sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Uutukaisiakin välillä! :)

Ametisti- korusta hieman parempi kuva. Josko kaunis puhdas väri erottuisi paremmin, riipus on isohko, ei niin puhdas ametisti, mutta kaunis n.30mm x 12mm. Nugetit ovat kivan kokoisia 10-12mm.

Bronze- koruun idean sain Satuhelmen ihanista kiitoslahjoista, Brontziitti sydän, ovaalit ja pyöreät helmet, kupari renkaita, kuparilankaa, kupariketjua ja kupari lukot, Savukvartsia, nugetteja ja rannekorussa pyöreät helmet, Vuorikristallia, hiotut sätmikkäät ja kanttiset helmet.
Rannekoruja pidetään yhtä aikaa, helisevät ihanasti. Vaijeriin tehtyyn rannekoruun tein itse millisestä langasta lukot. Olen kehitellyt lukon kerran kun oli pakkosauma tehdä koruja muttei ollut saatavilla yhtään tarvitsemaani hopealukkoa joten piti kehitellä itse. :)


Korun nimeksi tuli sitten Kilinä, en keksinyt mitään ylevämpää.:) Idean sain me naiset lehden kansikuvasta jossa Erja Häkkisellä oli moninkertainen koru kaulassaan.
Olen jo pidempään halunnut kokeilla tuollaisen irrottelukorun tekemistä. Kivaa oli tehdä muttei taida lyödä leiville, tekemiseen meni tuhottomasti aikaa kun tein nuo erikokoiset syttyrähelmet millisestä hopeoidusta langasta. Lisäksi tuli kieputettua lenkki jos toinenkin, koru on 1m mittainen!
Käytin erilaisia lasihelmiä ja hopeoitua ketjua aina väliin. Lisäksi muutama metallimaskotti.
On kiva kilistelijä kaulassa ja upean näköinen varsinkin yksiväristen paitojen kanssa.

Myyntiin tästä tulisi aika kallis ja mahtaisiko kukaan hopeoitua lasihelmikorua kovin kalliilla ostaa. Pitäisi palkkaakin itselle vähän jäädä...:) Hopeisena tulisi ah niin hurjan kallis :(

Omaan käyttöön, omaan käyttöön...

Nytpä on starttiraha arvioinnissa käyty, perjantaina oli ja nyt odotellaan miten käy. Aikaa hujahti 3h, kuulemma ennätys pitkä haastattelu. Toivottavasti se on positiivinen merkki.:)
Olen tänään yrittänyt kuvata korujani oikein urakalla. Ei oikein meinannut onnistua aluksi, yritin väsätä valoja ja olikin melkoisia virityksiä. Mutta aina ne toivat vain ihme kiiltoja kuvaus alustaan. Samalla yritin pienintä nukuttaa päikkäreille ja keksiä isommalle tekemistä joten pinna oli arvatenkin aikas kireällä...
Onneksi sitten ilma hiukan kirkastui niin sain ottaa valoviritelmät alas ja kuvata ihan luomuvalolla. Riittikin sitten ihan hyvin jalustan kanssa kuvatessa.
Seuraavaksi loppuivat patterit kamerasta %¤#¤"#¤!#!
Onneksi tytöt olivat jo lähteneet( Kävivät tätini kanssa pesisottelua katsomassa) sillä ärräpäät hieman lentelivät...
Onneksi pelastava ritarini saapui kotiin ja kaiveli kaikista patteri vekottimista vara pattereita, eiväthän ne kauaa kestäneet mutta sain kuvat otettua ja vielä koneelle siirrettyä ennenkuin viimeisistäkin loppui virta.

Voi ei! Nyt huomasin että Huippumalli haussakin meni ohi... aargh. Milloinkahan sitä ehtisi viettämään oikeasti vapaata viikonloppua. :) :(
Hyvää alkavaa viikkoa vaan kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuolaus ja nielaus. on niin kauniita koruja, että on vaikeeta sanoa mitään, tältä kuolan määrältä.

Jos joskus innostun toiminimeä perustamaan, sulta saankin sitten käytännön neuvoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Hui. Haastattelu kuulostaa pelottavalle. Toivotaan, että kaikki meni hyvin ja rahat irtoaa.

Korut näyttää kivoille, luonnossa vielä paremmille.

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Rauni ja Katri, neuvoja voin kyllä mielelläni antaa. Siitä ovatko ne hyviä, en mene takuuseen...:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sinulle! (luin Helmettiä ja siellä oli hyviä uutisia!)