keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Toipumaan päin!

Simppeleitä kristallisydän koruja- Nämä olen tehnyt jo aikoja sitten, taitavat olla vanhimpia mallejani. Kaivelin vanhoja kuvia kun en ole ehtinyt uusia kuvata.:) Sinisessä lasihelmiä, vuorikristalli kuutioita, sininen sydän italialaista kristallia. Violetissa, ametistia, vuorikristallia ja swarovskin kristallia, sydän myös.

Toukokuu- Aikaa sitten tehty tämäkin... Sitriini nugetteja ja peridoottisiruja, hopealukot.

Prinsessa koruja- Lasten koruja, nämä olen tehnyt viime keväänä. Ovat olleet oikeinkin suosittuja pikku prinsessojen keskuudessa... :) Omat neidit olivat makutuomareina. Sininen sopii Tuhkimolle ja vaaleanpunainen taas kuulemma Ruususelle. Violetti sitten varmaan kaikille...


Hei!
Laitoin vanhempia kuvia joita en ole vielä täällä muistaakseni julkaissut.
Kiitokset Siinalle kun hoksasit etteivät lisäämäni korublogi linkit toimi... Nyt asia on korjattu ja pitäis linkeistä päästä kyseisiin blogeihin! :)
Jos muuten haluat korublogi linkkilistallen niin ilmoitapa niin lisätään!
Nyt alkaa kuulua jo ihan hyvää, alkaa olla leikkuusta toipuminen mallillaan ja töitä voin tehdä jo ihan hyvin. Pystyn istumaan jo pidempään. Olenkin purkanut tilaustöiden sumaa. Pistin itselleni ukaasit etten saa tehdä yhtään ainutta uutta mallia ennenkuin olen saanut kaikki tilaustyöt tehtyä!
Arvatkaapa syyhyttäisikö hipeltää helmiä... oikein polttelee uudet ideat.
Muutama työ ja sitten pääsen niihin käsiksi. Joitain uusia on vielä kuvaamatta, koetan huomenna saada kuvattua jo tehtyjä koruja. Muutama kiva uutuus ehti ikävä kyllä mennä ennenkuin ehdin edes kuvaamaan...
Marraskuun loppupuolella on muutamia esittelyitä ja 30.11. on sitten Naistenmessut täällä Raahessa. Olen menossa sinne Katrin kanssa. Pitkästä aikaa mennään yhdessä, kivaa!

Joulukuussa olen sitten su 7.12 Naavalaisen Tuijan kanssa Citymarketin aulassa koruineni!
Lisäksi olen Annanpäivä myyjäisissä Soveliuksen talolla ti. 9.12
Sitten on vielä 13.12.-14.12 Kuopiossa Joulumarkkinoilla.
Tälläisia tapahtumia tiedossa.
Jos on tarvetta yksilöllisille joululahjoille niin kurkkaa kauppaani ja Koru ja Helmi sivustolle. :)

Ihanaa syksyä tai oikeastaan jo alkutalvea kaikille!
T: Pirita

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Pirita. Meillon näemmä melkein sama otsikko.Hauska sattuma. Saako pyytää, että laitat linkin sivuilleni sinun sivuiltasi. Meillä myös rinsessakorut jylläävät. Eilen tein yhden ja uusia on tilauksessa. Ihan kotiin vaan.;)

Pirita kirjoitti...

Laitoin kommenttia sun sivuille:) Tuleeko se linkki silleen? Katos kun minä olen tumpelo enkä aina heti hoksaa miten nää toimii...:)
Kiitos visiitistä!

siina kirjoitti...

Eipä kestä kiittää, kollega! ;)