perjantai 4. heinäkuuta 2008

Aarteita

Helmiliinalta ostettuja aarteita, isoimmat mv- helmet, nypyt ja tummat potato shape helmet aiheuttivat melkeimpä hyperventilaatio kohtauksen. paketti tuli tänään ja arvatkaa olenko näitä ihastellut ja hypistellyt. Ihanaa työtä, tällaisia kalleuksia saa hipelöidä päivät pitkät... :)

Lähikuvaa hengitys vaikeuksia aiheuttaneista kaunokaisista! Ei ihan tarkkaa mutta hohdon sain vangittua.
Sitten kuvaa toisesta uudesta aarteesta! Uudesta autostamme joka löytyi eilen, minä olen sairastanut autokuumetta yli vuoden ja sain tartutettua sen mieheenikin ja silloinhan tunnetusti alkaa tapahtua... :) Ihanan iso ja ilmastoitu turbo diesel!

Sitten vertailun vuoksi vanha automme. Tämä hyvin palvellut yksilö on myytävänä hyvään kotiin jarru remontin ja oven kahvojen ja lukkojen vaihdon jälkeen. :)

Tässä nyt vielä koru kuvakin ettei ihan korutonta postausta tule...:) Ystäväni tuli käsi mannekiiniksi kun omassa kädessä kuvaus ei onnistunut. Koru on Sato rannekoru, hopeoitu ketju, hopeoitu kuparilanka, mv-helmet ja granaattisirut. Siskoni valitsi materiaalit ja värit. Hän kokeili Kesäyön vanamon tuoksu korua ja halusi itselleen samalla tekniikalla tehdyn.
Tässä ketjun lenkit olivat vain vähän ahtaat joten helmet eivät asetu ihan yhtä hyvin kuin Vanamossa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komeita helmiaarteita sulla! Niin ja auto näyttää tosi hyvälle (vannoutunut VW-ihminen ;))

Mukavaa viikonloppua, vaikka kylmää ja sateista taitaa yllättäen olla.

Ai juu, ihmettelit energiaa. Siivousenergiaa mulla ei ole ollenkaan, varsinkaan lattioiden luutuamiseen liittyvää. ;) Kovasti energia vaihtelee, kun välillä sitä ei ole ollenkaan. Mutta mitä useampi lapsi, sitä enemmän tuntuu ehtivän. Kai se luonto järjestää. Tai sitten nykyään ei edes haaveile ehtivänsä yhtään minnekään. :D

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Oioi! Nuo tummat mv-helmet on ihan miälettömiä!!

Ja kaunis kesäinen rannekoru.

Pirita kirjoitti...

Kiitokset, Katri ja Pinjami. Minusta taisi nyt myös tulla vw ihminen, on sen verran vakuuttava auto. Koe ajettiin 11 autoa ja tuo ehdottomasti Auto isolla aalla.
Pinjamille, ei muutakuin helmiliinan kauppaan! Siis mietin vain että miten ihmeessä raskin nuo käyttää... Siis ne ovat ISOJA!

Mimmi kirjoitti...

Ihanaa viikko sinulle..
Ja kiitos.. hupsu.. kiitos helmihehkutuksista.. :D

.. kesäinen, kaunis rannekoru.. :)

Mimmi kirjoitti...

ja auto - on komee .. tolla on hyvä mennä kohti uusia haasteita.. :)

Anonyymi kirjoitti...

jee, vihdoin uus auto, tiiän kyllä kuin paljon oot siitä haaveillu :D

äkkiä vaan se nettikauppa pystyyn, musta vaan tuntuu, et voin ite olla enempi sellanen desing-asiakas, et ihan omanlaisia koruja mulle vaan :D

harmittaa ettei oo ollu nyt käyntiä raahessa, olisin sulta muuten tullu tilaan ihan hlökohtasesti jonku rannekorun veljenpojan ristiäisiin, mut kun ne on jo kahen viikon päästä ja en oo vaan saanu aikaseksi! ehkä sit äitin häihin. mut teetkö sä ollenkaan kultasia koruja? kun mulla on iihanat uudet kultaset kengät sinne, niin tarvisin kultakoruja kaveriksi..

ohoh, tulipa pitkästi asiaa! :)

<3: amma

Pirita kirjoitti...

Kiitokset helmiliin ja pitää hehkuttaa kun on oikeasti aihetta!:)
Kiitokset myös ammalle! Minäpä soittelen sulle koru asiasta...:)