maanantai 31. toukokuuta 2010

Lomaa odotellen... :)

Ornament 2- Olen aiemmin tehnyt samanlaisen suorakaiteen muotoisella hopeahelmellä ja pyöreähköillä makeanvedenhelmillä. Tämän korun mitta on n. 45cm. Makeanvedenhelmiä ja hopeaa.

Ruskeaa- Tilaustyö, savukvartsia, tiikerinsilmää, makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Riipus on irrotettava.

Ruskeaa- Tiikerinsilmää, savukvartsia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Tämän korun tein toiseksi vaihtoehdoksi asiakkaalle joka haluasi Ethnic korusta kevyemmän ja siromman version. Asiakas valitsi tuon ensimmäisen joten tämä on vapaana ;). Mitta on n. 43cm, riipuksen koko n.25mm x 20mm

"Myllynkivet" :) Tämän korun tein aluksi itselleni mustavalkoisen villikuvioisen paidan kaveriksi, mutta ei sitten ollutkaan ihan minun. :) Laavakiveä ja howliittia. Mitta on n. 48-50cm.
laavakivihelmet ovat n. 28mm pitkiä joten kokoa helmillä on... Vaatii pikkasen asennetta, minulla ei sitä tarpeeksi ollutkaan. ;)

Tilaustyö- Toiveissa asiakkaalla oli 2 rannekorua, toinen kullankeltaista ja toinen sinistä. Mittaa tarvitsi olla pidemmästi kuin standardirannekoruissa.
Tässä kultainen, makeanvedenhelmiä, sitriiniä ja vermeil lukot. Ei ole lemppari värini mutta yllätyin kuinka kaunista kullankeltaisetkin helmet yhdessä ovat.

Sitten sitä Sinistä- Sodaliittia ja nyt en muista yhtään näitä kahta vaaleansinistä kiveä... (nolo) Isommat ovaalit ovat Helmiliinan kaupasta ja pienemmät pyöreät ostin Helmetin Outilta. Lukot hopeaa. Tämä oli se toinen tilausrannekoru.

Sydänkäpynen- Makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Mv:t ovat Thujalta, ihania siroja punertavan ruskeita helmiä. Kaulakorun mitta n. 43cm

Sydän "napit" - Korvakorut, hopeaa. Hopealangasta väännellyt ja taotut. Tappikiinnitys, koko n.6mm. Nämä syntyivät kun en löytänyt kultasepänliikkeestä oikein mieleisiäni nappeja.
Olen vasta laittanut reiät uudestaan n.12v tauon jälkeen, ja haluasin hopeiset "napit joita voin pitää yöllä ja ns, hoitonappeina.
925 hopeaa ei ollut tarjolla sellaista mitä halusin,( 830 olisi ollut vaikka mitä mutta halusin puhtaampaa hopeaa...:( ) ostin yhdet mutta ne tarttuvat helposti milloin mihinkin. Sitten piti alkaa kokeilemaan osaanko itse. Juotosvehkeitä minulla ei ole vieläkään mutta toimii näinkin. :) Nämä on ekat myyntikappaleet. Nämä on tehty 0,8mm hopealangasta.


Nämä taas murjotut sytämet ovat taas minun ihan omat. Nämä ovat pikkasen isommat n.8mm ja runtelin näitä oikein kunnolla. Tein nämä 1mm langasta ihan siksi että saavat olla vielä pikkasen paksummat niin toimivat hoitonappeina. Ensin vääntelin ja sitten puristelin pyöröpihdeillä ristiin rastiin jälkiä. Taoin ja taas jälkiä, sitten viilalla viiruja ja sitten viilausta ja lopuksi 600 hiomapaperilla hiontaa. Nää saa olla vinksallaan ja pikkasen erikokoisetkin. Tykkään näistä kovin ja ovat nyt kolmattapäivää käytössä ja hyvin toimii!


Lomaa odotellessa!

Aion viettää lomaa 6.6-14.6. Silloin lähden reissuun enkä ole välttämättä tavoitetavissa.
Netti kaupassa voi tehdä ostoksia mutta toimitusaika on poikkeuksellisesti 2 viikkoa. Joten kiire tilauksia ei kannata sinä aikan tehdä.

Kuutostiimistä tuotteitani saa myös lomani aikana kuten muulloinkin. Joten sinne shoppailemaan sitten Raahelaiset ja miksei kauempaakin jos akuutti tarvis iskee lomani aikana.
Lomailen kesällä muutenkin kun tuolloin mutta lyhyempiä pätkiä ja päivän silloin ja toisen tällöin. Mutta kyllä hommiakin piisaa!
Sehän tässä itselle töitä tehdessä on ihanaa että saa itse määrittää työaikansa.
Mutta nyt nyukkumaan että jaksaa huomenna ja loppuviikon vielä tehdä hommia.

Ihanaa Kesäkuuta teille kaikille!

T: Pirita

7 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Voi kun kauniita koruja jälleen kerran!! Kuola vain valuu tällaisten upeuksia ihastellen =) En voi muuta sanoa...

Hyvää lomaa sinulle, itselläni on töistä kesäloma heinäkuun, mutta oma blogini ei vielä kesälomaa näe, olenhan "vasta-aloittelija" enkä malta olla erossa helmistä, koruilusta, puutarhasta tai blogista... Ehkä ensi vuonna...

Mags kirjoitti...

Ennen 'koru-uraani' ;-) käytin vain kultaisia koruja ja siksipä nuo sitriinit ihastuttaa kovasti! Mukavia mollukoita säännöllisempien makeavetisten keskellä <3

Unknown kirjoitti...

Ihanuuksia kaikki tyyni. Nimet jo unohtui ;) Mutta tilausrannekorut oli ihania. Kauniita kaulakoruja myöskin ja sydännapit ihastutti.

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Mahtavaa perussaittia ja söpöset sydän korvikset <3

Kivaa ja rentouttavaa lomaa. Olet sen ansainnut :)

Manteli kirjoitti...

Tyylikkäitä ja hienostuneita koruja, laavakoru lempparini.
Toivottelen rentouttavaa ja aurinkoista lomaa.

Akvis kirjoitti...

Taas on tosi tyylikkäitä ja monikäyttöisiä koruja! Erityisesti nuo rannekorut hivelivät silmää.

Pirita kirjoitti...

Kiitokset kaikille taas kommenteista. Rannekorujen tilaaja oli oikein tyytyväinen, meni sitten nappiin vaikka kuvasu toiveista oli hieman "laaja" :)
Kiitosket lomatoivotuksista myös!