perjantai 25. syyskuuta 2009

Jättipäivitys!

Tilaustyö- Ystävälläni oli makeanvedenhelmi nauha jossa oli nugetteja, sellaisenaan koru ei ollut hänen tyylisensä. Toivomuksena oli pitkä kaulakoru. Toivotaan että tämä olisi mieleinen. ;)
Korulla on pituutta metri, materiaaleina makeanvedenhelmiä ja larvikiittia sekä hopeaa.

Tilaustyö- tämäkin on korun muokkaus. Asiakkaalla oli hajonnut hematiittikoru, hän toivoi lisöksi violettia ja korun malli olisi sama kuin sirukoruissani. Materiaalina, hematiitti, ametisti ja hopea. Kaulakorussa helmien välissä hopeoituja pikkuhelmiä.
Paras palaute mitä voi saada on että kuulee että on osannut lukea asiakkaan ajatuksia... :) Kiitos!

Edelliseen settiin vielä ekstra korvikset kun hematiitteja jäi... Hematiitti ja hopea.

Korunmuokkaustyö jonka annan lahjaksi, tärkeälle henkilölle. :) Afrikasta tuliaisiksi saatu pitkä siemenkoru muokattiin rannekoruksi, kaulakoruksi ja korviksiksi. (siemenkoru oli korun saajan)
Rannekorua ei ole vielä tässä päätelty kun mitta piti tarkistaa...:)

Samaan settiin kuuluva kaksinkertainen kaulakoru. Materiaaleina siemeniä (lajia en tiedä) savukvartsia ja hopeaa. Tästä tuli aika kiva ja erikoinen, löytyisipä jostain vastaavanlaisia siemeniä niin houkuttaisi itsellekin tällainen...

Asiakastyö- Tämä ei tule myyntiin, menee yhdelle asiakkaalle kokeiltavaksi. Katsotaan tuliko sellainen kun hän toivoi. :)
Jääruusu- valkoista jadea, savukvartsia, kuukivisiruja, makeanvedehelmiä ja hopeaa.

Lady in red- Settiin tulee vielä rannekoru kunhan ehdin tekemään. Punaisia "jade" pisaroita ja hopeaketju Helmiliinalta, vuorikristallit Satuhelmestä. Lisänä hopeaa.
Halusin tehdä pelkistetyn riipuksen ja siihen sopivat korvakorut. Punainen on niin intensiivinen väri etten halunnut lisätä mitään muuta. Tämä setti tulee myyntiin, ketju 40cm tai toinen vaihtoehto 45cm.

Punaiset pisarat- Toinen setti ihanaisista pisaroista. Tuli kaksi ajatusta ja kumpikin piti toteuttaa. Lisänä hopeaa. Tässäkin samat ketjun pituudet vaihtoehtoina kuin edellisessä.
Setti on myynnissä


No niin, Heipä hei!

Tulipas kerralla monta tilaustyötä!

Pyhäjoen messut menivät pikkasen mönkään... Paikka oli megalomaanisen huono! Minä ja muutama muu esittelijä jouduimme piiloon välinevarastoon... No ensi vuonna pitää olla ajoissa varaamassa paikkaa. Väkeä oli messuilla paljon mutta meidän piilopaikkaamme ei eksynyt kuin n.40 ihmistä... Myyntiä jonkin verran mutta siksi harmittaakin ajatella millaiset myynnit olisi tullut näkösällä! :(
Joten voipi olla että joku ei minua löytänytkään joten pahoitteluni piilopaikasta...

Mutta Huomenna la sja sunnuntaina olen kyllä näkösällä koruineni!
Terveys ja hyvinvointi messut odottavat kävijöitä Kauppaporvarissa Raahessa! La 10-18 ja su 10-17 Tervetuloa! PS Design-pajan löydät ala-aulasta. Messuille on vapaa pääsy!

2-4.10 olenkin kursseilla, menen elämäni ensimmäiselle korukurssille! :) Johan tuo on aikakin... Oulun kansalaisopiston hopeatyö kurssille, Katrin kanssa.

10-11.10 on sitten Oulun kädentaitomessut joten tervetuloa sinnekin! Osallistun sinne Naavalaisen kanssa, meillä on taas yhteinen osasto. Oulun kädentaitomessuille osallistuu muitakin raahelaisia yrittäjiä, Kuutostiimiläisiä: Raahen taitopaja, Marimilli, Rusinastudio, Paula Pikkarainen, Keramiikkapaja Tiinamari mm.
Lisäksi käsityökauppa Lennun paja josta löytyy ihania ja erikoisempiakin lankoja sekä esim Tilda tarvikkeita.

Tulkaahan sitten moikkaamaan! Olisi kiva jos blogini lukijat esittäityisitte tai mainitsisitte lukevanne blogiani, palautetta on ihana saada.
Kiitokset muilla messuilla jo käyneet ja esittäytyneet lukijat! Tuntuu todella hyvältä kuulla palautetta!

Mutta nyt jatkuu huomisten messujen valmistelu, paljon on vielä hommaa...
Näkemisiin ja ihanaa viikonloppua kaikille!

T: Pirita

13 kommenttia:

Ramori kirjoitti...

Kauniita koruja olet jälleen tehnyt..

Mona kirjoitti...

Onnen potkuja messuille ! =)

Nuo punaiset korut on jumalaiset !!

Tikrunmami kirjoitti...

Upeita koruja! Näitä kelpaa myydä, kädenjälkikin on taidokasta.

Mie yritän tulla Ouluun messujen aikaan ja käymään messuilla, pitääpä tulla moikkaamaan :)

la belle au bois dormant kirjoitti...

Suosikkini näistä on Afrikasta tuodusta korusta muokattu ranneketju ja siihen sopivat korvikset :) rauhalliset, maanläheiset värit hivelevät silmää tällä hetkellä :) onnea tuleville messuille!

Paula kirjoitti...

Lady in Red on kaunis, less is more..
Tsemppiä messuiluille jatkossa!

Unknown kirjoitti...

Lady in red sai sykähdyksiä aikaiseksi. Tuhannen onnentoivotusta tuleville messuille!!

katri kirjoitti...

Punainen on suosikki. Dynaaminen ja naisellinen.

Kultalilja kirjoitti...

Kurja juttu tuo messujen sijainti teillä, mut onneksi kokemuksista oppii aina. Kuinka paljon siellä messuilla oli kaiken kaikkiaan väkeä?
Toi eka koru on mun mieleinen, jostain syystä mustan ja valkosen sävyt viehättää mua nyt...

Pirita kirjoitti...

Kiitosta kaikille kommenteista ja onnen toivotuksista. Niistä tais olla apua...;) Messut meni hyvin, väkeä ei ollut kovin paljon mutta myyntiä tuli oikein mukavasti! :)
Kiva Tikrumami jos tulet moikkaamaan!
Kultalijalle, siellä Pyhäjoen messuilla käy arviolta 1500 kävijää, oli ainaskin sen... Joten ymmärrätte että potuttaa aika reippaasti...
Mutta onneksi nämä pienemmät messut meni oikein hyvin. :)
Ensimmäinen koru meni jo saajalleen ja ihastui siihen todella. Lahjakoru meni myös sajalleen ja tykästyi hänkin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita koruja olet taas tehnyt. Minäkin seurailen blogiasi säännöllisesti!

Mervi kirjoitti...

Upeita koruja olet tehnyt. Minäkin seurailen blogiasi säännöllisesti! Jokin aikaa sitten tekemäsi Erilainen kauneus -koru ja runo puhuttelivat erityisesti. :)

selma kirjoitti...

Kauniita koruja vaikka kuinka paljon ja niitä hopeasavitöitäsi tässä oottelen näytille ;-D Katrilla niitä jo kävin kurkkimassa :)
Kauppaonnea messuille myös toivotan ja varmaan Oulussa kauppa käykin, onhan ne vähän isommat messut kävijämäärältään.

Pirita kirjoitti...

Kiitosta ihanaiset kommentoijat!