maanantai 3. elokuuta 2009

ÄHH:n päätös :) ja hääkoruja

Salaisuuksia korvakorut- Salaisuuksia kaulakoruun sopivat korvikset. Materiaaleina turmaliinikvartsi ja onyx. Kuvasta ei oikein näy että laatat ovat fasettihiotut kaunokaiset, salaperäiset mustat viivatkaan eivät erotu niin hienosti kuin livenä.

Smoky- savukvartsi korvakorut, lisänä balin hopeaa.

Lämpö- Nämä punaiset akaatti helmet ovat hehkuvan punaiset, oikea sävy ei välittynyt ikävä kyllä kuviin. Balin hopeaa lisänä.

Ladylike- hassut korvakorut hopeisilla korkokengillä ja granaatilla koristeltuna.

Herukat- Mustaja punaherukkaa pitkässä ketjussa. Hopeaa, akattia ja onyxia. Korvakorut ovat 4cm pitkät.

Kaipaus korvakorut- Ruusukvartsia, onyxia ja balin hopeaa. Tein aiemmin kaipaus rannekorun joka meni jo... Mutta halusin tehdä samalla kaavalla sarjaa... :)

Kaipaus kaulakoru- Sama kaava jatkuu tässäkin, onyxia, ruusuvartsia ja hopeaa. Rannekorua teen varmaan vielä joskus toisenkin kunhan saan niitä ihanaisia ruusukvartsi ruusuja... :)

Onni setti- näistä riisinmallisista yläporatuista makeanvedenhelmistä tuli mieleeni häissä heitettävät riisit ja eivätkös ne tuokin onnea... Olen pitkään hillonnut noita helmiä sillä niiden hohto on aivan uskomaton. Kaulakoru on niiden vuoksi ihanan epätasainen ja boheemi. Riipuksena lumikvartsinen kallankukka. Rannekorussa valkoisia jadehelmiä lisänä.

Debytant 2- Tammikuussa tein Debytant kaulakorun joka meni heti, tämä on hieman erilainen. Riipusosa on pienempi ja tässä on melkein ainoastaan nyppyhelmiä. Pikkuruiset pyöreähköt makeanvedenhelmet rytmittävät korua.

Nyt taas netti toimii! Tässäpä nyt jätti päivitystä... Nyt päättyy ÄHH projektini mutta koetan päivitellä blogia siitä huolimatta useammin kuin ennen tätä!
On ollut ihana katsella kanssa helmeilijöiden blogeja projektin tiimoilta! Toinen toistaan kauniimpia luomuksia on näkynyt useissa blogeissa. :)
Hääkoruja toivottiin Kuutostiimiin, nämä viimeiset setit menevät sinne esille mutta jos nämä kiinostavat niin ei muuta kuin ottakaa yhteyttä.
Vielä yksi setti tulee mutta sen valmistuttua se alkoi näyttämään liian tutulta... Olin ottanut liikaa vaikutteita Katrin ihanaisesta Forever yours hääkorusetistä.
Katrin kanssa keskusteltuani tulin siihen tulokseen että puran sen ja teen uusiksi niin ei jää vaivaamaan. Nyt en voisi sanoa sitä omakseni, sen verran paljon muistuttaa ihailemaani korua.:)
Joskus vain huomaa että sitä ottaa huomaamattaankin vaikutteita toisilta, sitten kun valmista korua katselee niin se alkaa vaikuttaa liian tutulta. Varmaan moni muukin on sellaista huomannut. Mietiskelen vielä miten sen kesyttäisin, niin että se olisi minun tyyliäni... Kiitos ystäväni avusta! ;)
Mukavaa helle viikkoa kaikille!

T: Pirita


9 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

No ootpa ollut ahkerana. Aivan ihania kaikki taas, etenkin savukvartsi-ja kenkäkorvikset!

Mags kirjoitti...

Ihania korviksia!! Nuo korkokengät sopis kaveriksi mun rannekorulle, käys vilkasemassa ;-D

Nekka kirjoitti...

Ihana pläjäys <3
Korkkarit oli niin ihkuuut :)

Unknown kirjoitti...

No olipas pläjäys!! Monen monta ihanuutta <3

katri kirjoitti...

Komeita on! Erityisesti korkkiskorvikset saivat hyvälle tuulelle.

Piia kirjoitti...

Ihastuttavia koruja! KOrviksia on moneen makuun... olisi aamun piristys valita asuun sopiva noista koruista ;)

Muikku kirjoitti...

Mahottoman hyvä pläjäys! Kiitos kanssaähhijälle!

Smurfette kirjoitti...

Kauniita koruja! Kaipaus -korut ovat tosi nättejä :)

Pirita kirjoitti...

Kiitos armaat! Nuo korkkari korvikset kun sain valmiiksi niin tulin niistä itsekin oikein hyvälle tuulelle! :)