torstai 11. helmikuuta 2010

Ähh 8-11

Mustaa ja valkeaa, tämä meni jo... Seuraavana päivänä valmistumisestaan. Koru oli metrin mittainen ja painava! Nuo kauniit helmiäis ovaalihelmet olen joskus kauan sitten ostanut helmetin kirpparilta, en nyt muista keneltä. Helmien pituus oli n. 35mm Visio oli jo silloin että pitkää korua niistä tulee. Kaks vuotta niitä hauduttelin ja nyt sitten saivat paikkansa. Helmiäiset oli uskomattoman kanuniit, oikein hohtavan valkoiset ja heijastukset uskomattomat. Nuo helmet painoivatkin yllättävästi, en ole mitenkään helmiäisen ystävä mutta nää oli kauniita. Hohto oli niin huima että valotus melkein paloi läpi ja pienempi valotus olisi ollut taas muuten liian tumma, joten anteeksi häikäisy. :) lisänä onyxia ja hopeaa. Perus vaijerikamaa mutta välillä taas niitäkin. :)

Hot pink- nämä Helmiliinalta ostetut pinkit akaatti möllykät ovat luonnossa vielä hotimpia! Väri on aivan uskomattoman pinkki. :) Lisänä ruusukvartsia ja hopeaa. Isoimmat möllykät ovat 12mm, ruusukvartsit 10mm ja 8mm. Tästä tuli aika kiva, elämäni ensimmäinen totaalisen pinkki setti! Eipä olis vielä jokin aika sitten uskonut että teen moisen eikä edes yhtään ällötä! ;)

Hot pink korvikset, ruusukvartsia 10mm ja pinkkiä värjättyä akaattia 8mm ja hopeaa.

Hot pink kaulakoru. Tuon myllynkiviriipuksen värit jostain syystä sammuivat enkä saanut niitä esiin, riipus on melkein yhtä kirkas pinkki kuin nuo pyöreät. Tähän kokeilin uudenlaista liitos tapaa kun riipus on niin painava että kierteisellä lenkillä ripustettuna vaijeri joutuisi liian kovalle rasitukselle. Siksi laitoin stoppariksi yhden pyöreän helmen ja vaijerin sitten kaksinkerroin riipuksesta läpi, riipuksen juureen sitten kiinnityshelmen. Jos nyt kukaan ymmärtää selostuksestani mitään. :) Koru on aikas painava, siksi järeämpi itsetehty koukkulukko. pituus on noin 70cm. myllynkivi on noin 45mm halkaisijaltaan.


Hei!

Sairaalan myyntikeikka ohi, ihan mukavasti meni. Väkeä ei ollut paljon mutta ostajia niistä suurin osa niin yhtälö toimi. :) kiitosta asiakkaille, tuli mukavaa palautetta.
Taas olisi viikonloppu edessä ja ystävänpäivä. Vielä ehtii muistaa ystäviä ja rakkaita... ;)
Seuraavaan postaukseen voisikin suunnitella jotain ystävä teemaa. Muutama helmiystävä onkin niin jo tehnyt. esim Mags jonka taidokkaaseen ystävä koruun ihastuin!
Katsotaan saisiko sitä aikaiseksi jotain kivaa, toivottavasti en lupaile liikoja. :)

Terveisin: Pirita

3 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Öö, mun eilinen kommentti ei ollutkaan tallella...

Hyvin ratkaistu tuo raskaan riipuksen ongelma, hyvä! Kyllä tuo pinkki saa silmät auki :-D

katri kirjoitti...

Kuten jo sanuttu, se pinkki on hurja ja erottuva. Ei mikään hiirulaisen koru todellakaan.

Musta-valkoisessa on klassikon aineksia.

Pirita kirjoitti...

Juu, Katri näkikin jo livenä. :) Livenä on sellainen shokkikoru, tuo pinkki siis. :)