maanantai 24. toukokuuta 2010

Väriä...

Hedelmäinen- Pitkä n.100cm koru, värjättyä "jadea" Kivestä' ei ole ihan varmuutta. Näitä värjättyjä kiviä on nyt helmikaupat pullollaan, eri värisiä. Isoimmat helmet on noin 14mm ja pienemmät 8mm. Hopeiset kolmio lukkoni.

Hottis- Tämän tein Lady in pink koruni inspiroimana. Tuota alkuperäistä on ihasteltu kovin ja hiplattu mutta hinta on vielä pitänyt sen hyllyssä. :) Siinä on työtä enemmän ja paksua hopeaketjua niin siksi hintaa reilummasti. Tässä olisi pikkasen edullisempi versio, Akaattia, onyxia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Värit eivät ole kuvassa ihan sitä mitä luonnossa, värit ovat oikeasti voimakkaammat ja pinkki todella pinkkiä! :) Saa nähdä, meneekö tämä. Rohkealle naiselle! ;)

Yön tanssi -setti, olen todella huono keksimään tämän tyylisille koruille nimiä, saa ehdotella ;) Nämä eivät ole ihan ominta tyyliäni mutta tätä oli kiva tehdä. Minulla oli todella iso lenkkistä hopeaketjua josta otin isoja lenkkejä ja sitten jäi paljon jäljelle näitä leikattuja lenkkejä. Mietin mihin ne käyttäisin ja sitten keksi väännellä tälläisia komponentteja. Lisäksi taoin ne vielä niin että pitävät muotonsa. Hopeaa ja makeanvedenhelmiä. Mv helmet ovat mustikan sinisiä todella upeita tummia helmiä koko n. 9-10mm. Korun mittaa voi säätää n.43-47cm

Rannekoru mietitytti että miten toimii ranteessa mutta yllätyksekseni toimii, kevyt mutta näyttävä. Ei tunnu hankalalta eivätkä komponentit vääntyile. Säätö mahdollisuus 20-21cm


Hei!

En tiedä ovatko muut huomanneet mutta minusta tuntuu että vaikuttaako lama helmikauppojen valikoimaan...? Tuolla maailmalla valikoimat ovat heikentyneet ja "muoti" helmiä on paljon mutta ihan perus helmiä ei ole kunnolla. Siis värjäämättömiä perus kiviä, sekä laadukkaita makeanvedenhelmiä. Ametistia, brontsiittia, savukvartsia, vuorikristallia, aventuriinia jne. Nyt helmet ovat muuttuneet valtavan isoiksi ja värjätyt matskut valtaavat alaa.

Perushelmien varasto alkaa huveta eikä oikein täytettä tunnu löytyvän. :( Jos vois heittää toivetta kotimaisille kauppialle että perushelmiä kiitos! :) Ovaaleina, nugetteina, pyöreinä ym.

Parin viikon päästä minä vietän viikon lomaa. Eli 5.6-13.6

Vielä on hommia ennen lomaa rutkasti joten Mui!

T: Pirita

11 kommenttia:

KatMan kirjoitti...

Ihania koruja! En ole lainkaan keltaisen ystävä mutta tuo Hedelmäinen oli kylä herkullinen.
Saman olen todennut että kauppiailla ei ole peruskiviä ja makeanvedenhelmet ovat todella lopussa. Toivottavasti tilanne paranee.

katri kirjoitti...

Voi miten mukava idea hyödyntää lenkit Kiemura koruun. Erityisesti kaulakorun muodot kiehtoivat.

Samaa olen miettinyt, ilmeisesti helmikauppiaat ei uskalla ottaa varastoon tarvikkeita. Peruskivet puuttuu ja erityisesti makeanvedenhelmet. Ei tahdo saada muuta kuin sitä just nyt sillä hetkellä muodissa olevaa helmeä.

Mags kirjoitti...

Kiva tuo setti kiekuroineen!

-Mulla onneksi niitä peruskiviä on vielä hiukan varastossa, mutta eipä näy kaupoissa, ei tosiaan! Makeanvedenhelmiä kyllä mun mielestä on hyvin tarjolla, nimenomaan perusvärejä.

Manteli kirjoitti...

Hedelmäisestä tulee mieleeni tiikerijäätelö, joka on yksi lempijätskeistäni, herkullinen.

Pinkki on kesän väri ja takuulla tämä kaunis setti tekee kauppansa.

Kiekurakoru on tyylikäs, häissä ja muissa kesän juhlissa saisi ansaitsemaansa ihailua. Nimiehdotuksia: tummat piruetit, hopeapyörre, kesäkiemurat, täyskäännös.

Pirita kirjoitti...

Oi kiitos Manteli! Tuo Tummat piruetit pisti nystyrät päässä liikeelle, taidan siitä kehitellä jatkoajatusta nimeen! Kiitos ihanista kommenteistanne taas murut! <3

Pirita kirjoitti...

Kiemuroista tuli sitten Yön tanssi, Mantelin nimiehdotusten inspiroimana. :)

Paula kirjoitti...

Ihanoita värejä onkin - Hottis on oikein hot!

Unknown kirjoitti...

Väriä elämään ja kesään. Yön tanssi -setti vei lopuksi kaiken huomion itseensä. Kivasti koukeroinen ja erillainen.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Oletko Hottis-korussa käuttänut koruvaijeria? kaunis on =)

Pirita kirjoitti...

Anonyymille, käytän koruvaijeria kaikissa joissa ei ole erikseen mainittu. Muita vaihtoehtoja mitä käytän ovat nahkanauha, Hopeaketju ja hopealla linkitys. Elikäs on vaijeriin tehty Hottis.:) Aiemman versioin tuosta mallistani tein linkittämällä ja hopeaketjulla.
Kiitokset Papelle ja Amalialle kans! :)

Akvis kirjoitti...

Herkullisia karkkikoruja, ihanan kesäisiä settejä! Mutta tuo Yön tanssi vei sydämen. Jestas, miten kaunis se on.