,perus kauraa... Mietin jo että viitsinkö edes laittaa tänne. Mutta laitan kuitenkin siksi että tiedätte että paljon teen myös ihan perus koruja. Ihan vaan vaijeriin pujottelua mutta en niitä esittele monestikaan. Tässä ei paljon suunnittelua ole. :)

Balls- Onyxia ja hopeaa. Rannekoru tahtoi kaverin, tein hill tribe neliöstä ja onyx helmestä riipuksen nahkanauhaan.
Rannekorussa isot kiepautuslukot millisestä hopealangasta. Taoin lukot kimalteviksi, taonta jälki ei erotu kuvissa. Helmet ovat 10mm kooltaan joten muhkea rannekoru on kyseessä. Lukot näyttävät kauniilta ranteessa.


Meillä on sairastettu oikein urakalla. Kolmas viikko menossa joten siksi on ollut hieman hiljaiseloa. Raahen Taiturimessut lähestyvät... Työt on pahasti jäljessä aikataulusta oman ja lasten sairastamisen takia. Pahoittelen viivästystä tilaustöiden teossa. Flunssa ja sen lisäksi rankka vatsatauti on kaatanut koko perheen ja esikoinen on joutunut olemaan pois koulustakin pitkään. Itse alan olla kunnossa.
Raskasta aikaa mutta todellakin toivon että tämä alkaisi olla jo selätetty!
Loppuu voimat vähitellen. Tänään pääsin jo kunnolla töihin huomatakseni että osa materiaaleista loppui ja sekös ärsyttää!
Koetan nyt saada messuvalmistelut jotenkin järjestykseen.

Korujani löytyy nyt myös jonkin verran Kuutostiimistä. Vaihtelen valikoimaa välillä. Nyt en ole pystynyt sairastamisten takia keskittymään oikein siihenkään. Mutta kyllä tämä tästä!

Tulkaahan Liikuntahallille Raaheen katsomaan perjantaina 8.5 ja lauantaina 9.5. Hakemaan vaikka äitienpäivälahjaa!

T: Pirita

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

*tuo teetä, suklaata ja paljon lämpimiä, parantavia ajatuksia* ihastuttavia, klassisen kauniita koruja...

PaulaL kirjoitti...

Hieno tuo risti! Ei sitä aina tartte olla niin symmetristä, välillä epäsymmetrisyys voi toimia paremmin :)

Heluna kirjoitti...

Tuo risti on hieno just sen takia, kun se on vähän "vinksahtanut". Minä ainaskin tykkään.

Raunin Helmikorut kirjoitti...

risti on kyllä kiva, ja vinksahtaneisuus kuvaa vain meitä ihmisiä ja epätäydellisyyksiämme. muut korut tämän lisäksi on ihania ja klassisen ajattomia. Voi teitä, toivotan teille pikaista paranemista.