torstai 6. marraskuuta 2008

Uusia kuvia vihdoin!

Raidat- Puukoruja, tässä on yhdistettyna saarnia ja pähkinäpuuta. Nauha vahattua puuvillanauhaa ja korussa hopeoidut lukot jotka eivät näy kuvassa. Pintakäsittelynä Osmocolorin kirkas puuvaha. mitat isompi 25mmx40mm, pienempi 25mmx30mm


Lisää jo aikaisemmin kuvattuja Modern puukoruja, hematiitti kivellä olevan mallin olen jo esitellyt, toisessa korussa tiikerinsilmää. Kiinnityskoukut hopeaa, nahkanauha ja lukotkin hopeaa. Puu saarnia, pinta käsittely kaikissa puukoruissa Osmovaha.
Toinen Modern malli oli pähkinäpuinen jossa upotettuna helmiäistä, kuva siitä löytyy kaupasta. mitat 25mmx45mm, korun pituus n.43cm

Kolmiot- Nämä kolmion malliset ovat uusia. Pähkinää ja saarnia, nämä on sahattu niin että päätypuu on näkyvissä. Osmo vahaa on näissäkin, pähkinässä kirkas ja saarnissa sävy jossa on valkoista pigmenttiä. Isompi koru on noin 30x50mm, pienempi noin 30x40mm. Vahattu puuvillanauha ja hopeoidut lukot, nauhat ovat n.60cm.

Omenapuukoruja- Lemppari materiaalini! Kovaa ja tiheäsyistä, omenapuusta saa ihanaa silkkisen sileää kun hioo huolella. Koruihin on upotettu makeanvedenhelmet. Helmet ovat kooltaan n.9mm. Kiinityskoukut hopeaa, nahkanauhaa ja hopeiset lukot. mitat n.25mmx40mm. Korun pituus n.43cm

Syksyn värit- Tämä koru on erisävyinen kuin Syksyn hehku koru jonka olen esitellyt aikaisemmin. Tein ruskeista makeanvedenhelmistä värisekoituksen. Koru on pitkä, n.110cm.
Lukot ovat hopealangasta väännellyt kiepautuslukot. Samaa lukkomalliani on monissa rannekoruissani ja muutamissa kaulakoruissani. Korua voi pitää kaksinkerroin tai pitkänä, lukko voi olla missä kohti vain. Se on korun yksityiskohta.

Young heart- Tämä setti menee nuorelle neidille. Tilaustyö, haluttiin valkoisia pieniä riisin mallisia makeanvedenhelmiä ja herkkä valkoinen lasisydän. Tästä tuli ihastuttava, puhdas ja herkkä. Toivottavasti on mieleinen. :)

Red to black- Tein aikaisemmin tästä korusta pidemmän version. Se meni ennekuin ehdin kuvata. Eräs asiakas halusi samanlaisen mutta lyhyempänä. Koru on dramaattinen, onyxia ja karneoli nugetteja. Isoimmat onyx helmet ovat 10mm joten muhkea koru on kyseessä. Lukko on hopeoitu, asiakkaan toivomuksesta. Korun pituus on n.55cm.

Tilaustyö tämäkin, asiakas ihastui Yön sydän käätyyn ja siitä suunniteltiin kevyempi versio.
Helmiliinalta ihanat harmaat n 7mm-8mm makeanvedenhelmet, hohto on upea! Karen Hill tribe, hopeiset sydämet. Lukot ja jatkoketju ovat myös hopeaa. Korun pituus on 42cm. Lisään tämän mallin myöhemmin myös kauppaan. Helmiä on vielä toiseen settiin...:) Settiin on myös korvakorut mutta ne eivät ehtineet kuvaan...

No niin nyt tuli sitten kunnon kuvapläjäys heti kerralla! Kuvia jäi vielä seuraavaankin postaukseen. Ei kaikkia kerralla...
Kylläpä kuvatessa vierähtikin aikaa. Ensin menee aikaa että saa kaikki kuvaus vermeet ja paikan kuntoon, vaatii yleensä kikkailua mutta en viitsi teitä rasittaa moisilla propleemilla...
Jokaista hyvää kuvaa kohden tulee yleensä 2-5 versioita. Kamerasta kuvat siirretään koneelle, sitten niistä poimitaan parhaat ja muokataan edustuskelpoiset. Säädetään kirkkaudet ja kontrastit ym, hienosäätöä siis. Sitten muokataan useampaan kokoon, joten voitte kuvitella että aikaa suttaantuu helposti useampi tunti. Varsinkin jos sattuu olemaan kerralla parisenkymmentä kuvattavaa tuotetta niinkuin minulla oli tänään...:)
No nyt on sitten uusia juttuja, toivottavasti pidätte! :)
Seuraavia sitten tulossa lähiaikoina...

T: Pirita

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Puukorut on kyllä suosikkejani edelleen. Mutta sitä en osaa valita, että raidallinen, omenapuu vai tuollainen, jossa on upotettuna helmi. Kauniita kaikkia ja kädessä niin siloisia.

Anonyymi kirjoitti...

syksyn värit hehkuu tosiaan ihanasti murrettuja syksyisiä sävyjä.

Pirita kirjoitti...

Kiitosta Katri ja Anna! Puukoruista tykkään itsekin kovin ja ovat sellasia hipellyskoruja... Kun on sellanen kaulassa niin sitä pitää hiepltää koko ajan. Terapiakoruja...:)Ja niitä on ihana tehdä. Tuntuu hienolta kun aloittaa isosta lankusta ja lopputulos on jotain noin pientä! Pitää laittaa joskus tänne kuva mistä noiden teossa on lähdetty liikkeelle...:)

Mags kirjoitti...

Puukorut ON ihanat - omenapuu on jo entuudestaan pienesineissä suosikkini!

Anonyymi kirjoitti...

Teet ihania koruja, puukorut ovat kauniita varmasti hyvällä energialla tehtyjä. Ja blogin teksti on mielenkiintoista luettavaa, kuten aina. Pahin virhe on alkaa käsittelemään niitä kuvia "ihanvaanäkkiä" kun pitäisi oikeastaan olla nukkumassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Puukorut on tosi kauniita! Omenapuukorut on mun suosikkeja, näyttääkin tosi sileältä ja väri on kerrassaan hieno! Uskon että näitä hiplaa mielellään!

Pirita kirjoitti...

Kiitos Mags, Piia ja Heluna! Pitäis saada päivitettyä kauppaankin nuo puukorut...