perjantai 18. syyskuuta 2009

Laidasta laitaan

Lady in pink... Värjättyä akaattia, onyxia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa.
Tämän korun tein matkalla Helsinkiin, kävimme viime viikonloppuna mieheni kanssa minilomalla, tai itselleni oli yhdistetty työ ja vapaa-ajanmatka...
Istuin siis vänkärinä...:)
Jätti akaatti donitsi on löytö maailmalta sekä isot viininpunaiset mv nugetit. Akaatti helmet ja onyxit ovat Helmiliinalta.
Hopeaketju on paksua belcher ketjua maailmalta. Korusta tuli painava siksi ketju on todella vahvaa. Pituutta on noin 70-80cm.

Pitkään kesken ollut riipuskieputus. Vielä nimetön... Savukvartsia ja hopeaa. Riipus on suht iso, n. 40mm korkea ja n.25mm leveä. Savukvartsihelmet ovat n.3mm kooltaan. Hopeaketju on löytö Othelilta helmetin kirpparilta.

Sininen taivas- Säröakaattia Helmiliinalta ja vuorikristallinugettia Satuhelmestä. Lukko balihand madelta, hopeaa. Tämä on vain niin herkän värinen... tykästyin väreihin vaikken niin sinisen ystävä olekaan. :) toinen tälläinen meni heti, tein siksi perään toisen.

Syksy saapui- Karneolia ja savukvartsia, sekä hopeaa. Savukvartsit Luxoniasta ja karneoli kaunokaiset Satuhelmestä. Tälle tulee vielä j´kaveriksi rannekoru ja kaulakoru, mallit ovat vielä suunnitteilla, lehtiä tulee ainakin mukaan...:)


Helsingin matka takana, kävimme viime viikonloppuna mieheni kanssa minilomalla. Tai minulle oli yhdistetty huvi ja työmatka. Kävin Habitare messuilla, oli monenlaista nähtävää ja herätti kyllä ajatuksia jos jonkinlaisia. Sain tarjoukset myös puuntyöstö koneista.... Hyvältä näytti! Lokakuun lopulla saan sitten varmaankin koneet....! :)
Kaipaan jo puuntuoksua! Jospas joulumyyntiin saisin jo puutuotteitakin!

Olen ollut aika kipeänä viimeaikoina. Olkapää ja polvi ovat olleet tulehduksissa. Kun on kipeänä niin meinaa puhtikin ollla hieman kadoksissa ja mieli matalana välillä. Mutta eiköhän nuo kohta hellitä. Ylä ja alamäkiä on selkärankareuman kanssa aina välillä. Pitkään olenkin ollut hyvässä kunnossa ja aika kivuttomana. Kroppa alkaa kaivata jo lenkille! On päässyt jo sen verran liikkumisen makuun. :) kunhan polven tulehdus hellittää niin johan taas mennään. Vesijuoksua pystyy onneksi tekemään kipeempänäkin. ;)

Syksy on tullut ei voi mitään! Mutta ihanaa syksyä toivottelen kaikille!

Huomenna olen menossa Pyhäjoen messuille. Ilmoittauduin vasta eilen joten siksi tulee tännekin hieman myöhään ilmoitus... Eli la 19.9 09 Pyhäjoen lukiolla messuilla.

Ensi viikonloppuna 26.9 -27.9 olen Raahessa Terveys ja hyvinvointimessuilla! Tervetuloa, minut ja korut löytää Kauppaporvarin ala-aulasta! Tervetuloa!

Sitten lokakuussa Naavalainen ja minä eli PS Design-paja, suuntaamme kohti Oulua. Kädentaitomessuille 10.10-11.10. la ja su Joten tervetuloa sinnekin!

Terveisin: Pirita

8 kommenttia:

katri kirjoitti...

Olipa hyvän värinen tuo eka kaulakoru. :) Riipusosa ei ole mun juttu (varmaan yllätti ihan täysin), mutta muuten ihan aaaaaah-ihana.

Siniset helmet pisti silmään myös ja alimmat lehdet. Ne korvikset toimii. :)

Mags kirjoitti...

Upea tuo pinkki kokonaisuus!
Itsekin katselin noita rinkuloita, vaan mulle liian iso...
Sininen on niin herkkis :-)

Ramori kirjoitti...

Mä tykästyin tuohon savukvartsi kieputteluun. Sekä noihin karneolikorviksiin. Ihania! Tuon ylimmäisen riipusosa oli kyllä mielenkiintoinen myös.

Unknown kirjoitti...

Monipuolinen postaus taas, vaikka mitä ihanaa. Tykkään erityisesti savukvartsi kieputtelusta ja se sininen rannekoru on lumoava.

Aadia kirjoitti...

Tän suosikki on ehdottomasti savukvartsi kieputtelu. Jotenkin herkkä, sellane ajaton, kaunis, vahva. Tykkään ihan tosissani.

Miira kirjoitti...

Nami... olipa taas ihana lueskella postaustasi. Savukvartsikieputtelu on miusta erittäin kaunis, ja ensimmäinen pinkkipinkki on hauska ja pirteä. Ja noi karneolilehdet on ihania...

Akvis kirjoitti...

Minuun kolahti tuo ihana savukvartsikoru. Todella kaunis!

Smurfette kirjoitti...

Kivan näköisiä koruja. Ylin on mukavan pirtsakka :)