lauantai 13. helmikuuta 2010

Maanläheisissä tunnelmissä, Ähh

Muinainen- Riipus on tuffiittia l. Lapin Lumo kiveä. Tuffiitti on kiveä joka on syntynyt muinaisten tulivuorten tuhkasta. Tämä tuffiitti on Rovaniemeltä ja sen on hionut Tuomo Untinen. Tilasin häneltä näitä riipuksia muutamia sekä suomalaista aventuriinia. Elikäs tämä riipus in nyt sitten oikeesti suomalaista alkuperää. Pitkään tämä on odottanut sopivaa kaveria ja nyt löytyi. Ostin Helmetin Outilta tammi jaspista eli Oak jasperia, lisänä brontsiittia ja hopeaa. Korulla on mittaa n.48cm Tämä on Ähh koru 12

Nämäkin ihanaiset kivet on Outilta! Lähikuvaa upeista kivistä. Picasso jaspista tuo riipus ja käärmeennahka jaspista nuo riisit. Sekä lisänä kahvijaspista. Riipuksen mitta on 7cm!

Äiti maa setti- Picasso jaspista, käärmeennahka jaspista, kahvijaspista ja hopeaa. Olen jotenkin vieroksunut jaspiksia mutta nämä ovat lumonneet minut. Upeita maanläheisiä värejä ja kaunista jotenkin lämmintä kiveä. Näin sitä tutustuu uusiin kiviin ja löytää uusia "rakkauksia" :) Tässä 13, 14 ja 15 Ähh korut.


Hei taas!

Maanläheisiä koruja ja värejä tällä kertaa. En sitä ystävänpäivä korua vielä saanut tehtyä kun iski erilainen inspiraatio. Siskoni kävi kylässä ja hiplailimme helmiä (yllätys yllätys) Jotenkin sitten aloin hänen ihastelunsa kautta nähdä uusia visioita ja sitten olikin pakko alkaa tehdä näitä. :)
T: Pirita

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita koruja taas, tuo picassojaspis-setti, wau

T. Kipa

katri kirjoitti...

Wow. Toiset ne on nopeita! Mä vasta hiplailin omia aarteitani, ja sä iit tehnyt jo näin monta hienoa korua. Molemmat riipukset on kyllä kauniita.

katri kirjoitti...

iit=oot

Unknown kirjoitti...

Komppaan Katria, omat aarteet kans vasta hiplailun asteella. Kauniita koruja.

Outi kirjoitti...

Ai mitä kaunottaria! Ihanaa nähdä, että helmet pääsivät osaaviin käsiin :D Mullakin suurin osa niistä on vasta hypistelyssä...

Akvis kirjoitti...

Nämä on todella upeita ja näyttäviä! Ja jälleen kerran monikäyttöisiä.

inkku kirjoitti...

Maanläheisyys on kaunista. :) Sävyt on harmoniset!

Tuija kirjoitti...

No niin, saithan sinä tehtyä valmista suomalaisesta matskusta ;)) Ja hyvältä näyttää! Jopa parempi mitä ootin :)

Tiiansormet kirjoitti...

OOtpas taasen tehny ihania koruja...joo kotimaiset kivet kunniaan!!!! ihana värinen toi ylimmäisen korun riipuski!!

ja voi ko tyttö oli tehny nättiä koruja (aiemmassa postauksessa)
joo ja tykkäsin siitä ekasta rannekorusta jolle 8vee anto nimen...se oli tosi upee, kimalteli jo mun ranteessaki :-D