keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Pitkiä koruja

Aqua- makenvedenhelmiä, helmiäis"kolikoita, siemenhelmisekoitus,helmiäisriipus ja hopealanka. Muotiväriä ,hopeanhohtoa ja turkoosia. Tämä on kauas erottuva koru, joko tykkää tai inhoaa... Itse kyllä tykkään:) Hopealukko ei kuvassa kunnolla näy, mutta samanlainen kuin jo aiemmin täällä näkynyt itse kehitelty malli. Lukon saa kiepautettua mihin kohti haluaa. Olisikohan mitta n.80-90cm. (Pitäis mitata...)

Blackmoon- olen tehnyt samanlaisen syksyllä asiakkaalle, yksin kertaisena vain ja siinä oli iso kolmion mallinen blacklip helmiäisriipus. Tämän tein aluksi samanlaisena mutta helmiäisriipuksen väri ei ollutkaan ihan sopiva. Joten poistin sen ja lisäsin yhden kerroksen:)
Mustaa onyks sirua ja milky kuukivisirua, hopeoitu papukaija lukko.

Elämän väri- n.80cm aventuriini nugetit, aventuriini srut ja malakiittisirut, hopealankaa ja hopeoitu lukko. Korua olen tehnyt muutamia, on ensimmäisiä mallejani...:) Sopii punaisen kanssa, vastavärit korostavat toisiaan.

Ilo- on Elämän värin pikkusisko, samanlainen malli. Puna-akaatti, karneolisirut, uurteiset barokki mv-helmet, hopealanka ja hopeoitu lukko. Lisäksi Ilolla on toinenkin isosisko, Boheemi jota en ole vielä ehtinyt tehdä kun edellinen meni menojaan:) Heti kun saan tehtyä, kuvaan ja laitan tänne.

Sain eilen ihania uutisia! Starttiraha hakemukseni sai arvioivalta konsultilta puoltavan lausunnon, en tiedä vielä onko lopullinen päätös. Työvoimatoimisto tekee päätöksen ilmeisesti lausunnon pohjalta... Apua!
Sain muitakin mukavia uutisia mutta niistä ehkä myöhemmin...
Koetampas nyt joutua töihin, sain ihanan ja PAINAVAN paketin Satuhelmestä eilen. Kun tutkailin aarteita niin äitini oli käymässä ja teki ennakkovarauksen korusetistä. Elikäs ihanaiset sardonyksit taitavat mennä heti.
Suunnittelen mustavalkoiseen asuun sopivat juhlavat korut. On ainakin yksi tilaus odottamassa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hyvähyvä! Siitä se ura urkenee :) kovasti onnea sinne päin!

Tää tuore täti lähtee ny Ikeaan shoppaileen :) Poika synty viikko sit perantaina, 51,5 cm, 3620g ja AIVAN MIELETTÖMÄN IHANA!! Aikoivat tulla illalla käymään :)

Pirita kirjoitti...

Onnea tuoreelle tädille!!!!
Kiitos kommentista Amma:)
Laitahan maililla välillä kuulumisia!
Tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle, pidetäänhän yhteyttä:)?!