perjantai 11. heinäkuuta 2008

Sadetta taas, hankalaa kuvata...

Ystäväni pyysi suunnittelemaan näyttävää mustaa rannekorua johon tulisi kultaa myös. (Siihen hankin vermeiliä ) Suunnittelin tämän korun malliksi hopeisena. Onyxia helminä ja nugettina, pienet hopeahelmet välissä, Karenhill- hopealehdet ja hopeinen salpalukko.
Pikkuhelmiä piti hieman litistää pihdeillä, isoissa (10mm) helmissä oli niin isot reiät että upposivat aluksi helmien sisään. Tykäistyin itsekin tähän koruun, aluksi mietitytti tuo isompi lehti että onko liian iso. Hyvältä tuntuu ranteessa ja on ihanan iso ja erottuva.

Tämän onyx korun idea lähti siihen että eräs asiakas kyseli sopivaa korua 50-luvun tyyliseen mekkoon, asusteet olisivat mustia. Yksinkertaisen tyylikäs ja muhkea koru, samoja onyxhelmiä kuin edellisessä. Lisäksi myös 8mm onyx helmiä ja hopea lukko.

Granaatti hopea sydän- tämä on jo vanha koru. kuten nahkanauhan pätkästä näkyy... kokoa 60x40mm. Koru on ensimmäisiä hopea kieputteluita, kuten jäljestä näkyy... Oma koruni, tykkään. Idea ei ole oma vaan mukaelma Annika Larssonin kirjasta Ihanat korut.
En tehnyt niin tiheää kuin kirjassa, osaksi siksi etten raskinut, lankaa kului melkoisesti...
Ehkä kannattaa ensin harjoitella hopeoidulla langalla, eikä heti hopealangalla niin kuin allekirjoittanut...
Aqua lasi- Ihanan värisiä lasi tyynyjä, koko n.16x18mm, hopeoitua kuparilankaa, ab-lasi kuutioita ja hopeoitu salpalukko. Oikea kesäkoru...
Nilkka koruja, tsekkiläisiä särmikkäitä lasi helmiä ja hopeoitua kuparilankaa. Edullista bling blingiä...

Verkkokaupan rakentelu on muuten hidasta puuhaa... Kuvittelin ettei minulla ole vielä kovinkaan paljon koru malleja... Mutta kun niitä alkaa kirjaamaan ylös, mitat, materiaalit ym, niin siihen uppoaa älyttömästi aikaa. Lisäksi huomasin että niitä onkin jo aika paljon...

Tämä ilma on kamalaa, ei saa oikein kunnollisia kuvia. Värit mitä sattuu kun ei voi luonnon valossa kuvata. Vitsi olis paljon ideoita ja syyhyttäisi tehdä koruja urakalla, mutta pakko hoitaa tämä kaupan rakennus ensin. Tämä tietokoneella istuminen on vain niin puuduttavaa!

Pitää välillä vähän terapiaksi luistaa koneen äärestä ja vähän väännellä...

Odottelen malttamattomana ensimmäistä ulkomaista tarviketilaustani! Tilasin thaimaasta kahdesta paikasta hopeaa, ja rapakon takaa erikoisempia kiviä...
Odottavan aika vaan on pitkä!

Satuhelmestä löytyi ihania hopea ketjuja. kunhan hopeapakettini saapuvat, suunnittelen ketjujen kanssa jotain hiukan erilaista...
Huomasin että minulla on nyt joku mustavalko kausi menossa...
Eilen näin ihanaa rakasta ystävääni jota en vuoteen ollut nähnyt, nyt on taas vähän haikea olo kun ei tiedä milloin näemme taas. Jännä juttu on se että tietämättä toistemme uusista harrastuksista, teemme molemmat koruja! Oli viimekesänä yllätys kun asia selvisi:)
Voipi olla että hän sai inspiraatiota nähtyään "Pajani" ja kivi/ helmi varastoni...
Niitä alkaa olla useampi kilo...
Niin paljon ihanuuksia ja ideoita ja niin vähän aikaa...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsuips vaan siskoseni!
Sullahan olikin kuva täällä minun rannekorusta :) Ootko tehnyt jo useampia? Ihan kivasti se käytössä laskeutuu ja kilisee mukavasti. Tykkään kovasti väreistä.

Täältä vaan koneen kautta yhteydessä, kun ei muka muuten ehdi nähdä vaikka kaasuttelen ohi päivittäin...

Tytsyille terkkuja!!! Maiksu

Anonyymi kirjoitti...

Komia onyx-rannekoru, kuten jo livenäkin sanoin. :D Sitä kultaista ihanuutta odotellessa.

Pirita kirjoitti...

Tänk vaan ihanaiset! Tytsyltä terkui siskokullallekin!Ihan kiva näinkin yhteydessä oleilla...:) Pitäs kyllä livenäkin nähä!
Varmaankin sitten heinäkuun lopussa tulee se kultane kunhan tarvikket saan ja itse asiakasta näen ja lopulliset suunnitelmat lyödään lukkoon...

Mimmi kirjoitti...

Upee onyx-rannekoru!!.. aivan ihana...
hui.. tuo sininen rannekoru on kaunis, raikas, kuulas..

Patina kirjoitti...

Upeita... Onyx on myös minun yksi suuri suosikkikiveni...

Pirita kirjoitti...

Yllätys on että monien lempikivi ompi onyx. Se vain on niin intensiivinen musta. ja sen kanssa sopii melkein kaikki kivet. Kiitos Helmiliina ja Patina:)

Anzu kirjoitti...

Hieno toi ristikoru ja muutki. Mukavan näkösiä koruja.

Pirita kirjoitti...

Kiitos anzullekin! Oli muuten hauska nähä eilen!