torstai 25. maaliskuuta 2010

Mokia ja uusia ei mokia...;)

No niin, minäkin sitten esittelen joitakin mokiani... Useammat Gollegat ovat esitelleet blogeissaan epäonnistumisiaan. Viimeisimpänä taisi olla Mona Ihan siitäkin syystä on hyvä esitellä näitäkin ettei tule kuvaa siitä että kaikki onnistusi suit sait ja olisi kovinkin helppoa. Taidot karttuvat vähitellen mutta sekään ei takaa ettei virheitä tulisi, seuraavaksi minun virheitäni.
Pieniä mokia... Näitä tulee välillä enemmän ja välillä vähemmän.
Sykerö syntyi kun kieputus ei onnistunutkaan, lanka katkesi ja purkujätettä... Sitten muita tingeltangeleita ja virhearviointeja hopealangan riittävyydestä ja säteilyvaara-merkki josta piti tulla kukka...

Isompia mokia... Ensimmäisiä veivaus spiraaleja, "miksi nämä lenkit ei mene kunnolla kiinni..." oliskohan syynä liian löysä spiraali, ehkä...
Ensimmäinen sulatusriipuskokeilu kurssilla, "vielä tän ehdin, enkö ehdikin ennenkuin aika loppuu, vielä vähän. Ei tästä tuu mitään ja aika loppu..."
Hirttosilmukkako? No ei ihan pitänyt kauhua tulla vaan kieputtelupohja, eikä ollut edes ensimmäinen kokeilu...

Jätti mokaa... Mitähän ihmettä olen ajatellu! Vähän ehdin jo tehdä kun totesin että nyt lopeta... Jotain ihan järkkyä, niin järkkyä etten ole edes purkanut vielä kun tää on niin nolo! :D

"Tekasempas kivan ristin... juu ei ihan nappiin menny vapaamuotoinen risti, jospa saisin vielä pelastettua ja teen tästä sellasen erikoisen..." Usko loppu... :) Sulatusta ja uusiokäyttöä ottaa jämähopealaarissa tääkin. :)

Sitten jotain onnistunuttakin! :) En tiedä miksi mutta tykästyin tähän. Matskua riitti yhteensä kolmeen tälläiseen. Yhden jätän itselleni pikkasen pidempänä.
Etnoa- eebenpuuhelmiä, (ei minun tekemiäni, ostoisia Helmiliinalta. :)) savukvartsia, puristemeripihkaa ja hopeaa. Ostin Helmikamu Vikiltä meripihkat kun oli lopussa ja sain tilauksen setistä. (Kuva alimmaisena)

Smoky quarts lady, muunnos asiakkaan toiveitten mukaan. Sen edellisen postauksen rannekorun kaveriksi. Katsotaan onko mitä asiakas halusi vai tuleeko vielä muutoksia. :)
Savukvartsia, vuorikristallia, ruusukvartsia ja hopeaa.

Tilaustyö setti, olen esitellyt melkein samalaisen mutta pistän nyt esille nähtäväksi tämänkin setin. Nämä ovat olleet tykättyjä mutta nyt ei tahdo mistään löytyä tätä puristemeripihkaa. Jos joku tietää kaupan missä olis tarjolla niin vinkatkaa. Sedona stonesilta jenkkilästä olen joskus saanut mutta ei ole enää. Nämä ostin Vikiltä, pelastavalta enkeliltä. :)
Savukvartsia, makeanvedenhelmiä, puristemeripihkaa ja hopeaa.


Hei!
Tässä alussa tosiaan epäonnistumisia... Vähän realismia onnistuneiden julkaisukelpoisten luomusten vastapainoksi.
Kaikki ei todellakaan mene aina putkeen. :) Elämäni ensimmäistä ja toistaiseksi ainoaa sormusta en tähän hätään löytänyt, laitan sen sitten joskus esille kun löydän.
Nyt nukkumaan!

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!

T: Pirita

5 kommenttia:

katri kirjoitti...

Eheheeeee. :D Sattuu näemmä täälläkin. :D Ristikorua katsoin, että mitä käveleviä jalkoja siihen on taiteiltu. ;)

Eben-puu näyttää oikeen hyvältä. Kiva yhdistelmä meripihkaan.

Unknown kirjoitti...

ebenpuu-meripihka on ihan täydellinen. Ja kauniita toki kaks seuraavaakin

Vikki kirjoitti...

Savukvartsi ja ruusukvartsi ovat keskenään loistopari, kaunis koru.
Upeita ovat nämä siun meripihkakorut.

PaulaL kirjoitti...

Juu aina ei voi onnistua, mutta sehän kuuluu asiaan ;)

Hienoja koruja ja edellisen postauksen puu-riipukset on tosi kauniita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana yhdistelmä eebenpuu ja meripihka! Sattuu sitä mokia sitten konkareillekin:)

T. Kipa