lauantai 29. elokuuta 2009

Näyttävää...;)

Syksyisiä värejä rannekoru. Makeanvedenhelmiä oma sekoitus. :) Sekä hopeaa isoimmat helmet ovat n.9 mm kokoisia ja pienimmät n.5mm.
Rannekoru ja seuraava kaulakoru ovat vielä vapaana...:) eivät löydy kaupasta vielä, jos ovat jäljellä Helsingin messujen jälkeen niin sitten varmaankin siirrän kauppaan. :)

Syksyisiä sävyjä kaulakoru. Pitkän pitkä koru, n. 110cm on kokonais pituus, saa reilusti kaksin kerroin. Lukko on omaa käsialaa ja ei ole tarkoitus pitää niskassa vaan lukko on korun yksityiskohta. Tuttua kolmiomallia... Näistä väri yhdistelmistä tuli herkut vaikka itse sanonkin...;) Yhdisteltynä makeanvedenhelmiä kuutta eri sävyä, muotoa ja kokoa .

Juhku muhkua... Kalkkiturkoosia isoja helmiä ja iso ja painava riipus, lisäksi onyxia ja itse tehty lukko hopeasta. Tästä tuli todella näyttävä ja muhkea koru, mutta ei ole enää tarjolla, se meni jo...;)

Raitoja, raitajaspista, ( tarkempaa määritystä kivelle en tunne, korjatkoon ken tietää...:) ) onyxia, valkoista jadea ja hopeaa. Tämäkin on näyttävä setti ja löysi eilen ottajansa. (terveiset Ihanaisille...;))

Meripihkaa, savukvartsia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Olen tehnyt samanlaisen setin pidempänä ennemminkin ja se meni heti. Nyt tein viimeisistä helmistä lyhyen setin ja kahtena viikonloppuna sitä on moni ihastyellut ja jättänyt hautumaan mutta eilen illalla tämäkin setti meni... Katsotaan saisinko hommattua näitä helmiä lisää joskus, menekkiä näköjään olisi...;)

Tässäpä olisi uusia viimeviikoilta. Paljon muutakin olen tehnyt mutta suurimmaksi osaksi vanhoja malleja. Muutama tilaustyö ehti mennä ennenkuin ehdin kuvaamaan. :)
Taiteiden yö oli eilen ja kylientori viikko sitten. Kiitoksia asiakkaille oli kiva tavata uusia ja vanhoja tuttuja!

Ensi viikonloppuna onkin sitten suuntana Helsinki ja syksyn ensimmäiset kädentaitomessut Wanhassa satamassa 5.9.-6-9. La-su tervetuloa! meidät eli, PS Desing-pajan ja Naavalaisen löydät Wanhan sataman perukoilta.
Tulkaahan etelä suomalaiset katselemaan koruja livenä paikanpäälle. Sieltä löytyy paljon paljon muutakin, esim Helmiliina ja Luminukka!

Palataanpas myöhemmin, paljon on vielä tehtävää viikolla ennen messuja!
Tulkaahan sitten moikkaamaan!

T: Pirita

10 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Voi kun ittestä löytyisi myös messuilijan vikaa... Messumenestystä!

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Messumenestystä toivotan minä myös :) Viimeinen koru on mun suosikki. Siinä on mun värit :)

Pirita kirjoitti...

Sullahan tulloo Pape messut kohta ihan likelle! Seinäjoen käsityömessut meinaan :)Tuohon messuiluun jää koukkuun, rankkaa mutta kivaa. Minä ainakin tykkään, kulut kun olis vielä vaan pikkasen pienemmät niin mikäs siinä olis messuillessa. Nyt jo ehti odottaakin rundin alkua. Helsingissä vain nyt ekaa kertaa ja pikkasen jänskättää...:) Kiitosta toivotuksista!

Anzu kirjoitti...

Mukavan näköset noi raitajaspis korut

PaulaL kirjoitti...

Hienoja koruja ja menestystä messuille!

Paula kirjoitti...

Ihana tuo meripihka-savukvartsi-setti!

Nähdään Helsingissä - me tullaan Amalian kanssa löördaagina messuilemaan.

Unknown kirjoitti...

Hyviä myyntejä messuille!! Mun lempparit näistä oli ekat helmikorut <3

la belle au bois dormant kirjoitti...

Oi, eka käsikoru hurmasi minut

Miira kirjoitti...

Onpa makeita makeanvedenhelmikoruja! Mieleen jäi myös edellisen postauksesi ihanista ruttuhelmistä tehty kaunis mv-helmirannekoru. :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset ystäväiset!