torstai 24. heinäkuuta 2008

Korvis pläjäys

Ametisti sipulit- Oli sateinen päivä, tai siis sateiset viikot, pakko oli saada kuvattua tuotteita joten keinovalolla taiteiltuja kuvia. En ole yhtään tyytyväinen, sähkövalo latistaa värejä ja näyttää ne miten sattuu. Näistä ei saa oikein minkaanlaista käsitystä näin. Ovat tumman syvän violetit ja kauniit kivet nuo särmikkäät ametisti sipulit. Ne asettuivat tuossa jotenkin hassusti. Oikeasti ovat samankokoiset kivet vaikkei tässä siltä näytä... Hopeiset pienet 4mm verkkohelmet, hopealankaa.

Ametistia tässäkin:) Ametisti helmet, vuorikristalli särö sellainen, Swarovskin biconet ja hopealankaa. Peruskauraa... :)

Granaattia, särö vuorikristallia, hopealankaa. Nämä ovat kauniit, tumman punaviinin väriset. Erään asiakkaan kanssa yhteistyönä suunnitellut.

Onyxia sarjaan korvikset, Onyx, makeanvedenhelmi ja hopealanka.

Granaattia ja särö vuorikristallia taas... lisäksi Swarovskin kristallia ja hopealankaa.

Huomasin ettei blogissani ole paljon korviksia näkynyt. Korvisten tekoon tarvitsisin vähän lisää mielikuvitusta. Nämä ovat todellakin peruskauraa, eivät kovin ihmeellisiä.
Kateellisena katselen muiden ihania korvisluomuksia ja suunnittelen mielessäni upeita juttuja mutta jokin tökkii kun ne eivät tule toteutukseen asti.
Jotenkin vain käännyn aina kaulakorujen ja rannekorujen puoleen ja korvikset ovat vähän pakkopullaa. Itseäni ärsyttää että näin on... Pitäisi ryhdistäytyä korvisrintamalla!
Auttaisikohan jos laittaisin taas itsellenikin reiät...? Aikoinaan käytin näyttäviä ja vähän erikoisiakin korviksia, sitten reiät tulehtuivat toistuvasti ja annoin niiden mennä umpeen.
Pitäisi varmaan harkita reikien laittoa niin voisi alkaa inspiraatiotakin iskeä kun pitäisi itsellenikin tehdä! :)
Korvis inspiraatiota odotellen...
Pirita

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omat korvareijät voi tuoda lisää inspiraatiota, tulee vaan päivä "tällaiset korut tarvitsen tämän paidan kanssa". Kannattaa vaan rohkeasti kokeilla, pitkiä ja lyhyitä... ja vaikka ihan eri värien mukaan ryhmiteltynä pieniä helmikokoelmia. Niin, ja nämä korvakorusi olivat ihania =) sellaisia joita itse mielelläni käyttäisin.

Patina kirjoitti...

korvikset ovat kauniita... vaihtaisin kuitenkin taustan väriä jos kuvaat keinovalolla... :)...puun väri syö korusta kaiken värin... nimimerkillä: kokemuksen ääni ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kyllä sun nyt pitää korvisreiät hommata! Seuraavaksi nää mammat sitten hommaa napakorun ja kulmalävistyksen, että osataan tehdä niihinkin suuntiin koruja, eikös? (komeen näköinen olisi napakoru tässä raskausarpi viidakossa :))

Samaa mieltä Patinan kanssa. Puun sävy ei toimi keinovalossa, vaikka kuinka kaunis puu olisikin. Kokeilepas jollain muulla alustalla.

Pirita kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Varmaankin keino valon kans vois kokeilla ihan vaan valkosta taustaa. Olenkin joitain pitkiäkintehnyt mutta pitäis taas tehä, Pitäis kaivella omat vanhat korvikset esille ja inspiroitua...
Joo Katri ja sitten nenään, kieleen ja... Apua! Hih hih, kylläpä olis syksyllä henkireikäläiset ihmeissään kun mammat olis vähän innostunu lävistyksistä...:)Pitäisköhän mennä jo nukkumaan...?

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Hih, mulla on tosiaan ihan sama ongelma. Korviksia ei tahdo syntyä millään. En oikein osaa sanoa mitään vinkkiä ongelmaasi, mutta itse olen yrittänyt surffailla vaikka flicr:sta insiraatiota (mutta yleensä käy niin että löydänkin ideoita sitten niihin rannekoruihin...).

Pirita kirjoitti...

Niimpä pinjami, aina ajattelee että nytpäs otan ja teen korvikset ja sitten syntyykin jotain ihan muuta...

Mimmi kirjoitti...

Korvikset, jotka toisena .. on tosi kivat!! ;)