tiistai 4. toukokuuta 2010

Koruja muutaman viikon takaa...

Viileetä violettia- Korua tehdessä tuntui jotenkin tutulta vaikka en ole ennen tälläistä tehnyt, kun koru oli valmis hoksasin miksi... Tässä on aikapaljon Vikkityyliä joten kunnia sinne minne se kuuluu ;)
Vaikutteita on vissiin tarttunut vaikken heti hoksannutkaan.

Tätä on ihasteltu Tampereella ja Rovaniemellä mutta vaatii rohkeen kantajan, on aika massiivinen koru. Pituutta on noin 100cm akaattilaatat on n.20mm x20mm.
Akaatit Huurrelijasta kuin myös vuorikristallijääpuikot. Lukko oma kiepautusmallini, hopeaa.

Rannekoru Viileetä violettia- akaattia, vuorikrisyallia ja hopeaa.

Ruskeaa setti- Makeanvedenhelmiä ja lukot hopeaa. Kaulakorun mitta n.42cm, kaulakorussa pieni jatkoketju, rannekoru n.19,5cm

Ruskeaa rannekoru, makeanvedenhelmiä ja kolmiolukot. Tämä on myyty jo.

Ruskeaa pitkä, makeanvedenhelmet ja hopea. Korulla oli mittaa 110cm, myyty jo. :)

Sammalta- sammalakaattia ja hopeaa. Tämä korukin on jo myyty. Näitä sammalakaatteja pitisi löytää lisää! Todella kauniita, kuva ei anna kiville oikeutta.

Kevään vihreää- setti. Aventuriinia, lumikvartsia ja hopeaa. Riipus on suomalaista aventuriinia, hionut kivenhioja Tuomo Untinen. Riipus on noin 30mm halkaisijaltaan.

Kasaria- hassut korvikset. Värjättyä jadea, näistä värjätystä kivilajista ei ole varmuutta mutta jadelta vaikuttaa. Lisäksi valkoista jadea ja hopeaa.

Kasaria rannekoru- värjättyä jadea, valkoista jadea, lumikvartsia ja hopeaa. Rannekoru on myyty jo.

Kasaria- pitkä kaulakoru, samat materiaalit kuin edellä. n.110cm Hopeiset kolmiolukkoni. Tästä tuli aika hauska. Malli ei ole kasaria mutta väreistä tulee kyllä mieleen 80-luku. :)


Tälläkertaa koruja joita olen tehnyt jo ennen Jyväskylän messuja mutta en ole ehtinyt esitellä.
Rovaniemen messutkin olivat ja menivät, hyvin menivätkin. :) Olen oikein tyytyväinen, kiitos vain asiakkaille, ihania asiakkaita riittikin.
Viimevuonna oli jo oikein mukava vastaanotto ja tänä vuonna oli kiva nähdä että osa asiakkaista olikin jo tuttuja. Uusiakin asiakkaita tuli mukavasti. Rovaniemellä on jotenkin niin erilainen tunnelma kun muilla isommilla messuilla. Muutkin näytteilleasettajat kehuivat ja ihastelivat välitöntä tunnelmaa.

Eilisestä on meinannut olla käsi kipeä. Vasemmankäden ranne on pikkasen tulehtunut. Teenkin tänään enimmäkseen kuvien muokkaus ja tietokone hommia. Koetan saada kauppaankin päivityksiä. Morsiuskoruille tulee kauppaan oma osionsa. Tietysti korut käyvät muuhunkin kun hääpäivään. :)

Pitkästä aikaa on täälläkin suht lämmin päivä +12 :) Kesä tulee mutta hitaasti!

T: Pirita

4 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Upeat kivet tuossa violetissa ensimmäisessä korussa. Kyllä näitä vaikutteita tarttuu tuonne alitajuntaan vaikka ei niitä sieltä tietoisesti kaivelekkaan. Olen ihan iloinen jos miun töistä saa jotain ideoita :)
Turkoosi kuuluu aina kesään, näyttävät hyvältä.

katri kirjoitti...

Jopas oli pläjäys. :) Voimakkaat värit ja muodot ekassa korussa, eli ei todellakaan ole mikään seinäruususen koru.

Sammalakaattikorun riipuksesta tulee äkkiseltään mieleen sama kivi, jota ostin joskus sata vuotta sitten nimellä green veined quartz. http://katrinkoru.vuodatus.net/blog/723231/mustikkapaikka/ En kyllä tiedä onko samaa, mutta voishan sitä hakusanana kokeilla mitä löytyy.

Pirita kirjoitti...

Kiitos Vikki ja Katri! kiitti myös vinkistä! Näyttää aikalailla samalta, pitää kokeilla löytyskö. :)

Mags kirjoitti...

Ihanan vaikuttava väritys kasaria-setissä!