lauantai 28. kesäkuuta 2008

Yritys aloitti

Hohtava- Helmiäislasi helmiä, siemenhelmiä ja hopeoidut lukot. Tämän olen tehnyt jo aiemmin. Isoimmat helmet ovat muistaakseni 12mm. Ihan hauska tehdä välillä lasihelmistäkin, näistä tulee ihan juhlava koru. Eivät vain kestä kovin mahdottomia, pinta naarmuuntuu helposti ja pinnoite lähtee, mutta ovat hinnaltaankin edullisia. Niistä saakyllä hienojakin koruja.

Lumi- koru on taas kiepautuslukolla toimiva koru. Helmiäisriipus, mv- helmet, särötetty vuorikristalli, hopealankaa ja hopealukko. Keväällä tehty malli.

Zeepra- koru on aika painava. Mustaa onyksia, zeeprajaspista, hopealankaa ja Karenhill- salpalukot hopeaa.

Noniin, yritys sitten aloitti. Maanantai oli eka päivä, hiljaista vielä. Nettikauppa ei ole vielä valmis ja on meinannut sekin vähän vastustaa. Nyt selvisi mistä kiikastaa ja kohta pitäisi päästä kauppaa rakentamaan.
Raahessa ollut nyt tapahtumien yhteydessä myyntijuttuja, mutta kaksi eka päivää, to ja pe oli niin kamalat ilmat ettei väkeä kyllä liikkunut. Tänään oli eka päivä itä-länsi torilla ja pienoinen pettymys, tori oli syrjässä ja opastukset olemattomia joten harva asiakas löysi koko torin.
Mutta kiitokset niille ihastelijoille ja ostajille jotka löysitte paikalle, teitte päivästä aurinkoisemman. :)
Ilma oli nyt kyllä aurinkoinen ja lämpimämpi, jospa huomenna opasteitakin olisi paremmin...:)
Ihan kivasti tuli jo tilauksiakin. Oli kiva huomata että kävi asiakkaita jotka olivat odottaneet aloitustani, aikaisemmista koruistani on tykätty ja halutaan nyt täydentää korusettiä tai tilata ihan uusia koruja. :)
Autoni yrittää loppua kokonaan, nyt on jo pakko laittaa uusi. Yksi ovi ainoastaan aukeaa sisältä ja ulkoa, kuskin ovi. Muut ovet aukeavat joko ulkoa tai sisältä, vänkärin ovi sanoi sopimuksen irti tänään eikä aukea enää ollenkaan... Ei oikein tiennyt että itkisikö vai nauraisiko, nauru voitti tällä kertaa... Hyvin se on palvellut mutta nyt alkaa mitta olla täysi, kunhan nyt vain löytyisi sopiva uusi uskollinen palvelija...:)

7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Kiitos, Piita :-) Vaalealta pohjalta on miellyttävämpi lukea ja katsella...
-Tuo Lumi-koru on jotenkin niin kiehtova, että sitä palailee katselemaan uudelleenkin.

Pirita kirjoitti...

Voi kiitokset Mags! Kunhan nuo ilmat kirkastuisivat niin saisin kuvattua lisää koruja. Pitäisi kehittää pikkuinen koti studio että voisi kuvata kunnolla sateisellakin ilmalla.

Mimmi kirjoitti...

Kauniita Piita! .. kommentoin jo foorumilla..

Toivon sinulle vielä lämpimästi onnea yrityksesi johdosta!!
Onnea, onnea .. paljon menestystä, paljon iloa, paljon ihania asiakkaita!

Tiina kirjoitti...

Onnea yrityksellesi!

Tykkään enemmän tästä sivupohjasta :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset helmiliinalle ja tiinalle! Hyvä jos sivuohjan vaihdos onnistui:)

Anonyymi kirjoitti...

hyvältä näyttää kyl noi sun korut... ei voi muutakun kadehtia:)
Kuvatkin on muuten tosi tarkkoja oli vissiin valokuvauskursist jotain hyötyä...
T;k.o.k

Pirita kirjoitti...

Voi kiitos K.O.K !Kiva kun kävit! Täytyy myöntää että oli kurssista kyllä hyötyä! On se Harri sen verran kärsivällinen ja hyvä opettaja!
Olis niin ihana nähä suaki, oikeesti jo ikävä! Pääsee liian helpolla kun ei tule sun kommentteja puottaan maan pinnalle,:) millonkas pidettäs ideariihiä taas?