sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Lisää puukoruja!

Tässä Saarnikoruja lisää, nämä on myös sahattu päätypuusta. Syykuviot saarnissa ovat todella hienot, puu on niin kovaa että näinkin päin sahattu pala kestää hyvin. Sitä ei ainakaan minun voimillani saa katkaistua. Paksuutta koruilla on n.6mm. Isompi neliö on kooltaan n.50mmx50mm, kapeampi n. 50mmx30mm
Korut on käsitelty vahalla jossa on hieman valkoista pigmenttiä, joka korostaa raita kuviota. Nauha vahattua puuvillanauhaa, koru on noin 60cm pitkä, lukot hopeoidut.

Tummempi koru tammea ja pienempi raitakoru saarnia ja pähkinää. Kummassakin päätypuu näkyvissä. Tammikoru n. 30mmx20mm, raitakoru n.25mmx20mm. Vahattupuuvillanauha ja hopeoidut lukot, pituus n.45cm. Kirkas puuvaha pintakäsittelynä.

Olisin varmaankin saanut ottaa kuvan hieman lähempää... Nyt koru näyttää reppanalta isolla pohjalla. :) Think pink- materiaaleina, makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristallia ja hopeaa.

Perusmallini Pronssi, muutin tämän mallin siten että tähänkin tulee lasi sydän. Aikaisemmin mallissa oli helmiäis laatta. Materiaaleina, mv helmet, vuorikristalli ja kiepautuslukko hopealangasta.

Toinen muutettu malli Lumi, tässäkin oli aiemmin helmiäisriipus. Nyt tähän sarjaan kuuluu neljä väriä, yllä oleva Pronssi, Lumi, Viini (viininpunainen) ja Omena. ( omenanvihreä)
Nuo kaksi viimeksimainittua mallia löytyvät kaupasta ja nämäkin taas palaavat sinne kun saan nämä uudet kuvat päivitettyä kauppaan.

Hyvää isänpäivän iltaa kaikille!
No niin, nyt taas muutama puukoru lisää. Sekä muutama muu koru. Työn täyteinen työviikko taas alkaa huomenna. Hassua sillä huomaan että töitä tekee melkein koko ajan, jos ei muuten niin ajatuksissaan. Pääseeköhän sitä työkuvioista irti ollenkaan. En kyllä oikeastaan haluakaan päästä...:) Tämä kaikki on kuitenkin vielä niin uutta että ajatuksissa käy kaikenlaista läpi.
Kyllä varmasti vielä koittaa aika että osaa irrottautuakin ja pitää myös ajatuksissa lomaa.
Kun harrastuksesta tulee työ niin on vaikeaa erottaa mikä on työtä ja mikä ihan vaan fiilistelyä ja omaksi iloksi puuhailua. Mutta toisaalta tarvitseeko siihen edes pyrkiä että ne erottaa...? :)
Tälläisia pohdiskeluja tänä iltana...:)
Hauskaa viikon alkua ja työn iloa kaikille!
T: Pirita

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä puukorut on kyllä niin ihania, ihastelin myös noita edellisen postauksen koruja.

Anonyymi kirjoitti...

Itse huomannut kans, vaikken työks tee että korut, helmet ja kaikki se puuhailu vie ajatukset kerta toisensa jälkeen. Ystävät alkaa tottua. Ihastuttavia koruja. Pronssiin ja Lumeen tykästyin. Ihanat värit... voin niin kuvitella noi semmosen pehmoisen angoravillaneuleen kanssa

Pirita kirjoitti...

Kiitos naiset! :)

Raunin Helmikorut kirjoitti...

kauniita ja niin luonnollisia nämä puukorut. tykkään <3