sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Arvonta suoritettu!

Sinistä- Pitkäkaulakoru, toivottiin pitkää ja sinisävyistä korua. Sininen on hieman haastavaa kun kiviä ei tahdo löytyä muuta kuin pieninä helminä. Lisäsin vuorikristalli nugetteja koska koru kaipasi jotain hieman isompaakin helmeä. Muut materiaalit ovat sodaliitti, makeanvedenhelmet, sinipitsiakaatti ja kalsedoni, kahta sävyä. Lisäksi asiakas halusi koruun kolmio lukot. Tämä meni lahjaksi, toivottavasti lahjan saaja oli tyytyväinen!
Tein tätä myös toisen kappaleen myyntiin, lisäksi korvikset ja rannekorun

Kieputus korvakorut- Nunnuli esitteli helmetissä omia samantyylisiä kieputus korvakorujaan jotka olivat kauniita. Olin juuri samana päivänä saanut kuvattua nämä. :) Nämä ovat valmistuneet jo muutama kuukausi sitten mutta oli päässyt käymään sellainen moka että unohdin kuvata nämä!
Koukkujen etuosaan on kieputettu pikkuruisia ioliittihelmiä ja koukun silmukassa on roikkumassa makeanvedenhelmet. Harmi etten hoksannut kuvata koukkuja sivustapäin, koukut ovat omaa tuotantoa.

Aqua- korvakorut, joskus muinoin tein samannimisen rannekorun. Tässä on niihin sopivat korvakorut. Kyaniitti ja hopea.

Laava rock- Rannekorun pariksi korvakorut. Joskus syntyy vielä sarjaan kaulakorukin... :)
Materiaalit, laavakivi ja hopea. Hopeasykeröhelmet ovat omaa tuotantoa...:)


No niin, nyt on arvonta suoritettu! Onnettarena toimi mieheni. Arvonnan voitti nim: La belle au bois dormant! onnea, valitsit tarvikepaketin joten sen laitan sinulle tulemaan. Ilmoitathan yhteystitosi minulle, tässä yrityksen sähköposti osoite: pirita.suhonen@psdesign-paja.fi
Osoite löytyy myös kaupan puolelta kuten muut yhteystietoni.
Kiitokset onnentoivotuksista ja runsaasta osallistumisesta arvontaan!

Minulla on takana Pekanpäivän katumarkkinat ja täytyy kiittää kaikkia ihania asiakkaita! Teitte kahdesta pitkästä ja raskaastakin työpäivästä mieluisan!
Illalla olivat jalat todella kipeät ja väsyneet mutta oikein hykerryttävän hyvä mieli!
oli todella ihana huomata että vakioasiakkaitakin alkaa olla jo mukavasti ja paljon tuli ihan uusia asiakkaita ja muutamia jotka olivat jo seuranneet blogianikin pitkään!
Kyllä Raahessa, kotona on mukavaa olla myymässä! Kiitos teille ystävät ja uudet tutut!

Pidän kotimyymäläni avajaiset ja avoimet ovet 18 ja 19.7 la ja su! Kumpanakin päivänä kauppaan ja korupajaan saapi tulla tutustumaan Klo: 12-16 Joten tervetuloa silloin.
Osoitehan on Koskentie 3 Piehinki
Ajo ohjetta: Raahesta päin 8-tieltä Piehingin kohdalta kääntyy vasemmalle Ylipää, Ylipään tietä n.2km niin kääntyy vasemmalle Koskentie, Koskentyiellä ensimmäinen tiehaara oikealle tulee meidän pihaan. Vaalean sininen hirsitalo jossa punaiset ikkunaluukut. :)
Kauppa tulee olemaan auki sopimuksen mukaan, elikä käynti ajan voi sopia soittamalla tai sähköpostitse. En pysty pitämään kauppaa auki säännöllisesti tiettyyn kellon aikaan kun kierrän esittelyissä ja messuilla ympäri Suomen.
Elikäs muulloin kuin avoimien ovien päivinä, soita ja sovi vierailuaika. :)
Muistuttelen avajaisista vielä myöhemminkin ja laitan ainakin Pookisanomiin mainosta.

Nyt on vaan hurjasti työtä ennen sitä, Pekanpäivillä koruja meni niin mukavasti että kiirettä pitää! Joten uutta on tulossa! :)

T: Pirita

5 kommenttia:

katri kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Kieputuskorvikset on hienot ja siististi tehdyt! Ja laavakivien syheröt oikeen kivat.

Mags kirjoitti...

Kieputuskorvakorut on todella sievät <3

PaulaL kirjoitti...

Kauniita korviksia, varsinkin kieputuskorvikset :) (vastaavathan sulla taisi Rovaniemen messuilla olla mukana, ellen väärin muista..)

la belle au bois dormant kirjoitti...

Oi, sattuipa tuuri :)
Kiitoksia! Ihania koruja nämä postauksessa olevat :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset ihanaiset. PaulaL, muistat oikein! :) ne oli ne samat... Unohtuivat silloin kuvata. Joten olihan siitä aikaa kun ne valmistuivat. Huhtikuun puolessa välissähän ne messut oli?! Niin se vaan aika vierähtää!
La belle saa tarvikkeet loppuviikosta! Onnea vaan! :)