perjantai 18. heinäkuuta 2008

Kesäyön lupaus...

Helmetti foorumille heinäkuun teemakoru, maalaisromantiikkaa 40-50 luvun henkeen.
Korun nimi, Kesäyön lupaus. Nuori puhdas rakkaus, lupaus kesäyön kasteisella niityllä, iltataivas kääntymässä yöksi, hämärtyvä maisema usvan laskeutuessa pelloille.
Viimeyön unettomien tuntien tulos... Kun se idea iskee, sille ei ole vastaan sanomista. Helmet huutelevat niin kovaa että on pakko muovata ajatus koruksi.
Ihan hullua, eikö totta...:)

Materiaaleina, Hill tribe hopea sydän ja rengas, akvamariini pikku rondellit, makeanveden nyppyhelmet, akvamariini sirut, vuorikristalli nugetit, labradoriitti, kuukivi, hopeaketju, hopealanka ja hopealukko.

Eka pakettini Thai silver beadsilta Thaimaasta, oli iso tilaus. :) Tässä yhdet kappaleet lukoista, charmeista, helmistä ja korvis koukuista.

Riipuksia samaisesta paketista, pienin ruusu on n,2 cm halkaisijaltaan joten ihanan isoja ovat!
Ja niin kauniita! Asioin ekaa kertaa myös tullissa ja taisi paikkakunnan tullillekin olla ensimmäinen Thaimaasta tullu hopeapaketti, meinaan sen verran meni aikaa selvitellessä.
Asiat selvisi ja alvit maksettu joten hyvillä mielin hopeat käyttöön!

Usasta tuli myös kivi paketti ja valtavan isoja kivihelmiä! En ole ennen niin isoja nähnyt, yleensä käy niin että ovat todellisuudessa pienempiä kuin kuvittelee...
Thaimaasta tuli myös toinen paketti hopeita. kuvaan kivet ja toisenpaketin aarteet myöhemmin.

En ole ehtinyt blogia päivitellä vähään aikaan. Korujakaan ei ole liiemmin syntynyt. Aika menee kaupan rakennukseen ja juokseviin asioihin. Nyt kauppa vastustaa pahasti, kuvia ei saa liitettyä sinne ja koruja on vaikea myydä jos ei kuvia ole...
saan nyt viikonloppuna mahdollisesti apuja, katsotaan tuleeko asiaan selkoa. Toivottavasti!
Huomenna on korunmyynti keikka lyhyellä varoitus ajalla.:) Eilen soitettiin ja kysyttiin tulisinko kylätapahtumaan myymään koruja. Tottakai tulen, kiitos kysymästä! Onneksi on varastoa, että on mitä myydä:)
Eilisessä Pookisanomissa oli juttua minusta ja yrityksestä. Jänskätti mahdottomasti kun odotin sitä kauhulla... Ihan kiva juttu oli ja kuvakin ihan ok, niin hyvä kun tälläisestä mallista voi saada.:) Tyytyväinen olen juttuun , kiitos vain Pookisanomille!
Päivittelimisiin...
T: Pirita

8 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Mie en kyllä ala ko sulla on tommosia herkkuja tullut... ja mie täällä kärvisatelen tilauslakossa... alko eilen :) ja toivottavasti päättyy elokuussa...nyyyhhh... elämä on rankkaa!!! Onneksi sie kuitenkin sait jotain säihkyvää ja kaunista... ;)

Pirita kirjoitti...

Tilauslakko alko mullakin kun nuo tuli... Ja tietysti sitten ilmestyy eteen kaikenlaisia houkutuksia...Kärvistellään yhessä:)

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin korut eivät pääse oikeuksiin kuvissa..todellisuudessa ovat kauniimpi...juttu lehdessä myös hyvä...

Anonyymi kirjoitti...

Oli oikein kiva lukea juttu lehdestä, jossa kerroit puuhistasi. Kauniita koruja myöskin olet lohtinut. Toivottavasti ei sade häirinnyt toritapahtumaa.

terv. Selma

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos jutusta! Tykkään tuosta romantiikkakorusta. :) Ja vallan mukavan paketin olet saanut!

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Selmalle ja Inkulle!
Sade kekeytti toritapahtuman kaksi kertaa ja toisen kuuron lähestyessä luovutin ja keräsin kamat pois. Väkeä oli aika vähän, varmaankin ilmoista johtuen.

Anonyymi kirjoitti...

Siellä vaan shoppaillaan ;)
No se on kivaa. Pitäisi pitkästä aikaa kokeilla itsekkin.
Joo mekin ajateltiin käväistä siellä järvelän kiskalla,mutta niinhän siinä kävi että tuli kauhea keli sitten.

Nyt pitää lähteä hakemaan vanhaa lehteä ja oikein asiasta!!

Pirita kirjoitti...

Ei muutakuin tilailemaan Eija! Siitä se inspiraatio taas lähtee!:)Ihanaa kesää sateesta huolimatta!