torstai 3. heinäkuuta 2008

väsy päivitystä

Kesäyön vanamon tuoksu- Oli ihan pakko laittaa tämän kuva tänne... Suunnittelin tämän luxonian koru kilpailuun, aiheena oli suomen luonto. Kysyin vielä Astalta että saako kuvia julkaista kun ei säännöissä lue. Saa julkaista, siksi halusin tämän nyt tuoda, että harkitsen kovasti tämän pitämistä itselläni (jos nyt ei joku välttämättä halua juuri tätä...:) )
Yleensä kierrän kaukaa kaiken vaaleanpunaisen mutta ruskettuneella iholla tämä näyttää vastustamattomalta omassa ranteessakin ja kilisee kivasti. Aivan, Katri älä pökrää harkitsen oikeasti vaaleanpunaista itselleni...
Materiaalina taottu hopeaketju, ruusukvartsi, peridootti sirut ja hopealanka. Tekemiseen meni aikaa joten ei ihan halvimmasta päästä...
Viini- on samaa sarjaa omenan, lumen ja pronssin kanssa. Hopeafoliolasia,vuorikristallia, mv-helmiä ja hopelankaa. Koru hehkuu enemmän viininpunaisena kuin kuva antaa ymmärtää. Värit muuttuivat violetimmaksi kuin ovat oikeasti. Yksi suosituimmista malleistani.
Pronssi kyynel- rannekorussa on ruskeita mv- helmiä sekä ihania ruskeita keshi mv-helmiä Helmiliinalta, lukko hopeaa. Toinen muhkea rannekoru Shampanja vaahto on tehty myös Helmiliinalta saaduista nyppy mv-helmistä sekä hiotusta vuorikristallista, lukko hopeaa. Tämä muuten painaa ihan kunnolla, helmet ovat isoja ja niiden hohto on kaunis. Ihania kaikessa epätäydellisyydessään. :)

Kylläpäs väsyttää sitten perusteellisesti!
Tämä päivä meni kokonaan Ylivieskassa, kävimme katsastamassa autoja ja niitähän löytyi! Päivän päätteeksi sitten tulimme kahdella autolla kotiin :) Voi mikä ihanuus on ilmastointi ja ovet jotka toimivat... Löytyi iso farmari ja kohtuu uusi, on loihakka nyt ajella ja kehtää laittaa yrityksen logon auton kylkeen!
Verkkokauppa on nyt saatu jo sille varattuun sivutilaan asennettua, mutta aukaisemann en vielä pääse. Rakennus työt kestävät hetken. Viimeistään parin viikon päästä aukeaa ja jos pystyn rypistämään kaiken valmiiksi niin jo ennemminkin.
Yrityksen sähköpostikin toimii nyt, pirita.suhonen@psdesign-paja.fi
Jos löydät täältä jonkin korun joka kiinnostaa sinua niin ota yhteyttä. Hinnat ja mitat tulevat sitten kauppaan, en ehdi niitä tänne vielä päivittämään.
Tai jos haluat varata koru esittelyä niin voit lähestyä sähköpostitse. Esittelyitä pidän n.100km säteellä, tietysti noin pitkälle matkalle jos lähden niin olisi hyvä jos vieraita olis enemmän kuin pari...:) Luonnollisesti että kannattaa...

Kaunista kesä illan jatkoa kaikille!
T: Pirita

5 kommenttia:

Anzu kirjoitti...

tykkään ihan mahottomasti tuosta sydänkorusta. just meitin näköset värit.

Anonyymi kirjoitti...

En edes pyörtynyt! Sievä koru ja nätisti tehty.

Onnea uudelle autolle.

Pirita kirjoitti...

Kiitos Anzu ja Katri! Niinkus Katri tiedät olen jo autoa odottanut hartaasti ja pitkään...

Tanja kirjoitti...

Lumoava tuo Kesäkoru. <3

Muutkin korusi ovat kauniita ja persoonallisen näköisiä.

Ja onnea autosta! :)

Pirita kirjoitti...

Kiitos cinna!