maanantai 29. kesäkuuta 2009

Aina ei onnistu!

Laitanpa tänne esimerkkiä epäonnistuneesta yrityksestä... Tämä riipus ei todellakaan ole valmis, menee viidennen kerran purkuun ja hopeat sulatukseen. Että voikin yksinkertaiselta tuntuva asia vastustaa.
Uusi hopea lanka 0.6mm on niin kovaa ettei suostu taipumaan donitsin ympäille kauniisti. päättely on mahdotonta kun lankaan jää liikaa jännitettä eikä se pysy muodossaan.
Haen tähän vielä siistimpää ratkaisua joka tulee olemaan todennäköisesti jotain ihan muuta. Asiakas työ... ei ole aikoihin vastustanut niinkiun tämä nyt! Joten ei todellakaan kaikki onnistu aina! :)

Rannekoru joka tulee riipuksen pariksi. Tämä sentään ei vastustanut, näin simppeli ei kyllä voikaan. Simppeliä mutta silti niin kiva ja näyttävä. Asiakas valitsi nämä kalkkiturkoosi tynnyrit ja isot kiepautus kolmi lukkoni. Näyttää kivalta kädessä! helmet ovat isoja ja kolmiot n.20mm.

Bling blingiä, hopeaa, swarot ja hopeiset charmit punaisella kristallilla. Kristalli charmit Luxoniasta

Samaa blingiä vaaleanpunaisena, sydämillä.

Ja vielä samaa turkoosin sinisenä...

Korvis näyttely jatkuu, kaikkia en viitsi laittaa. Laitan sitten kauppaan kunhan on aikaa...
Luxonian blogissa on nyt menossa " Valo" korukilpailun äänestys! Käykäähän katsomassa kuvat ja äänestäkää suosikkianne! Voi löytyä tuttujakin mutta ei välttämättä tunnistakaan... ;)
Äänestys jatkuu 9.7.09 asti joten vielä ehtii!
Pikainen päivitys ja nyt nukkumaan. Huomisen olen kaupantätinä Kuutostiimissä. :)

T: Pirita

ps: Poltin muuten itseni tänään! Seurasin kentän laidalla kuouksen 5v. jalkapallokoulun eka päivää... Ei auttanut 30 sk:kaan...

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niin tuttua ja joskus niin turhauttavaa, kun oma hyvä idea ei muotoudukkaan niin kuin halauaisi.
Bling bling korvikset on kepeän kesäisiä.

Unknown kirjoitti...

*haluaisi, piti sanomani ;)

Taika kirjoitti...

Auttaisikos tuohon donitsipulmaan (mmm... donitseja) langan hehkuttaminen? Jos näytät sille pikkuisen lämpöä toholla (kynttilääkin olen joskus hätäpäissäni mökillä käyttänyt, niin se saattaisi hyvinkin riittää pehmitykseksi. Ja kiillotus ennen vääntelyä.