perjantai 5. helmikuuta 2010

Ähh on täällä taas! :)

Kahdet kasvot- tämä on tilaustyö mutta teen vastakin, tilauksesta. Tämä menee nuorelle naiselle joka pukeutuu mustaan ja rajuihinkin asuihin mutta pitää aidoista makeanvedenhelmistä ja yhdistelee ennakkoluulottomasti naisellista ja rajua rock tyyliä. Tykästyin tähän itsekin niin että kun ehdin taidan tehdä itsellenikin. Vastakohtia jotka sopivat yhteen. Laavakiviä, makeanvedenhelmiä ja hopeaa.

Nyt helmikuussa on käynnissä taas ÄHH projekti/haaste. Inkku laittoi aikoinaan ensimmäisen Ähh:n käyntiin ja käynnisti haasteen uudelleen. Kiitosta Inkku! ÄHH on lyhennys "Älä hilloa helmiäsi"- lauseesta. Eli tarkoitus on tehdä koru jokapäivä, ja tietysti samalla käyttää myös niitä aarteita joita ei ole raskinut käyttää vaan hiplailee uudestaan ja uudestaan ja laittaa sitten taas takaisin nerik-laatikkoon. Nerik tarkoittaa "noita en raski ikinä käyttää" Tai jotain sinne päin. :)
Minä en ehdi ihan joka päivä kuvaamaan ja päivittämään mutta sitten laitankin useamman kerralla. Helmikuun blogissani tapahtuu siis useammin. :) Tämä postaus on minun Ähh avaukseni.

Varjo- korvakorut. Kieputusten pohjana syksyllä tekemäni ensimmäiset juotetut lenkit. Lisänä onyxia minihelminä ja isompana fasetoituna helminä. Isommat helmet ovat 6mm, koukut ovat hopeiset avokoukut.

Varjo-rannekoru, hopeaa ja onyxia. Isoimmat helmet ovat 8mm, lisänä hopeaketjua pikkupätkiä. Tämä on kevyt rannekoru, vähän mietin että onko tässä vähän liikaa kaikkea?
Rannekorun mitta on 20,5cm mutta sitä saa lyhennettyä kiinnittämällä lukko haluamaansa kohtaan.

Varjo- kaulakoru. Tämän tein samalla kaavalla kuin Lumikunigattaren uudet tuulet. Tämä näytti kivalta omalla kaulallanikin, minulla kun on sellainen toispuoleinen kampaus. :) Musta väri vain jotenkin viehättää edelleen samoin toispuoleisuus... :) Saa nähdä milloin kyllästyn siihen. Nyt vain jotenkin kaikesta tulee epäsäännöllistä ja toispuoleista. Hopeaa ja onyxia. Kaulakorun pituus 41-44cm.

Aikuinen nainen- lahjasetti. Tämä menee lahjaksi aikuiselle naiselle tasakymmenten merkkipäivänä. Erivärinen versio Hellyys setistä. Violetteja makeanvedenhelmiä, sävy on herkullinen, hohtavaa violettia. Sävy on intensiivisempi kuin kuvassa näyttää. Lisäksi onyxia ja hopeaa. Toivotaan että päivänsankari pitää tästä!

Heipä hei!

Kuulumisia ja tulevaa pikaisesti. Pikkuhiljaa alan olla kunnossa, nyt viikonloppuna pitäisi askarrella paahtispihtejä lisää. Ovat kahta lukuunottamatta lopussa...:)
Ensi viikolla 10.2. keskiviikkona olemme Naavalaisen kanssa Raahessa sairaalan kahvilassa esittelemässä tuotteitamme. 9:00- 15:00 Tervetuloa paikalle hakemaan vaikka ystävänpäivälahjoja ja muistamisia.

Sitten torstaina 11.2. järjestämme Kuutostiimissa Ystävänpäivä ostos illan miehille! 17:00-20:00 Naavalaisen Tuija ja minä olemme paikalla esittelemässä Kuutostiimin tarjontaa, eri tuotteista löytyy varmasti rakkaimmalle yksilöllisiä käsintehtyjä lahjoja.
Joten pistäkäähän raahelaiset sanaa kiertämään, ja miehet tervetuloa!

Kuutostiimistä löytyy muulloinkin kaikenlaista kivaa. Myymälä on avoinna ma-pe 10-17, la 10-14
Tervetuloa muutkin kuin raahelaiset, vaikka ohikulkumatkalla tai ihan asiaa tehden! :)
Kuutostiimi löytyy osoitteesta Koulukatu 10. Raahe

Ihanaa viikonloppua kaikille!
T: Pirita

12 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Kahdet kasvot ja Varjo-korvakorut ovat mun mieleeni, wau!

katri kirjoitti...

Minusta nuo Varjo-korvikset on jotenkin ihanan tasapainoisen ja harmonisen näköiset. Tykkäilee.

Unknown kirjoitti...

Kahdet kasvot on aivan huippu ihuna!! Varjot sykähdyttää kanssa.

Paula kirjoitti...

Sopis hyvin Helmetin helmikuun teemaankin. Tää tykkää nyt mustasta muutenkin jostain syystä.

Mona kirjoitti...

OOOOoooh !!!
Kahdet kasvot on aiva ihana !!!
...pitkästä aikaa olen täällä kurkkimassa ja blogi oli pullollaan kaikkea ihanaa ja kaunista !!

inkku kirjoitti...

Kahdet kasvot on ihana, samoin Varjo -sarja. :) Tykkääntykkään!

Rosalii kirjoitti...

Todella kaunis tuo Varjo-setti.

PaulaL kirjoitti...

Varjo-setti on älyttömän hieno! Kahdet kasvot on myös kaunis.

Muikku kirjoitti...

Kaunista, Piita!

Akvis kirjoitti...

Varjo-kaulakoru on suosikkini näistä. Suloinen ja monikäyttöinen!

Miira kirjoitti...

Aijai, miten upea Kahdet kasvot! Loistavasti olet yhdistellyt vastakohtia, koru kelpaisi minullekin... Muutkin olivat upeita, mutta Kahdet kasvot yliveto!

Pirita kirjoitti...

Ette usko kuinka sykähdytti lukea ihania kommenttejanne. Kommenttinne ovat miulle todella arvokkaita. :) <3