torstai 28. toukokuuta 2009

Uusia ja lomailmoitus!

Esimerkki täysin epäonnistuneesta kuvasta! Korusta tuli kyllä kaunis mutta en saanut siitä tuota taustaa vasten sellaista kuvaa joka näyttäisi värit edes pikkasenkaan oikein!
Tämän korun tein Jämsän hyväntuulen messuilla. Koru ehti olla pöydässä ehkä 10min, kun ihana ystäväni jota näin messuilla osti sen. Kiitos kamu! ;) En olisi itse hoksannutkaan ottaa kuvaa mutta hän muistutti! :)
Rannekorussa on erimuotoisia makeanvedenhelmiä, nuo keltaiselta näyttävät ovat persikan/vaalenpunaisia, sitten valkoisia riisin mallia ja keshejä, sekä pikkuruisia malvan värisiä helmiä. Helmet ovat Helmiliinan aarteista. Hopeaketjua ja hopealukko.

Sunlight- Tämän setin tein myös Jämsässä messuilla, Madagasgarin karneoleja, vuorikristallia ja hopeaa. Noita karneoleja olen hillonnut jonkin aikaa ja nyt ne alkoivat jutella. Ovat herkullisen kauniita ja aurinkoisen oransseja. Helmiliinalta nekin...:) Vuorikristallit Satuhelmestä
Lukon voi taas kiinnittää mihin kohti haluaa, kuvan osoittamalla tavalla tai sitten ketjun päähän.

Tämä koru on omani, tätä en myy! Tein tämän pari postausta sitten esittelemäni rannekorun kaveriksi. Sen jonka kuvan alla on runoni. Niin, päädyin jättämään senkin itselleni. En ole aikoihin tehnyt mitään itselleni ja pidän aikalailla muutamaa korua omaa koruani vuorotellen. Nyt sitten tein nämä jotka ovat ihan eri tyyliä mitä yleensä pidän. Mutta yksinkertaisesti en voi luopua näistä. Pitkään aikaan en ole ihastunut johonkin omatekemääni koruun näin. Nää on vaan MUN! ;) Isoja makeanvedenhelmiä valkoisia ja nyppyisiä barokkihelmiä, hennon vaaleanpunaisia. Isoja hopealenkkejä ja hopeaketjua.

Samalla tyylillä voin kyllä tehdä tilauksesta korua!

Kesäsade- tämä setti on tilaustyö, menee lahjaksi. Teen tähän vielä huomenna lisäksi rannekorun. Kuvaan sen sitten myöhemmin, varmaan loman jälkeen.
Korussa on vuorikristallia, kalsedonia, vaaleansinistä ja tummemmansinistä ja hopeaa. Nuo molemmat siniset ovat ihanan läpikuultavia, lähempää katsottuna todella kauniita pikkuhelmiä. Vaaleansiniset ovat nugetteja, tummemmat n.6mm pyöreitä helmiä.
Viistehiotut vuorikristallihelmet ovat Luxoniasta.


Ihan kohta se alkaa! Loma siis, olen lomalla 30.5-8.6. kaupasta voi tehdä tilauksia mutta ne toimitetaan n. viikon viiveellä. En pääse lomani aikana vastaaamaan sähköpostiin, olen reissussa ja kone jää kotiin! Todellinen irti otto työstä. Vastailen sitten kun palaan töihin ja kotiin.
Puheluihin en myöskään vastaa, minulle voi laittaa tekstiviestejä ne saan kyllä. Yhteystiedot löytyvät kaupasta. Menemme Ruotsin Lappiin ja Norjaan.
Ihana lähtä reissuun koko perheellä, lapset ovat odottaneet innolla ja varmaan yhtä paljon me vanhemmat.
Lähdemme matkailuautolla joten ei tarvitse tehdä sitovia suunnitelmia vaan voidaan mennä juuri sinne kun huvittaa. Voidaan kääntää keula vaikka etelää kohti jos alkaakin lauantai aamuna siltä tuntua. ;)
Ihanaa kesäkuun ja kesän alkua kaikille! Palataan uusin kujein kesäkuun toisella viikolla!

T: Pirita

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

korusi tuovat aina hymyn huulille. Lepää,inspiroidu ja löydä oma itsesi! Hyvää lomaa!

Aadia kirjoitti...

Todella kauniita koruja, todella. Kaikki. Huuuuuh.

Antoisaa aurinkoista lomaa. Paljon hetkiä ja hyvää mieltä.

Unknown kirjoitti...

Kauniita jok ikinen. Rentouttavaa ja oikein ihanaa lomaa sulle ja koko perheelle!!

PaulaL kirjoitti...

Samaa mieltä muiden kanssa, kauniita koruja kaikki! Hyvää lomaa ja toivottavasti sää suosii :)

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Korusi ovat oikein hyväntuulen koruja :) aurinkoista lomaa, rentoudu ja vietä ihana loma :)

Pirita kirjoitti...

Kiitos ihanaiset! Ihana loma oli :)