maanantai 23. kesäkuuta 2008

Rannekoru tehtailua :)

Onyxia- Aiemmin tekemääni Onyxia kaulakoruun sopivat korvikset ja rannekoru, sopii myös Black roseen. Sardonyksia, makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Korviksissa onyxia ja mv-helmet sekä hopeaa. Tein näitä heti kolmet, yksi menee äidilleni onyxia kaulakorun kaveriksi. Hääjuhliin mustavalkoisen mekon kanssa.
Minulla on muuten tyylikäs äiti! :)

Simple- rannekorua sarjatuotantona... Kaikissa hopealangasta väännelty lukko systeemi sekä vuorikristallia. Koruissa brontsiittia, lumihiutale obsidiaania, howliittia, onyxia ja tiikerinsilmää.
Samanlaisia simplejä heleämpinä. Amatsoniittia, sateenkaarifluoriittia,ametistia ja karneolia.
Nimi on ehkä hiukkasen mielikuvitukseton mutta tuli ensimmäisenä mieleen sillä koru on simppeli tehdä ja pelkistetty. :) Kivihelmien koko on 8mm joten ihan kivasti näyttävyyttä.
Malli on sama mikä oli Brontze sarjassa kuparilangasta tehtynä ja savukvartseilla. Olenkin niiden valmistumisesta asti pitänyt kahta rannekorua, simple mallista ja bronze rannekorua. (Löytyvät aiemmista päivityksistä)
Ne kilisevat kivasti ranteessa ja on huomattu...(Arvatkaa tuntuuko kivalta... ;) )

Tänään on ollut kurja päivä... Ostin 13 päivää sitten värilaser/ monitoimi tulostimen. Eilen yritin tulostaa sillä logoani, tarvitsisin myyntilaatikoihin tarroina, tulostin tekee hirveät värit! Logoni kaunis puunruskea sävy muuttyy ihmetulostimellani kusen keltaiseksi!!!!!!!!!!!!
Sekä tekee ihme raitoja. Yritin tulostaa myös korukuvaa ja se muuttui viehertäväksi kammotukseksi.
Vei koneen tänään liikkeeseen ja mieheni kanssa demonstroimme siellä millaista jälkeä se tulostaa. Menee kuulemma takuu huoltoon ja katsotaan onko laitteessa vikaa. Koetin kysyä että enkö voisi sitä vaihtaa mustesuihkutulostimeen sillä olen lievästi sanottuna lirissä, torstaiksi pitäisi olla tarrat, tuotekortit ja hintalaput tulostettuna. Ei kuulemma voitu auttaa! Tuntui että pimahdan siihen paikkaan !
Soitan huomenna sinne uudestaan ja yritän neuvotella asiaa. Jos he olisivat halunneet palvella niin siitä ei varmasti liikkeelle olisi tullut kustannuksia jos olivat minulle korvaavan mustesuihku tulostimen antaneet ja laittaneet koneen takuu vaihtoon ja sitten tilalle tulevan koneen myyneet jollekin toiselle.
Kuitenkaa minulla ei ole varaa heittää 300 euroa kankkulankaivoon niin sanotusti... Ette usko kun korpeaa ja tuntuu epätoivoiselta saada kaikki valmiiksi kun koko ajan jossain mättää.
No jotain piristystä oli illalla, kävin ystäväni kanssa katsomassa Sinkkuelämää elokuvan! Oli ihan ok, ei huippu muttei huonokaan. Vähän niinkuin monta jaksoa putkeen, ilman mainostaukoja...:)
Ihania vaatteita ja kenkiä mutta aika surkeita koruja!!!!!!!!!! :)
Jospa huomenna paistaisi aurinko tänne risukasaan...

5 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Onyx ja sardonyx ovat vasta viime aikoina kiivenneet suosiooni - nämä korusi ovat hurmaavia :-) Fluoriitti ja karneoli namuja!!

Anonyymi kirjoitti...

j.k. Kommentoisin useammin, mutta musta sivupohja on aina vaikea minun silmille; vaikeaa saada tekstistä selvää suurentamatta...

Pirita kirjoitti...

Kiitos mags! Olenkin miettinyt vaihtamista, valmiista en löytänyt vielä kivaa en osaa itse tehdä...:) . Mutta kunhan liikenee aikaa niin koetan vaihtaa vähän paremmin erottuvaan, johon nuo kuvissa olevat puupohjat sopisivat...

Anni kirjoitti...

Hienoja koruja! :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Annillekin, sinulla on myös ihania koruja, puhumattakaan rohkeista maalauksistasi...:)