lauantai 7. kesäkuuta 2008

Hyvää viikonloppua!

Laguuni- tämän korun alkuperäisversion suunnittelin pikkuveljeni pyynnöstä, lahjaksi tyttöystävälleen. Ottakaahan miehet mallia hänestä... Veljeni valitsi materiaalit ja värit. Ensin luulin että värit olisivat liian rohkeat, mutta kun aloin itse mallin tekemisen huomasin että ne ovat täydelliset! Koru on rohkean värinen, mutta täytyy sanoa että on veljelläni silmää. :)
Riipus on hematiitti donitsi, lisäksi korussa on isohkoja hematiittisiruja sekä aquan värisiä lasihelminugetteja sekä samansävyisiä hopeasisus siemenhelmiä. Hopeoitu lukko ja hopealankaa. Kuvassa värit ovat hieman laimeammat kuin luonnossa.

Huurre- Lumikvartsi nugetteja, hopealankaa ja hopeaketjua. Tämä malli on lempparini. Nugetit ovat n.15 x 10mm. Vaikka kivet ovat isohkoja, koru näyttää sirolta kaulassa. Teen tätä mallia erilaisista kivistä. Kivistä riippuen arkikoru tai juhlavampi.

Tämän koru setin tein itselleni valmistujaisjuhlaani, joka oli helmikuun lopussa. Setäni hioi riipuksen sillä en löytänyt sopivaa mistään valmiina. Riipus on n.35mm x 15mm. Kuvaan on vaikea saada vangittua tiikerinsilmän hohdetta. Tiikerinsilmä nugetteja, (Suomen jalokivituotteelta), ovat muuten upeita, sahattuja hopealenkkejä, hopealankaa ja hopealukot.
Korun nimi on Tiger. :)

Olen ihan oudossa tilanteessa, olen yksikseni kotona. Eilen mieheni lähti lasten ja vanhempieni kanssa Kuusamoon mökille. Vanhempani tulevat jo sunnuntaina mutta pesueeni aikoi jäädä torstaihin asti. ( Mieheni on supermies, pärjää 2 alle kouluikäisen kanssa viikon ilman sähköa ja hanasta juoksevaa vettä... Järvessä kyllä riittää.:))
Eka kertaa minua harmittaa jäädä yksin kotiin, olisin kyllä mieluusti mökillä saunomassa ja katselemassa terassilta järven toisella puolella siintävää Riisitunturia. Mökki on oikeasti maanpäällinen paratiisi.
(ainakin vielä tähän aikaan kesästä kun sääsket eivät olevielä heränneet, kun heräävät niin esim: huussissa käynti käy aikalailla tuskaiseksi...)
Nyt alkaa jo olla prinsessoja ikävä, neidit nauttivat kun pääsevät iskän kanssa kalastamaan ja joka kesäiselle Kiutakönkään ihastelu reissulle.
Minä puurran täällä kotosalla. Pakko tehdä töitä että ehtii saada koruja valmiiksi, olisihan aika noloa jos ei löytyisikään tarpeeksi myytävää kun toiminta alkaa.
Toivottavasti kauppa sitten käy... :)

2 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Hei.. kivaa, kun löysin tänne! :)
Sinulla on tosi kauniita koruja - tuo Tiger on todella upea!! Vau.. siis riipus on hiottu!!! Kädentaitoa löytyy siis suvusta enemmänkin.. :)

Pirita kirjoitti...

Kiitos Helmiliina ! Niin löytyy, taiteellista sukua...
Sedältäni tilauksessa myös sinisestä tiikerinsilmästä hiottu riipus!!!
Kunhan muistutan aina välillä asiasta niin saan sen...:)