tiistai 27. toukokuuta 2008

Vanhojen kuvien päivänvaloon.

Tämän korun tein ystävälleni, hän halusi valkoisista makeanveden helmistä ja hopeasta tehdyn arvokkaan helminauhan. Lumi- mv helmiä, helmiäiskiekko, hopeahelmet ja hopealanka lukko. Helmissä on upea kiilto jota en osannut oikein kuvat. Hopeahelmet eivät hyvin näy, korusta tuli arvokkaan näköinen.

Olen onneksi kuvauksessa hieman kehittynyt näiden kuvien oton jälkeen.:) Sininen laguuni- tummansinisiä ja turkoosin värisiä mv-helmiä, Hematiitti riipus, vuorikristallia ja hopealankaa. Anteeksi huonot kuvat...

Kiirettä pitää, tahti tuntuu koko ajan kovenevan. Paljon on vielä asioita hoitamatta ja pikkasen stressin puolelle puskee. Kirjoittelen taas kun on hetki aikaa...:)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle yrittäjälle!!

Oot taitava nainen!! Pöytä on aivan mielettömän upea! Tuollaisesta sitä haaveilee... :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä tulin kuikuilemaan NIITÄ koruja, mutta eipä näy, ainakaan vielä. Ehditkö kuvaamaan, vai tuliko kiirus? Mitäs tykkäsivät?

Pirita kirjoitti...

Kiitos helise, kävin kurkkimassa sun koruja ja vautsi mikä aarre varsinkin se musta kahvi. Just ite tein paripäivää sitten brontsiitista, savukvartsista, kuparista ja vuorikristallista ruskeita koruja. Liekö samankaltaisia tuntemuksia korurintamalla..:)Ja kuvat oli upeita! Lisään omani kun ehdin kuvaamaan.

Voi Katri, en ehtiny kuvaamaan kun teko meni yöhön, kuinkas muuten...
Tykkäsivät ja sopivat kuulemma hyvin yhteen, punaisen sävyn saajalla olikin rannekoru kädessä ja oli tosi kaunis. Meinasivat että voi mahoton noita koruäitejä!:) On kuulemma nyt ylioppilas juhliin hienot korut. Kiitokset vinkistä!
Perus makeanveden helmet lisättyinä viinin punaisilla ja vaaleansinisillä foliolasi sydämillä. Granaatti siruja ja viinpun mv, toinen hopeanvär mv ja sinistä kvartsiittia.
Tulipa pitkät sepustukset.:)

Anonyymi kirjoitti...

Tää kiittää tiedosta. :) Ehkä mä ne korut vielä joskus näen käytössäkin. Mukavaa kuulla, että tykkäsivät, vaikka "hieman" stressiä meinasi sen asian kanssa pukata.

Anonyymi kirjoitti...

tulin kurkkimaan tänne ja sinulla on kauniita koruja <3

Pirita kirjoitti...

Kiitos Rauni!