tiistai 13. toukokuuta 2008

Ostosten esittely

No niin nyt sitten sain laitettua kuvia Oulun reissun ostoksista. Mv- nauhoja tuli ostettua useita, tässä kuvassa yhdet kappaleet jokaista. Koetin kuvata ulkona auringon paisteessa että saisin niiden hohdon näkyviin. Tummemmat värit eivät oikein hyvin näy, siinä on tumman oliivin vihreää, pronssin ruskeaa ja ihanan viininpunaista. Viininpunaiset ovat isohkoja, n 7-8mm niin myös epäsäännöllisemmän muotoiset pastellit. Turkoosit kivenugetit ovat isoja n, 17-20mm. Saatte vähän suuntaa minkä kokoisia helmet ovat.

Honey-koru on tehty isohkoista pastelli makeanveden helmistä, lumikvartsi ja ruusukvartsi nugeteista, Hill tribe hopea salpalukolla. Tuli aika hunajainen, minut tuntevat voivat hieman äimistellä. Mutta hei, äärimmäisyydestä toiseen ja sanoinhan että sekosin Jalokivituotteella hieman...
Tein perään toisenkin Sweet heart korun, mutta sitten verensokerit uhkasivat nousta liikaa niin terapiaksi tein vielä tumman sinisen kaunokaisen. Siniselle ei vielä nimeä ole löytynyt ja kuvat laitan kun ehdin kuvata:)
Sorry, kuvat menivät miten sattuu. Enkä ressukka osaa niitä muuttaa...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostokset on ihania. Oikeita herkkuja. Lisää kuvia odotellessa. :)

Ei kai tuo Honey nyt niin imelä ole? Ihan passeli.

Pirita kirjoitti...

Kiitos Katri! No ei se nyt enään niin imelältä näytä kun on sitä vähän aikaa katsellut:) Ja Vaaleanpunaista rakastava ystäväni oli ihastunut joten uskallan sitten hempeilläkin...

Piitu kirjoitti...

Heippa melkein kaima!

Ihania koruja sinulla. Kaikesta päätellen olet visitoinut tuossa Suomen Jalokivituotteella. Siellä ainakin oli juuri noita samoja helmiä ;)

Jaa että tunnettaiskos. Ekana mulla tuli mieleen pikkuserkkuni Jaana ja pikkusiskonsa Pirita. Ja heppahommat Muhoksella. Ja sinun musiikkimakusi taisi olla myös Gosplia niin että sekin kyllä viittaisi.... Mutta sähköpostiakin saa kirjottaa piritta at piritta piste com niin poristaan lisää ;) Ja jos ei tunnetakaan niin voihan sitä aina tutustua :))