torstai 10. syyskuuta 2009

Messuilun jälkimaininkeja

Messu osastoamme Wanhan sataman kädentaitomessuilta. Ihanat Naavalaisen porot taustalla! :)

Naavalaisen ihanuuksia! Sisustus tyynyjä, vauvanruokalappuja, paitoja, patalappuja, patakintaita, kankaita, pussukoita, laukkuja, tyynyliinoja, verhoja... Ja vaikka mitä muuta! Eikös olekin värikästä, ja hahmot kankaissa ovat syötävän ihania ja lutusia. Seuraavan kerran näitä Helsingissä taas maaliskuussa Wanhassa satamassa... Lokakuussa Oulussa, marraskuussa Tampereella ja Jyväskylässä... Niin ja Raahessa Kuutostiimistä joka päivä! :)


Mustaa ja turkoosia, tämmöinen peruspläjäys... Ei mitenkään omaperäistä. :)


Musta sydän- samaa kiepautus mallia kuin mv-sydän korutkin mutta materiaaleina onyx, vuorikristalli, hopea ja sydän lasia.

Rakkauden sävyjä- Korvakorut, materiaaleina nyppyiset barokki makeanvedenhelmet, savukvartsi ja hopea.

Rakkauden sävyjä- Vuorikristallia, savukvartsia makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Tämä koru meni moneen kertaan uusiksi ennenkuin olin tyytyväinen ja sain siitä jollain tapaa "omani" Tässä on vaikutteita Katrin Forever yours, korusta jota ihailen suunnattomasti. Olen vieläkin epävarma onko tämä liian samanlaista...
Ajatuksena oli että rakkaus ei ole aina ihan puhdasta valkoista, ainakin pidemmässä liitossa mukaan tulee tummempiakin sävyjä. Mutta nekin voivat olla kaunista ja läpikuultavan puhdasta, vain tummempaa. :)


Laavarock setti- Laavakiveä, hopeaa ja nahkanauhaa. Tein joskus aiemmin samanlaisen rannekorun. Nyt piti tehdä siihen sopiva kaulakoru. Goottihenkeä tai ainakin rokimpaa...
Tämä ei näytä näin miltään, mutta kaulassa tulee oikeuksiinsa. Hopea sykkyrät ovat omaa käsialaa...

Indian- Laavakiveä, turkoosi imitaatiota ja hopeaa. Joku muistaa vielä karneoli/brontsiittisen samanlaisen... Se oli tilaustyö, mutta tämä on myynnissä. Halusin kokeilla miltä näyttäisi muilla materiaaleilla. Se tilaustyö on ollut kovasti käytössä ja tuo iso kolmiokin on toiminut niin tohdin tehdä toisenkin... :)
Tykkään tästä itsekin, mutta sanotaanko että vaatii pikkasen rohkeutta erottua, käyttäjältään siis. Mutta eiköhän löydä omistajansa... ;)


Wanhan sataman messut ovat sitten ohi. Oli kiva nähdä uusia tuttuja ihan livenä! Asiakkaita oli vähänlaisesti, messut eivät todellakaan rikkoneet kävijä ennätyksiä, päin vastoin...
Nyt meinaapi olla sitten väsyä. :)
Mutta olen jo huomenna matkalla takaisin Helsinkiin, yhdistetylle minilomalle ja työreissulle. menen Habitereen katsomaan muotoilun uusia ja tulevia tuulia...
Toiveissa olisi nyt syksyn aikan päästä puuverstaskin käynnistämään niin lähden hakemaan inspiraatiota ja suuntaa...:)

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!

T: Pirita

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oli kiva nähdä livenä. Harmittavaisesti oli samaan aikaan ne kaapelitehtaan design tapahtuma =( Ihana korupäivitys, Rakkauden sävyjä <3 Laavakivet kolahtaa aina, rock, rock. Ja se turkoosi-musta, ihana.

katri kirjoitti...

Kivan näköinen messuosasto. :) Ja korut myös.

Mukavaa uutta messuilu/vapaaviikonloppua. :)