perjantai 12. maaliskuuta 2010

Jättipläjäys!

Summertime lime- nämä olen ehkä joskus aikojen alussa esitellyt mutta tein niistä nyt päivitetyt versiot ja kuvat, lisäsin nämä myös kauppaan. Ovat olleet aika suosittu malli koko ajan. :) Helmiäisnugetteja, makeanvedenhelmiä ja siemenhelmisekoitusta... Hopeoidut lukot, pituus n.82cm

Summertime vanilja

Summertime turkoosi

Summertime pinkki

Summertime lila

Maitokaakao- rannekoru, Savukvartsia, makeanvedenhelmi nugetteja ja hopeaa. Tuossa yhdessä isossa savukvartsi nugetissa on näköjään sormenjälkeni... siksi näyttää samealta. :)

Maitokaakao kaulakoru- Savukvartsia, makeanvedenhelmi nugetteja ja hopeaa. Täälläkertaa tuo rengas on valmis Karenhill tribe hopeaa, lukko taas itse tehty. Koru on n. 70cm pitkä ja tuo iso savukvartsikupla on iso, n.40mm. Tykästyin tähän itsekin niin kovasti että melkein kirpaisee myydä...:) On minulla onneksi vielä yksi tuollainen kupla jäljellä...

Waves- Tuo riipus on odottanut kohta neljä vuotta kavereita! Joskus ihan alk aikoina sen ostin, en edes muista mistä... Löysin Luminukalta noita kauniita mustavalkoisia lamppuhelmiä ja nuo valkoiset ja mustat helmet ovat taas Kirjohelmestä Riipuksen koko n.35mm x 25mm
Näin joku helmi voi odottaa pitkäänkin sopivia kavereita...:) Tämä koru on kokonaan lasia, hopeiset itsetekemäni lukot. Koru on aika painava siksi järeämpi lukko. Korulla on mittaa n. 44cm

Musta turkoosia- Rannekoru, voi että tykkään tästä väri ja kivi yhdistelmästä. :) Onyxia ja kalkkiturkoosia sekä hopeaa.

Musta turkoosia- kaulakoru, nahkanauhaa ja hopeiset kolmilukkoni. Samat materiaalit muuten kuin ylemmässä rannekorussa. Tämän korun mitta ei ole kuin noin 65-70cm

Marssilaiset tulee... :) Nämä on minun! Tai en tiedä vielä pidänkö rannekorua mutta tuo kaulakoru on MINUN! Sain tuon käsintehdyn lamppuhelmen Partaskalta, eli Piialta lahjaksi! Se on hänen tekemänsä ja ikävä kyllä kuva ei anna sille oikeutta!
Minulla oli suurempia suunnitelmia tuolle helmelle mutta sitten karsin niitä koska itse helmen pitää olla pääosassa. Lisänä kristallia ja hopeaa. Rannekorussa lisäksi läsihelmiä, nuo nugetit.

Kuun Taika riipukselle korvakorut kaveriksi. Nämä on tilauskorvikset. Labradoriittia ja hopeaa. Näihin meni viimeiset itsejuotetut renkulat. Nyt tarttis saada se toho ostettua niin sais tehtyä lisää! Muut tarpeet onkin jo, käteensopivaa tohoa ei ole vielä. Palmerilta ei ole raskinut vielä tilta kun tilaukselle tulee ilman tohoakin väkisinkin reippaasti hintaa... :)

Heipä hei taas!

Helsingin messut nyt ohi ja hienosti meni, Kiitos kaikille bolgin lukijoille jotka kävitte esittäytymässä!
Nyt seuraavaksi sitten odottelen Jyväskylän kädentaitomessuja. :)
Hommia piisaa, koetan saada aikaiseksi jotain uutta puujuttuakin, nyt on vielä vähän nyhjää tyhjästä meininki verstaan puolella, puutavaraa vielä puuttuu. Verstas tarvii vielä järjestelyä ja pikkuhiljaa työ näyttää mihin järjestykseen se muotoutuu.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

T: Pirita

7 kommenttia:

Leonida kirjoitti...

Oli tosi kivaa tavata sinut messuilla! Hauskaa oli katsoa myös näitä kuvia, kun olin itse nähnyt osan upeista koruista luonnossa. : )

Unknown kirjoitti...

Vaikka kuínka monta ihanuutta Summertimet tuovat kesän tullessaan. Maitokaakaot on niin kauniit <3

Vikki kirjoitti...

Oletpa ollut tuottelias!
Kivoja, keveitä, iloisia kesäkoruja.

Maria kirjoitti...

Kaikki ovat kerrassaan kauniita koruja. :) Oma suosikkini on ehdottomasti maitokaakao, herkullinen nimi ja herkulliset materiaalit.. :)

Piia kirjoitti...

Kaakaokorut on niin herkullisia =) summertimet ihanan raikkaita

Mags kirjoitti...

Niin monipuolista ihanata, ettei suosikkia osaa valita!

Pirita kirjoitti...

Kiitosta, maitokaakaoon ihastuin itsekin kovin. :)